Goed geholpen

Fijne verkoper Zeer goed advies

Zeer correct

Correcte afhandeling lopende zaken

Zeer goed advies ,correcte afhandeling en vakkundige montage. Top!

Ik ben een zeer tevreden klant en zal dit zeker overbrengen naar anderen.Dank je wel voor advies, begeleiding en vakmanschap!

Praktisch werken is onze mooie nieuwe keuken!

Tegen ALLE verwachting in...... ( ik wilde GEEN cooker en eigenlijk ook GEEN vaatwasser) ben ik helemaal in mijn sas met deze twee nieuwe aanwinsten. Werkelijk zo fijn.....wat je nooit hebt gehad , mis je niet idd. Maar nu wil ik NOOIT meer zonder ;-) De nieuwe keuken voldoet helemaal aan onze wensen, die op sommige punten tussentijds, VOOR werkelijke montage is aangepast, op aanraden van de adviseur van keukenconcurrent. Dus twijfel niet, koop gewoon je keuken bij...... KEUKENCONCURRENT. Prima service, ook in corona tijd.

Geweldig, klantvriendelijk en bevlogen

Zowel onze verkoper Salim als de inmeter hebben ons geweldig geholpen bij het maken van de juiste keuzes voor onze nieuwe keuken. Salim is een zeer kundige verkoper en adviseerde ons prima door serieus naar al onze wensen te kijken. Wij hebben het kopen van de keuken als TOP!!! ervaren.

Goed geholpen

Duidelijke uitleg en een duidelijke showroom En een lekker bakje koffie

tevreden

De aflevering was goed en de service nadien was ook prima

Prettig geholpen

Zowe et eerste gesprek en het uitzoeken van de keuken is prettig verlopen. Als het zo gaat als de keuken geplaatst word zijn wij dik tevreden.

Nadat ik mijn probleem had uitgelegd werd er meteen actie ondernomen en hebben ze gezorgd dat ik een nieuwe combi magnetron kreeg zonder hier ook maar enigszins moeilijk over te doen

Ook tijdens Corona super geholpen!

Ondanks dat de winkels niet open konden was het via videobellen toch mogelijk om een zeer fijn gesprek te houden. Via videobellen is de keuken uitgezocht en dat ging gewoon goed. Super service!

gewoon goed

ja had nog wel iets van de prijs afgemogen maar verder tevreden

nog steeds heel goed

Na al verschillende keukens gekocht te hebben bij Keukenconcurrent Son ben ik nog steeds heel tevreden over de service en de goede en met veel kennis en het meedenken van de mensen die mij daar steeds geholpen hebben. Houd dit in stand dan blijven de klanten graag terug komen.

Fijne ervaring en top montage

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken die we gekocht hebben bij de KeukenConcurrent Son, zeer oplossingsgericht mocht er toch iets mis gaan. De montage van de keuken werd door een vakman gedaan.

Goed ik ben goed geholpen.

Goede ervaringen met keuken concurrent

Heel tevreden met onze mooie keuken!!!

We hebben een prachtige keuken gekregen en zijn heel tevreden! Zijn zeer goed geholpen door verkoper Salim van Keukenconcurrent Son. Hij had alle geduld en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk tot een mooi resultaat gekomen en kon de keuken besteld worden. Er waren wat problemen met 2 apparaten die niet op tijd geleverd konden worden. Dit is helemaal naar tevredenheid van ons opgelost door het vriendelijke personeel van goederenbeheer en hebben wij 2 andere apparaten geleverd gekregen. De 2 mannen die onze keuken geleverd hebben waren zeer vriendelijk en werkten netjes. Ook de monteur die onze keuken geplaatst heeft werkte zeer netjes en nauwkeurig. Zijn blij met onze keuken en ook heel fijn dat we door zo'n goede en vriendelijke mensen geholpen zijn van begin tot eind. Bedankt allemaal!

netjes en correct

tot op heden alles perfect gelopen

Ik ben thuis geweldig geholpen door verkoper, ivm. de coronaregeling kan dat nu niet in de zaak.

De verkoper Sem uit het filiaal Eckersrijt heeft mij thuis heel goed geholpen met het samenstellen van mijn nieuwe keuken. Wat ik in mijn hoofd had heeft hij op afstand in de zaak met hulp van een collega laten zien en op papier gezet. Hij heeft goed duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden zijn en ook dat eventuele veranderingen in een tweede gesprek (hopelijk in de zaak) VOOR de definitieve bestelling mogelijk zijn. Tussen de 12e en de 14e week levering moet ik daarvoor een afspraak maken. Dan wordt daarna de inmeting gedaan en de keuken besteld. omdat ik niet wist hoe een handtekening via de computer moest is hij tegen de avond terug gekomen voor mijn handtekening en heeft de afdrukken van mijn nieuwe keuken afgegeven. mijn dank hiervoor.

vriendelijk en leuke prijs

vriendelijk te woord gestaan

Heel goede ervaring

fijne service aan huis, in deze tijd, en prima zaken gedaan, bedankt

Super blij!

We zijn super blij met onze nieuwe keuken! Dag van te voren gebracht en dag erop alles netjes in elkaar gezet! Jammer voor de afwerking dat we nog zelf moeten kitten maar voor de rest is het super! We gaan genieten in onze nieuwe keuken!

Betaalbare keuken, helemaal naar onze wens

Positief: Goed geholpen, goed advies. Keuken en apparatuur naar onze wens. Duidelijke afspraken rondom levering. We zijn erg blij met onze keuken. Min puntjes: *Wel datum levering duidelijk, maar niet vooraf datum montage doorgegeven. (Het was de volgende dag, maar dat mag beter gecommuniceerd worden). *Bij het 2e gesprek was het voorbeeld van het aanrechtblad uitgeleend, zodat we (na maanden)niet meer konden zien wat we eerder uitgezocht hadden. Dat was wel erg jammer. Gelukkig vinden we het een mooi blad.

zeer goede service

ondanks wat minpuntjes perfect alles geregeld.perfecte service.

Keukenconcurrent top

Vroeger eerder een keuken besteld bij de Keukenconcurrent. Super fijne winkel, prettige service en je weet zeker dat de boel past.

Meer dan prima serviceverlening

Bezorgers van de keuken waren op tijd en hebben zeer netjes en vlot de bezorging gedaan. De bestelling op papier goed doorgenomen en de schade bij een van de keukenkasten meteen op papier vastgelegd.

Eerlijk, meedenkend, niet pusherig en vooral ontspannen.

Keuken gekocht bij Semir, Erg vriendelijke gast, geen standaard verkoper welke meestal stijf, opdringerig en aanwezig zijn. Was erg op mijn gemak bij hem en ging weg met een goed gevoel. Mijn afspraak was pas om 14.15uur gepland (eerder kon niet), maar liep om 11.00uur toch even binnen. Werd meteen geholpen, ondanks ik geen afspraak om die tijd ingepland had.

Ekkersrijt 4139

5692 DD Son

Over KeukenConcurrent Son

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Son laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.