de installatie van de keuken prima gegaan ,behalve dat het een week later gedaan werd is het prima naar onze zin ,dat de monteur ziek werd op de eerste afspraak kon keukenconcurrent ook niks aan doen .

Geweldig.

Ben goed geholpen om de keuken uit te zoeken. Toen de keuken geplaatst werdt door de monteur kon je wel zien dat ie ervaren was en moet zeggen dat ie het fantastisch gedaan heeft. Ben zeer tevreden met de keuken en vooral door de monteur die fantastisch werk heeft verricht en ook zeer sociaal was.

Uitstekende winkel

steeds netjes geholpen en met heel veel geduld en goed advies tot een mooie keuken gekomen

Van A tot Z geholpen!

Er werd kritisch met ons meegekeken hoe we de nieuwe keuken het beste konden vormgeven in de ruimte. Bepaalde dingen die ons nooit waren opgevallen, kaartte de verkoopster aan, zodat we er rekening mee konden houden en met zijn drieën tot een prachtig ontwerp konden komen! We kunnen niet wachten totdat de keuken geleverd wordt!

Prima geholpen prachtige keuken

Prima keuken voor een leuke prijs en goed geadviseerd met alles

Bij Keukenconcurrent dacht men met ons mee.

Zeer tevreden.

Keurige keuken geleverd

Alles volgens afspraak. Alleen de kraan is een sputter kraan. Andere onderdelen passen niet. Beetje afwijkende kraan, wel heel mooi. Dat is het enige minpuntje

nvt

nvt

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Nette hoekkeuken aangeschaft. Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed! Aanrader

TOP!

Van aankoop tot levering, alles keurig geregeld! Precies volgens afspraak. Voor vragen tussendoor, één telefoontje, en je kan weer door! Kortom een aanrader! Ps: een kleine opmerking: Zou bij inbouwapparaten voor het aanrechtblad, (zoals gaskookplaat en spoelbak) een mal leveren, als extra service.

Prima geholpen in leeuwarden

Onze verkoopster Geertje heeft ons prima geholpen, en samen tot een goed product gekomen die past bij onze wensen en ons budget.

Top geholpen

Goed en prima meegedacht over de keuken. En ook nog voor een leuke prijs de keuken. Prima geholpen bij de filiaal in Leeuwarden.

goede voorlichting bij aankoop vlotte aflevering- uitstekende plaatsing

Goed geholpen in filiaal. Landelijke klantenservice stug en weinig tegemoetkomend.

Keuken werd geleverd op vrijdag 24 april. Ivm met Koningsdag op maandag 27 april zou de montage van de keuken pas dinsdag 28 april plaatsvinden. Echter tot twee keer toe gebeld dat vanwege ziekte onder het personeel de keuken een dag later dan gepland gemonteerd en aangesloten zou worden. Uiteindelijk is de keuken donderdag 30 april aangesloten en hebben wij dus 7 dagen in huis gekampeerd zonder keuken terwijl de nieuwe keuken in grote dozen in de woonkamer stond. Klantenservice van keukenconcurrent rekent op je coulance in dit soort situaties, maar iets van een tegemoetkoming of coulance van de klantenservice van keukenconcurrent zelf nadat je een keuken van plusminus 10.000 euro hebt gekocht is niet mogelijk. Dat moet beter kunnen voor een dergelijk bedrijf en vind ik erg jammer. Uiteindelijk is de manager van het filiaal waar wij de keuken gekocht hebben ons wel nog tegemoet gekomen en hebben we een leuke deal kunnen maken, dat heeft de wrange na smaak iets verbeterd. Toen de keuken uiteindelijk gemonteerd en aangesloten werd is dit ook gedaan door een vakman, hij heeft keurig werk geleverd.

Top winkel

Ik kan mijzelf omschrijven als een moeilijke klant omdat ik steeds weer nieuwe ideeën en wensen heb. De keukenconcurrent in Leeuwarden heeft echt alle tijd voor ons genomen om keer op keer onze nieuwe ideeën en wensen door te voeren. Nooit gehaast maar altijd met alle geduld van de wereld ieder alternatief bespreken, opties laten zien in de winkel en soms ook durven zeggen dat een idee misschien minder handig is. Het resultaat is een droomkeuken.

Afspraak is afspraak. Alles goed en netjes geregeld!!!

Gewoon vakmensen.

Vakkundig personeel en goede service

Goede zaken gedaan met keukenconcurent ook de nazorg is prima

de moeite waard

een goede planning, een goed uitleg en een goede bezoring. top.

Van begin tot eind goed geholpen

Vanaf ons eerste bezoek tot aan montage goed geholpen. Bleek hij het plaatsen dat er een lade was met een verkeerde gatboring. Er wordt per direct contact opgenomen om dit op te lossen. Dat dit wat lager duurt is begrijpelijk want dit moet in de fabriek gemaakt worden. Ook was er een verkeerde bestekl lade geleverd. De juiste zou opgestuurd worden. Nu bijna 2 weken later nog niks. ontvangen. Hoop dat de aftersales net zo goed is al de rest want dan is een 10 verdiend.

Super tevreden

Van begin tot eind super tevreden. Zal jullie bij iedereen aanbevelen. Van ons een dikke 10

Ruime keuze en een goede service

Mijn ervaring is dat je hier bij het goede adres bent.

Alles volgens afspraak verlopen.

Meedenkende monteurs, alles op de aangegeven tijd geleverd en prima schriftelijke en mondelinge afhandeling. Een tevreden klant.

zeer correcte info, denken met klant mee

zeer positief; de 2e keer dat we een keuken hier hebben gekocht.

Schenkenschans 1 B

8912 AL Leeuwarden

Over KeukenConcurrent Leeuwarden

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.