Leuk kopen

Geheel een goede ervaring, jammer dat er fouten waren gemaakt bij het intekenen van de keuken. Mooi materiaal en zeer goede installatie team.

Uiteindelijk meer dan tevreden

Vanwege Corona heeft alles wat lang geduurd! Ging over meerdere schijven maar is In etappes allemaal goed gekomen

Klantgericht en deskundig

Goed geholpen in de showroom, goed voorzien van advies en tips. Levering en montage is prima verlopen, klein misverstand over de aansluiting van de keuken is adequaat opgelost.

Prima service van verkoper.

Fantastisch

Nemen de tijd om een keuken te verkopen. De levering was iets later dan gepland door corona perikelen. Maar is keurig gecommuniceerd. Montage was keurig op tijd en prima gemonteerd. Bij ingebruikname van de apparatuur deed alles het volgens de boekjes. Er ontbreekt alleen bij afwasmachine de trechter voor het zout, die zat er niet bij. Maar wie weet komt deze nog!!!

Keurige service

Voelt als een warme jas. Wordt met je mee gedacht en goed geluisterd naar je wensen.

van begin tot einde is alles perfect verlopen.

nogmaals, van begin tot eind is alles perfect verlopen, zeer goede communicatie

Uiteindelijk heb ik de droom keuken

Ben haastige klant, maar verkoper moet ook opletten voor impulsief beslissingen. Snel getekend, geen advies voor herroepingsrecht. Dus goed nadenken. Retour betekent 30% betalingsplicht. Achteraf blijkt geadviseerde apparaten wel A keuze maar minste functies hebben en goedkopere modellen.Neem de tijd en neem alle boeken mee naar ,thuis kiezen wat je nodig hebt. Mijn derde bezoek aan de winkel, heb ik hele keuken opnieuw ontworpen. Beste apparaten met benodigde functies met de mooie hulp van de verkoper gekozen. Het prijsverschil was nihil. Wij bedanken voor de geduld en inzet voor de winkel personeel.

Vanaf het begin tot het eind prima geholpen. Goed meegedacht over de inrichting van de keuken. Communicatie over levering prima in orde! Ervaren installateur die alles erg netjes heeft geplaatst. Erg tevreden

Snel en goed

In deze lastige tijden, Corona, toch binnen enkele dagen een nieuwe spoelbak gebracht en geïnstalleerd. Daslief!

Deskundig en zegt zoals het is

Hadden snel een keuken nodig Komt binnen 6 weken ondanks Corona Afwachten of dit gaat lukken

netjes en keurig afgehandeld met nog 1 restpunt

Alles is heel vlot en keurig verlopen. Er is alleen nog 1 restpunt overgebleven. Er was 1 onderdeel niet geleverd. dit moet dus nog door Keukenconcurrent gedaan worden. ik vertrouw erop dat dit alsnog wordt afgehandeld.

zeer goed

vriendelijk te woord gestaan. netjes afgeleverd,en geinstaleertd

Pieter Ghijsenlaan 11

1506 PW Zaandam

Over KeukenConcurrent Zaandam

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.