goeden servise naar de klant en goeden uit leg
goeden servise naar de klant en goeden uit leg
17 May 2025
Willem jan grevenstuk
PURMEREND
Zeer prettig en kundig geholpen!
30 March 2025
Kees
Alkmaar
Beste Kees,
Jouw complimenten gaat Kim zeker op prijs stellen, dank je wel.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Zowel de aankoop in de showroom, contact met klantenservice en de dag van de montage verliepen soepel. Iedereen wist wasr hij / zij mee bezig was .
3 March 2025
Ronald
Beste Ronald,
Helemaal tevreden van aankoop tot en met plaatsing, dat horen wij natuurlijk graag. Dank voor de top beoordeling.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Pascal uit de Rijp heeft onze montage gedaan en hij was heel vriendelijk en hij heeft keihard gewerkt.
10 February 2025
Jessica
Beets
Beste Jessica,
Helemaal tevreden over de montage van jouw keuken, dat is wat wij graag horen. dat wordt vanf nu heerlijk genieten.
UItstekend
3 November 2024
Ton Wiewel
Beste Ton,
Kort maar heel krachtig en positief over de hulp van KeukenConcurrent, dank je wel hiervoor!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Ben super goed geholpen door Kim, klantvriendelijk en duidelijk. En zeker ook meedenkend.
27 October 2024
Monique
Beste Monique,
Dank je voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, leuk om te horen dat je zo tevreden bent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Fijn te woord gestaan en geadviseerd. De verkopers hebben ons uitstekend geholpen!
30 September 2024
jeffrey Blind
Beste Jeffrey,
Dank je voor je aanbeveling, wat fijn om te horen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn. Geniet lekker van je nieuwe keuken.
19 September 2024
Beet
Middenbeemster
Beste meneer/mevrouw Beet,
Dank je voor deze positieve 5 sterren review, super fijn om te horen da je zo tevreden bent. Het is ongekend van KeukenConcurrent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De manager is correct, vriendelijk, begripvol Luister naar je wensen en is niet dwingend om zijn verkoop van wat hij mooi vind te profileren, geduldig kortom een manager verkoper naar mijn hart.
24 August 2024
Irene
Beste Irene,
Zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot inde roos! Wat super dat wij deze voor je mogen verzorgen. Dank je voor de mooie complimenten.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Proces van verkoop tot levering is zeer zorgvuldig. Meerdere contact momenten zorgen ervoor dat je krijgt wat je besteld en dat je goed voorbereid bent op de levering.
30 January 2024
Henny
Beste Henny,
En daarbij garanderen wij als KeukenConcurrent de laagste prijs voor iedere A-merk keuken! Geniet lekker van je nieuwe keuken!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Zeer vakkundig bedrijf met vakkundige mensen. Alles gebeurt snel, goed en in overleg.
22 January 2024
Martha
Beste Martha,
Dank je voor je aanbeveling, dat vinden we super om te horen. Zo te horen is jouw keuken een schot in de roos!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Van begin tot het eind goed en duidelijk geholpen. De dame was super geduldig en meedenkend met het uitzoeken vd keuken. Wachttijd vond ik niet te lang. Communicatie via de mail is erg duidelijk. Telefonisch ook net en duidelijk contact. En de 2 monteurs waren hele goede vakmannen, werkten netjes en secuur, denken in oplossingen toen er een fout paneeltje bij zat en werkten echt met de instelling alsof het hun eigen keuken was. Ik ben heel blij met het eindresultaat
12 November 2023
Ingris
Beste Ingris,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor! Geniet lekker van je nieuwe keuken!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Prettige verkoop en aanbeveling bij kim in purmerend
17 July 2023
Ronald Maas
Breezand
Beste heer Maas,
Hartelijk dank voor uw complimenten en aanbeveling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze collega Kim van Keukenconcurrent Purmerend!
Margo Ketels - KeukenConcurrent
Erg behulpzaam, kennis van zaken. Prettige ervaring.
14 January 2023
Rob
Beste Rob,
Dank u voor deze mooie complimenten, fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de door ons geboden service.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Zeer goed geholpen en aardig personeel
12 November 2022
Ron
Beste Ron,
Dank u voor het delen van uw ervaring in deze positieve review.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Onze keuken was hoognodig aan vervanging toe. Wij zijn super goed geholpen bij het maken van de keuze van inrichting en kleur samenstelling. Alles wordt tot het laatste detail afgecheckt. Nu genieten wij van onze mooie keuken. Zeer praktisch ingericht en naar onze smaak. Het is even geduld hebben, met de service van Keukenconcurrent wordt je wachten beloond. Het is elke dag een feestje om de keuken te gebruiken.
21 July 2022
Silvia
Beste Silvia,
Wat enorm leuk om te lezen dat we u zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij het samenstellen van uw nieuwe keuken. Bedankt voor het plaatsen van uw ervaringen en nog heel veel kookplezier gewenst!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Op zich erg goed , alleen tijdens montage kwamen er toch twee dingen naar boven die ons inxiens de adviseur had moetem zeggen.
13 June 2022
Tom
Oosthuizen
Beste Tom,
Dank u voor het delen van uw ervaring. Heeft u hier reeds contact over gehad met onze afdeling klantenservice? Indien gewenst kunt u altijd contact met ons opnemen en kijken we graag hoe we u van dienst kunnen zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Van begin tot eind een goed contact. Ook vragen en aanpassingen werden snel afgehandeld. Plaatsing vakkundig verricht zonder opmerkingen of aandachtspunten.
4 April 2022
Jan
Volendam
Beste Jan,
Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed geholpen, duidelijk verhaal.
5 February 2022
Jane
Oosthuizen
Beste Jane,
Fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Vriendelijke mensen, ze helpen met je meedenken.
30 January 2022
Lucinda
Beste Lucinda,
Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Zeer tevreden, goede service aan de telefoon als fysiek! Ook interne als externe monteurs goede service en geven advies. Ook heel blij met het vooraf aangeven per mail/ telefonisch, dit verloopt soepel en vooral duidelijk. Ik raad iedereen in mijn kring aan om een kijkje te nemen bij Keukenconcurrent!
17 January 2022
Haan
Beste meneer Haan,
Dank u voor uw aanbeveling, leuk om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Op professionele wijze geholpen en goed geadviseerd bij het kiezen van de juiste keuken.
17 November 2021
Paul
ten Cate
Beste Paul,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Goed om te zien dat we u hierbij naar tevredenheid hebben kunnen adviseren.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Kim heeft mij zeer professioneel geholpen aan een mooie keuken. Ze had direct mijn wensen en stijl door en heeft me goede tips aan de hand gedaan over hoe de keuken te verfraaien en van alle gewenste gemakken te voorzien. Informeel en bijna gezellig. Zoals de ervaring van het kopen van een keuken behoort te zijn.
19 October 2021
Arjan Klomp
Amsterdam
Na een eerdere ongelukkige ervaring bij een keukenaankoop bij/van onze vorige woning (eind 2016/begin 2017) toch besloten om nogmaals voor Keukenconcurrent te kiezen door de expertise van de keukenadviseur/vestigingsmanager Tom. En daar hebben we zeker geen spijt van. Goed advies over het gebruik van de ruimte en de materialen, mooie keuken en tevens ook goed geplaatst. Helaas door leveringsproblemen van producent wijnklimaatkast wel vertraging van paar weken/maanden op de wijnklimaatkast. Maar buiten dat erg blij, vestiging Purmerend zeker aanrader.
15 June 2021
Eric
Alkmaar
Fijne verkoper met verstand van zaken. Goed advies en de deal was snel rond.
18 May 2021
Dave
Broek in waterland
In ons filiaal Keukenconcurrent Purmerend bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht.
Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!
Newtonstraat 10
1446 VR Purmerend