Goede keuze

In de winkel ( spijkenisse) een goed advies gehad. Vond het gedoe over de prijs wel een beetje gemaakt ( regiomanager bellen, eigen bonus) ben ik een beetje allergies voor en voor mij bijna een keuze om elders te shoppen. De nazorg in de winkel was echt goed. Alles goed doorgenomen nadat we akkoord gaven. Tot drie keer toe kontakt gehad ivm onduidelijkheden of het paste en dat we moeten opletten met stopcontacten. Echt meedenken met de klant en daar hou ik van. Duidelijk op de hoogte gehouden wat betreft levertijd. Precies een tijdstip gekregen voor levering en dat werd ook aangehouden. Chauffeur belde netje op dat die over een half uur er was. Bezorging was echt top. Heel netjes van rubber iver de drempel als het naar bringen brengen van de keuken. Zeer tevreden over. 3de x een keuken gekocht bij keuken concurrent en ze blijven toch wel alles goed onder controle houden

Goed geholpen

Goed meegedacht.

Zeer geweldige ervaring!!

Vanaf binnenkomst was meneer Koos de Koning super vriendelijk. Hij is heel begaan met de klant en denkt oplossingsgericht. Het is iemand die zorgt draagt voor de mensen. Daar heb je tegenwoordig weinig mensen van op de werkvloer. Ik vind contact met mensen heel belangrijk. Vooral als het gaat om het kopen van een grote keuken dan vind ik dat alleen maar mooi. Het zou mij verbazen als Koos de Koning geen keuken krijgt van zijn eigen bedrijf als inzet of een opslag. Hij doet veel voor de klanten en dat mogen de directeuren wel zien vind ik. Mijn bericht aan Koos de Koning "Ga zo door topper! Zodra onze keuken is geplaatst komen wij nog met de beloofde roti".

Wij werden door Gerben Hunnersen ( in Spijkenisse) ontvangen en hadden gelijk een klik. Wij vertelde wat wij wilden en hij gaf ons advies. Uiteindelijk hebben wij besloten om onze samen gestelde keuken bij hem te kopen. Groetjes Mario & Jolanda Roodenburg

Keuken concurrent en zijn verkoper:

Onze ervaring bij Keuken concurrent en zijn verkoper zijn ons goed bevallen. ( aanrader :)

Zeer professioneel en eerlijk wat een vertrouwd gevoel geeft

Heel fijn geholpen door een zeer professionele heer die met oplossingen en verbeterpunten komt wat voor ons een heel vertrouwd gevoel geeft. Door zijn expertise en eerlijkheid hadden wij snel besloten om hier onze keuken te kopen, dankjewel Gerben. Met vriendelijke groet, Robin en Natasja

Plint maken

De plint is naar tevredenheid veranderd

Met een goedgevoel de keuken gekocht en blij met de keuken na montage.

We hebben onze droomkeuken samengesteld en vervolgens is deze netjes gemonteerd. Al met al zijn wij tevreden met de service en kwaliteit. Een minpunt is de spatrand onder de afzuigkap die al op een standaardmaat gemaakt was waardoor de doorlopende spatrand niet meer in hoogte te wijzigen was. Dit was tijdens de verkoop wel toegezegd aan ons omdat wij de standaard hoogte van de spatrand te hoog vonden. Hierdoor 4 sterren ipv 5.

uitstekend geholpen

Zijn zeer te zeer tevreden over de aanschaf van de keuken. Goed mee gedacht met leuke ideee. Alles is netjes symmetrisch verdeeld. Wij hebben de keuken zelf in elkaar gezet, en alles paste echt perfect. Met uitpaken bleek er een kast beschadigt te wezen. Even foto gemaild. En netjes een een nieuwe kast opgestuurd gekregen. Zeker een aanrader!!

Gewoon goed

Ik werd goed geholpen en vakkundig geadviseerd. Prima zaak, ik kan hem aanbevelen

Zeer vakkundig geholpen

Zoals afgesproken geleverd

Fantastische service!

Keuken met een koelkast probleem Dit werd uitgezocht tot in de finesse.

Van uitzoeken keuken tot aan montage perfect geholpen.

Wij hebben onze keuken in Spijkenisse uitgezocht, waar we perfect geholpen zijn door de verkoper. Er werd naar ons geluisterd en er is een schitterend ontwerp voor onze keuken gemaakt. Vervolgens keurig een aantal keren telefonisch benaderd om het levermoment af te stemmen. De keuken is in één dag geplaatst door een vriendelijke monteur die alles keurig netjes heeft achtergelaten. Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe keuken van de Keukenconcurrent!

Geen minpunt kunnen ervaren!

Vanaf moment in de winkel tot en met het afleveren is alles duidelijk geweest, elke vraag concreet beantwoord en geen negatief punt kunnen vinden! Topservice!

tot nu toe tevredenen is afwachtend tot de aflevering.

Heb vertrouwen in de verkoper gekregen met maken van beste keus.

Was perfect

Ik kwam met een idee, de personeel heeft me met plezier dermee geholpen echt een prettige sfeer.

Bijzondere goede service

Ze nemen de tijd voor je zeer duidelijk uitleg tot nu toe ben ik dik te vreden nu de montage nog afwachten

Heel behulpzaam

Werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Keurig geleverd en gemonteerd

Zoals afgesproken keurig afgemonteerd perfecte keuken

Mensen die weten waar ze het over hebben

Hopen dat het leveren en plaatsen van de keuken net zo professioneel gebeurd.

Super service

Je word vriendelijk geholpen, niet dwingend zoals bij sommige andere keukenwinkels! Er word mee gedacht, verschillende opties besproken

Mijn ervaring kan in één woord geweldig.

Gedurende het gehele traject een zeer prettig contact tussen verkoper en koper opgebouwd. Dit uitte zich vooral in het meedenken c.q. mee ontwikkelen van de keuken, een zeer goede services en niets was te veel.

Zeer goede ervaring

Zeer goed ontvangen denken heel goed mee met onze keuze en geven goed advies zijn niet opdringend en nemen alle tijd voor je

Mooi

De jongens hebben hard gewerkt. Alleen jammer dat ze het niet afgekit hebben {tussen kastjes en muur} Ik zou dit graag nog willen hebben

Lucebertstraat 26

3202 SW Spijkenisse

Over KeukenConcurrent Spijkenisse

In ons filiaal Keukenconcurrent Spijkenisse bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.