openheid en tevredenheid

Tot nu toe (leveringsafspraak) verlopen de contacten naar tevredenheid. Geeft vertrouwen in een correcte levering en compleetheid van de bestelde keuken en apparatuur.

Mijn deurtje van de vaatwasmachine was kapot. Gelijk verholpen, door een nieuwe deur te plaatsen. Een deurtje boven de wasemkap ging niet goed dicht. Meneer heeft het goed uitgelegd, zodat wij het deurtje zelf kunnen stellen. Super. Dikke 10

GEWELDIG

Goed geholpen

Service en prijs top!

Inmiddels mijn derde keuken bij Keukenconcurrent Rotterdam. Ook bij de derde keuken geen spijt dat ik ben teruggekomen.

Deskundig advies en vriendelijk

Afspraak gemaakt in Barendrecht helaas was de keuken die we wilde hebben flink boven ons budget. Teleurgesteld gingen we naar huis. De andere dag zijn we naar Alexandrium gegaan. We zijn daar zo fantastisch geholpen. Er werd gelijk een 3D tekening gemaakt. We hebben nu de keuken die we wilde hebben. Binnen ons budget. Na advies van de inmeter gisteren weer naar Alexendrium gereden. Voor een stoot rand en een stopcontact. En weer zijn we goed en vriendelijk geholpen.

Professioneel en erg goed

Tijdens de coronaperiode een keuken gekocht. De verkoper deed echt zijn best. Hielp me constant binnen een uur a 1,5. Goed meegedacht. Levering goed en verzorgt net als de montage. Voor vragen snel geholpen en gecompenseerd voor het later installeren (monteur zat in quarantaine dus vandaar het later installeren). Alles is in goed overleg gegaan

erg klantvriendelijk

en ze weten waar ze over praten om eventuele problemen op te lossen als die er zijn

Aankoopproces vind ik minder geslaagd. Totaal niet klantvriendelijk/klantgericht. In eerste instantie slecht advies. Veel zelf moeten aandragen. Verplichte aanbetaling van 15% om e.e.a. in te laten meten is totale onzin. Daar zijn betere oplossingen voor. Daartegenover wel 100% betalen bij aflevering, i.p.v. bijvoorbeeld laatste 15% bij oplevering. De monteur die de keuken geinstalleerd heeft, heeft zijn werk meer dan perfect gedaan. En maakt in zijn eentje alles goed. Zonder hem zeker geen 3.5 ster. Hij alleen verdient er wel 5.

Verkoper had te weinig kennis over zaken en service/nazorg is prima

Verkoper heeft behoorlijke inschattingsfouten gemaakt; dacht dat de boiler in de uiterste linkse hoek van de hoekkast kon en bij installeren van de keuken bleek dat dit technisch niet mogelijk was en kwam de boiler meer in de hoekkast zelf te staan hetgeen natuurlijk kastruimte vergt. Hoogte van de kassen had hij niet begrepen; we kregen een hoogte van de kast die niet tot het plafond reikte en later moesten we een kast erop zetten. keuken werd verkeerd ingemeten. Ik heb zelf de maten nagemeten en toen bleek dat de doorgang bij binnenkomst keukenkast-koelkast veel te krap, je kon er nauwelijks doorgaan lopen! Overigens heel vriendelijke medewerkers en goede na service.

Alles klopt

Positief tegemoet getreden

uitstekende service

Fijne monteur klantvriendelijk

goed geregeld!

Alles was dik in orde!

komt afspraak na en wordt keurig verzorgt

Perfect geholpen door Rachid.

Goed geholpen aan de telefoon voor het 3D ontwerp. Rachid nam veel Tijd voor ons. In de winkel weer door Rachid geholpen. Nam wederom alle tijd voor ons

Snel een goed geholpen

Een mooie keuken voor een goede prijs

Goede levering en montage

De keuken is goed afgeleverd en ook goed gemonteerd. Op een paar kleine puntjes na zijn wij heel tevreden. Ik hoop dat hierover z.s.m. contact met ons wordt opgenomen.

Zie beneden

Goede service, vriendelijke capabele man.

voldeed aan alles

voldeed aan alles

van begin tot eind top

In de winkel prima geholpen, het plaatsen met zorg. Klantenservice reageert direct en kordaat.

Geweldig!

Onze keuken zou maandag 22-2-2021 gemonteerd worden, maar we werden blij verrast dat de keuken al zaterdag 20-2-2021 werd gemonteerd. De monteurs waren zaterdag keurig op tijd en gingen om 07.00 uur aan de slag. Het positieve vonden wij ook dat het twee monteurs waren i.p.v. één monteur. De één ging aan de slag met de kastenwand en de andere ging de dozen uitpakken en werkt zeer efficient. Ze hebben ook keurig gewerkt en geen enkel muurtje of plafond beschadigd. Echter hebben we wel beschadiging aan twee kastdeurtjes, maar dat lijkt op een productiefout. Wij aanbevelen deze monteurs zeker bij onze familie of vrienden. Omdat ze zo goed werkten hebben we ook een heerlijk lunch verzorgd. Bedankt voor de goede service!

super service

de monteurs hebben het vlekje op het aanrechtblad vakkundig verholpen

perfect service,hoge kwaliteit

We zijn heel erg tevreden met onze keuken, het is heel erg mooi en goede kwaliteit. we hadden 2 keer problemen met onze keuken en de service was niet normaal goed, keuken concurrent klantservice heeft heel snel gereageerd en opgelost zonder problemen te maken. we gaan zeker altijd voor keuken concurrent. personeel is heel aardig en professioneel,behulpzaam en vriendelijk.

goede ervaring

keuken ziet er verzorgd uit

Netjes en correct

Netjes en correct en beleefd

Watermanweg 303

3067 GA Rotterdam

Over KeukenConcurrent Rotterdam

In ons filiaal Keukenconcurrent Rotterdam bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.