De verkoper Davy denkt goed mee Prima service van ATot Z goed geregeld Top

Geweldig!

Van het uitzoeken en meedenken, tot het bezorgen en monteren van de keuken is alles top geregeld. Er word goed geluisterd naar je wensen en budget, de levering loopt precies zoals afgesproken, montage door kundig en uiterts vriendelijke vakmensen, en dat alles binnen een duidelijk afgesproken termijn. In een woord, Geweldig!

Meedenkend, probleemoplossend, goede kwaliteit

Super goed en duidelijk geholpen door Bas. Ik kon hem altijd bellen als ik vragen had. Hij wist precies wat en hoe ik het wilde. Zeer tevreden ook over de levering/plaatsing van mijn hele mooie keuken. Alles bij elkaar zeer tevreden!

Goed en klantvriendelijk geholpen

De verkoper nam alle tijd en heeft ons een goed advies gegeven

Fantastische adviseur Salim akbari denkt mee past aan geweldig een topper als montage net zo goed gaat kan het niet beter en zijn wij helemaal blij

topverkoper

Heel goed geholpen, we kwamen alleen maar kijken, is onze 2de keuken die we daar kopen, goede korting gehad.

Goed geholpen!

De verkoper in de winkel heeft goed geluisterd naar onze wensen en geprobeerd om binnen ons budget een mooie keuken te maken voor ons. Na wat over en weer overleggen is het uiteindelijk gelukt om binnen budget te blijven en eigenlijk geen tot weinig concessies te doen. Top dus!

Juiste keuze gemaakt

De gesprekken in Son met verkoper, de juiste informatie op tijd, de goede levering en vooral de deskundige plaatsing is voor iedereen aan te bevelen.

goed geholpen en vriendelijke mensen

Goed geholpen en advies gegeven waar het nodig was. Ze nemen de tijd voor jou.

erg tevreden met het hele traject!

We hadden in een heel vroeg stadium al onze keuken samengesteld bij Keukenconcurrent Son, maar bij het 2e gesprek hebben we het design radicaal anders gemaakt (nieuwe inzichten zeg maar). Was allemaal geen probleem; de verkoper heeft ons goed begeleid in dat traject en nam alle tijd voor ons. De prijs was mooi op budget gebleven. De levering was ook allemaal keurig op tijd en netjes binnen bezorgd. En de volgende werkdag stond de ZZP'er voor de deur om het te monteren; ook dit is erg goed gegaan. De keuken is heel strak en professioneel afgemonteerd en we konden er meteen gebruik van maken. Ik heb 1 puntje: bij ons is de Franke kraan aangeraden ipv een 'echte' Quooker. Dit ivm kostenbesparing en nagenoeg dezelfde kwaliteit. Snap ik allemaal en is ook prima, alleen kwam ik er later achter dat we dan (elk jaar?) een filter moeten vervangen van 80 euro. Nou moet het nog in de praktijk blijken of dat werkelijk elk jaar is, maar vond het wel apart dat dat niet tijdens het verkoopproces verteld is als 'nadeel' van Franke. Dus daarom een halve ster aftrek, verder is het allemaal helemaal prima hoor :)

Ontzettend goed geholpen

Aardige medewerker die ons de tijd gaf en al onze vragen heeft beantwoord en met ons meedacht

goed geholpen en een fijne servie

goede service

geweldig

goed geinformeerd goed uitgevoerd vriendelijk netjes en schoon achterlaten tijd voor de klant

Helder in het advies

Let ook op de CWB voorwaarde alvorens je tekent...Offerte wordt dan geldend, maar tegen deze kwaliteit/prijs verhouding is dit geen probleem

Ik ben uitstekend behandeld!

Alles is volgens afspraak uitgevoerd. Er is keurig gewerkt.

Klachtenservice is prima

Hellas hebben we met onze nieuwe keuken nogal wat klachten.maar tot nu toe worden ze elke keer netjes opgelost.

zeer tevreden

zeer tevreden ik zou dit dan ook aanbevelen als familie of vrienden hierna toe vragen.

Positief

Gesprek met verkopers verliep netjes! De levering en vooral montage door keukenconcurrent ben ik zeer teleurgesteld over en erg verdrietig en boos! Ik heb een jaar moeten wachten voordat mijn keuken werd opgeleverd. Emotioneel kan ik toch veel minder genieten van de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Vooral de manier waarop ik als klant ben behandeld en niet serieus ben genomen door keukenconcurrent! Als men door toedoen van eigen fouten zes keer moet terugkomen en dat men bij een service afspraak in de ochtend afbeld en zegt "de monteur is verhinderd wegens privé omstandigheden" wat later blijkt uit de mond van de monteur niet het geval te zijn omdat er een fout was gemaakt in de planning(helaas opnieuw) dat doet echt pijn en geeft mij vooral het gevoel dat ik ben voor de gek gehouden en niet serieus ben genomen als klant bij keukenconcurrent!

Super meedenkend!

Uiteindelijk iets totaal anders gekocht dan wij vooraf in ons hoofd hadden. Ofwel: super geadviseerd!

Duidelijk

wij kregen duidelijke en goede begeleiding en informatie.

Good advise, timely delivery, good communication for each step, happy customer!!

I would highly recommend KeukenConcurrent!! I went with a general idea about my design (not a standard design but more customized to my taste) and I have received good advise in the design, selection of materials, quality of the equipment and even about installation. Several weeks before the installation, I was communicated on the status of my order, the exact delivery date and they were very flexible to adapt to my requirements.

Perfecte service !!!!

Hoe onbenullig jezelf denkt dat de klacht is, deze word uiterst serieus genomen en naar jouw tevredenheid opgelost. Top bedrijf.

In de winkel zeer goed geholpen

Keuken is netjes en op tijd afgeleverd

Ik ben goed geholpen door iedereen.

Door corona was winkelbezoek niet mogelijk maar heb ik alles besteld tijdends het huisbezoek . Later op afspraak de rest in de winkel uitgezocht.

Mooie keuken, ondermaats advies

Keuken is zoals gewenst. Echter bleek de kleur kastjes welke wij uit hadden gekozen niet meer leverbaar. Dit kan natuurlijk gebeuren. Maar met de kosten/uitgave welke gemoeid gaat met de aanschaf van de keuken hadden we op z'n minst een bericht verwacht vanuit Keukenconcurrent. Helaas bleek dit niet mogelijk (?!) en kwamen we hier 10 maanden nadat de kleur uit de collectie is gegaan zelf achter. Hierop wel goed geholpen door de filiaalmanager, welke de tijd en de moeite heeft genomen om alsnog een passende oplossing te vinden. Helaas kwamen we er ook achter dat een plank welke wij in de showroom hebben uitgekozen tezamen met de verkoopster niet toepasbaar is voor het gebruik wat we toentertijd hebben besproken. Dit hadden we graag op voorhand geweten, dan hadden wij onze magnetron op deze plank kunnen plaatsen. Ook het feit de tekening welke aangeleverd is bij aangaan van de overeenkomst werd (met geluk) geaccepteerd door de aannemer. Deze was ook zeer ondermaats, waarop ik uiteindelijk zelf nog aanpassingen heb gedaan om deze kloppend te krijgen. Aanbeveling is puur gedaan op basis van assortiment en montage, niet op de verkoop

Ekkersrijt 4139

5692 DD Son

Over KeukenConcurrent Son

Ook in onze showroom in Keukenconcurrent Son laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.