De keuken gekocht mede dankzij een leuke, meedenkende en enthousiaste medewerker

Mijn ervaring is positief omdat de medewerker alle tijd voor ons nam, antwoord had op de vragen welke ik stelde, meedacht in oplossingen en mogelijkheden, goed advies gaf en onderbouwde waarom hij iets adviseerde, duidelijkheid was in de communicatie. Nu nog even wachten tot de keuken daadwerkelijk wordt geleverd en geplaatst.

Kennis van zaken, meedenken

Alles was super geregeld

Verkoper en behulpzaam, levering super en montage ook super

ingewikkelde keuken

met geduld worden alle problemen opgelost

Ben zeer tevreden met me keuken

Prima en vakkundig geholpen

Een zeer deskundige verkoper die meedenkt en vriendelijk zijn werk doet.

TOP!!!

Zorgvuldig afgeleverd en zeer goed gemonteerd. Afspraken en communicatie waren duidelijk en goed. TOP!!!

Heel fijn geholpen door Meneer de Koning niks was te veel of te gek. Super

Extreem slechte communicatie

Mijn vriend en ik hebben online een afspraak gemaakt voor een adviesbezoek aan huis. Mijn vriend werd 1 dag van te voren gebeld door keukenconcurrent Spijkenisse met de mededeling dat de medewerker geen vervoer had om te komen en met de vraag of wij misschien naar de showroom konden komen. Mijn vriend heeft aangegeven dit even te moeten overleggen met mij. Samen met de medewerker heeft mijn vriend afgesproken de volgende ochtend 11.30 even te bellen om door te geven of wij naar de showroom komen. Volgende dag 11.30 zijn we niet gebeld, 11.45 ook niet.. zelf ondertussen al meerdere keren naar de zaak gebeld, zonder gehoor. Pas 12.25 uur werden we gebeld.. ja meneer kwam door OV pas 11.50 op de zaak aan.. Afspraken zijn dus geen afspraken voor deze winkel.. wij zijn er dus nu ook al helemaal klaar mee.. 1 klant minder.. en misschien wel een dure keuken minder verkocht

Ik ben fantastisch geholpen door de klantenservice

De service is uitstekend, mijn vraag is naar alle tevredenheid opgelost

Goede kwaliteit keuken voor mooie prijs

Communicatie prima, werd goed op de hoogte gehouden. (ook al waren de berichten niet altijd even vrolijk) Zeer vriendelijke bezorgers en monteur die duidelijk met kennis van zaken en plezier hun werk doen

Snel en deskundig geholpen.

De verkoper was vriendelijk en dacht mee met het totaal. Uiteindelijk ging het hele proces van ontwerp tot het invullen van de apparatuur en verdere toebehoren naar wens.

Top!!!

Vanaf de tekening tot aan het plaatsen van onze keuken is Top gegaan, duidelijk, snel en goed advies.

Prima!

Als eerder omschreven.

Goede ervaring

Mooie keuken, goed gemonteerd.

Goed geholpen en aardige behulpzame bezorgers

.................

Goed verstaander heeft genoeg aan een half woord

Het bezoek bij keukenconcurrent heb ik als zeer prettig ervaren. Al bij de 1e oriëntatie werden wij te woord gestaan. Bij concurrenten was dit niet altijd het geval. Bij het 1e ontwerp van de keuken is verwerkt wat mijn wensen waren. Dit hebben we later aangepast in verband met de juiste afmetingen van de keuken. Wij zijn heel tevreden over het nieuwe ontwerp, de kennis van zaken van de verkoper en de gegeven adviezen.

Prima geholpen, duidelijk en snel!

Goede service , goede communicatie Goede prijzen , kortom zeer tevreden

Goed geholpen

Werd goed geholpen was ook niet opdringerig (Spijkenisse)

Goede en zakelijke informatie

Wij zeer tevreden

Prima levering en contact

Prima levering en contact

Super geholpen

Ik ben zeer goed geholpen. Er was voldoende aandacht en werd met me meegedacht!

moeizaam maar goed geslaagd

een hoekkeuken met een hoek van 45 graden kost de nodige hoofd brekens qua indeling

Lucebertstraat 26

3202 SW Spijkenisse

Over KeukenConcurrent Spijkenisse

In ons filiaal Keukenconcurrent Spijkenisse bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.