keuken is professioneel geplaatst,echter de afwerkplinten werden na 4 maanden pas geleverd en gemonteerd omdat die niet besteld waren.

Goede levering en montage van een hele mooie keuken.

Goed personeel, vriendelijk, vakkundig,

in een woord geweldig

Ben prima geholpen door Alie Feenstra. Iemand die met je mee denk en heel vaak met goede aanbevelingen komt wat geresulteerd heeft in een prachtige keuken.

perfect van koop tot plaatsen

super geholpen door alie in leeuwarden alles perfect koop ,leidingplan ,levering , en plaatsen van de keuken door martin en arie geweldig. zijn zeer tevreden

Vriendelijke verkoopster en inmeter

Positief

Super service

In de corona tijd was het niet makkelijk om een nieuwe keuekn uit te zoeken, de winkels waren dicht. Thuis was van alles mogelijk, niks was teveel Toen de winkels op afspraak weer open mochten, konden we in het echt gaan kijken, alles kon nog aangepast worden, en weer was niks te veel Tot het moment van brengen en plaatsen was alles top geregeld, wat een vakmannen Wij bevelen keukenconcurrent dan ook van harte aan

Verkoper adviseert eerlijk en denkt goed mee complimenten aan Menno Lanting

Goede uitleg en ze maken er echt tijd voor zodat je een goede keuken hebt volgens jouw wensen en ze maken het gewoon passend

Prachtige keuken, maar niet geheel zoals afgesproken

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Hij is geïnstalleerd en ziet er strak uit. Keurig gedaan. Echter, de verkoopster heeft in de tekening bijvoorbeeld een lade meegenomen, maar deze kon niet geplaatst worden omdat in het echt gewoon geen ruimte meer is voor deze lade. Dit is jammer. Ook heeft de verkoopster ons geadviseerd eerst de keuken te plaatsen en dan pas de vloer. We hebben haar dit zelfs laten navragen omdat wij het vermoeden hadden dat dit niet klopt. Ze zegt het te hebben gevraagd, maar we zijn er achter gekomen dat het antwoord niet klopt. Het installeren is ook netjes gedaan, alleen er zit iets van kit op het blad. Dit is een rotklusje om het weer te verwijderen. Al met al een mooie keuken maar een paar kleine foutjes.

keuken is netjes maar niet geheel volgens wens

zeer lang gezeten voor onderhandeling de verkoper was vrij onrustig maar had toch geduld. achteraf bleek dat er een aantal dingen niet zijn mee genomen in de keuken of installatie gekrompen was waardoor wij alsnog een installateur moesten inschakelen. Verder bleek dat er onvoldoende uitleg is gegeven qua aanleg stroom voor nieuwe fornuis gezien het hoge verbruik deze heeft dit heeft ons alsnog 1000 euro extra gekost.

Zeer goed behandeld zeer tevreden

trage levering onderdelen

Behulpzame service, maar de levering van ontbrekende onderdelen gaat zeer traag. Ook berichtgeving wanneer de onderdelen geleverd kunnen worden is er niet.

niks op aan te merken

ik hoop dat ze zo snel mogelijk de ontbrekende onderdelen zo snel mogelijk gaan brengen

heel behulpzaam en zeer vriendelijk

ik heb het als heel goed ervaren

Zeer kundige en vriendelijke mensen niet opdringerig heel leuk

Het was een ontspannen sfeer en tijd genoeg voor ons genomen zelfs na sluitingstijd gewoon nog twee uur door gegaan met uitzoeken dat was voor ons zeer prettig

Zeer vriendelijk, deskundig en helder advies.

Zorgvuldig proces en zeer keurige afhandeling zowel mondeling als administratief. Verkoper denkt goed mee.

keuken gekocht was niet goed verkeerde kleur kasten geleverd , fout van degene die het besteld had, gemeld aan de zaak en werd vlot geholpen door klantencervice, en alles is na enige tijd prima opgelost , met plezier hebben we met de verkoper Menno [Leeuwarden] een keuken samengesteld en het resultaat mag er zijn

Meedenken en prima advies

Mijn ervaring is uitstekend.

Dank zei monteur

Vrijdag 13 werd mijn keuken geplaatst prima monteur vakman

goede begeleiding

fijne ondersteuning bij het zoeken naar een keuken die zowel passend is voor ons huis als ons budget.

Wij zijn zeer goed geholpen.

Alle lof aan Menno, zeker aan te bevelen !!

Klantvriendelijk

Het personeel bij de keukenconcurrent nam de tijd voor ons bij het uitzoeken van de keuken. Het was ook gemakkelijk contact te krijgen via telefoon en mail. Later toen er iets bijgesteld moest worden aan de keuken ging dat ook gemakkelijk. Bij de levering werd alles niet handig neergezet. De monteur moest de volgende dag alles uitzoeken om de keuken goed te kunnen monteren.

Was een gastvrij en ongedwongen ervaring

Er werd professioneel met de wensen die wij hadden omgegaan en er werden oplossingen gevonden zonder het gevoel dat het moest Het was een prettige ervaring dus ik raad het iedereen aan om daar heen te gaan

Steek veel tijd in de klant

Top geregeld

Zeer prettig ervaren leuke jongens en zeer behulpzaam!

Schenkenschans 1 B

8912 AL Leeuwarden

Over KeukenConcurrent Leeuwarden

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.