prima service
Leo
Drachten
Reactie van KeukenConcurrent Leeuwarden
Beste Leo,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Laden reviews...
21 July 2026
Leo
Drachten
Beste Leo,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Zeer hulpvaardig personeel en het was zeer aangenaam om zaken te doen .
6 May 2026
Taeke
Groningen
Beste Taeke,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je ons personeel zo hulpvaardig vond en dat het prettig zakendoen was met KeukenConcurrent. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop.
Nicole Post - KeukenConcurrent
Keurig bedrijf , meedenkend, oplossingsrichtingen!
22 July 2025
Evelien
Kimswerd
Beste Evelien,
Wat een prachtige beoordeling met mooie complimenten voor KeukenConcurrent. Heel hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Zeer net en correct en montage top.
22 March 2025
Johan
Kollumerzwaag
Beste Johan,
Dat horen wij graag! Fijn dat jouw keuken naar wens is gemonteerd, dat wordt vanaf nu heerlijk genieten.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Keukenconcurrent Leeuwarden ben ik zeer goed geadviseerd Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en gehandeld Bezorger was nors, chauffeur aardig Zeer tevreden over monteurs, die werkte kundig en netjes Prettig in omgang
1 March 2025
Marieke
Sneek
Beste Marieke,
Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en feedback betreft het hele proces. Geniet van jouw mooie keuken van KeukenConcurrent.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
10/10 hulp met alles ook de levering was heel professioneel en heel netjes dankjewel voor alles
21 December 2024
Edzer
Dokkum
Beste Edzer,
Een 10/10, hier doen wij het voor! Dank voor de geweldige review.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Zeer goede ervaring met zowel de verkoopster die ons alle informatie gaf als de monteur die zeer bekwaam en vriendelijk was
29 October 2024
Alie
Beste Alie,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Van A tot Z netjes geholpen en begeleid met de aanschaf van een nieuwe keuken.
25 June 2024
Kasper
Beste Kasper,
Fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn, zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot in de roos!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goede begeleiding bij het uitzoeken van de keuken. De contacten waren goed en plezierig. De bezorgers werkten ook op de camping met plezier. De montage was perfect met oplossingen voor kleine problemen. Deze werden veroorzaakt door een niet kloppend montageschema waardoor de gaskraan en een stopcontact op de verkeerde plek zat. De ingebruikstelling de volgende dag verliep snel en uitstekend.
7 April 2024
Emmo Koetje
Beste Emmo,
Wat fijn om te horen dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe KeukenConcurrent keuken. Wij wensen je heel veel kook plezier toe.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Bij de aankoop van de keuken was alles geweldig vanuit de keukenconcurrent, alles kon en alles was mogelijk. Na de inmeting begon de mitsen en maren. Er werd bijvoorbeeld vertelt dat het onmogelijk was om de keuken te plaatsen ivm een bestaande kast. Het was wel mogelijk. Ik had een eigen kraan ook dit was onmogelijk. (dit was bij de aankoop allemaal geennnn probleem) Als er dan dingen niet helemaal gaan zoals verwacht dat kan en daar heb ik alle begrip voor maar het is de toon die de muziek maakt en van deze medewerkster klonk zeker geen muziek maar vooral irritatie en de klant was te moeilijk. Een tip: leg het rustig uit en als de klant dan vraagt om concrete afmetingen bijv van een kraan neem het dan samen door i.p.v. te keer gaan omdat zij er al zoveel werk van had. Vervolgens zette ze de klant onder druk voor aan te geven dat er snel besluiten genomen moesten worden omdat anders de leveringsdatum niet gehaald zou worden. Wat een opluchting dat de levering en plaatsing super goed zijn gegaan maar bij elke e- mail van de keukenconcurrent moet ik toch denken aan hoe het proces aan de voorkant is gegaan. Super jammer want ik koop niet elke dag een keuken. Een excuses zou zeker op zijn plaats zijn.
Beveelt niet aan
17 January 2024
Hoekstra
Beste meneer/mevrouw Hoekstra,
Graag pakken wij uw review op en komen hier zo snel mogelijk bij u op terug!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De eerste kennismaking was in de showroom. Vriendelijk onthaalt. Na rond te hebben gekeken advies gekregen en offerte opgemaakt. Wensen zijn volledig opgenomen en zelfs aanpassingen werden zonder problemen geïntegreerd. Na de bestelling regelmatig geïnformeerd en zelfs gebeld om te kijken of het allemaal klopte zoals wij wenste. De levering geschiedde probleemloos. De montage werd verricht door een externe partij die was ingehuurd. Ook hier zijn wij uitermate tevreden over. Al met al meer dan onze verwachtingen overtroffen.
15 December 2023
Max
Beste Max,
Ongekend goede service; dat is wat je van ons mag verwachten! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Pauline Klerkx - KeukenConcurrent
Na n scheiding moest ik redelijk snel n woning kopen en voor mij weinig keus. Wat ik kocht had n vreselijke keuken die slecht gemonteerd was en niet goed paste. Afspraak gemaakt en ontzettend goed geholpen. En wat bleek, zelfs met mijn kleine budget was n nieuwe keuken mogelijk! Het hele proces verliep soepel en nu staat er n geweldige keuken! Ik ben klaar voor n nieuwe start in deze woning :-)
15 October 2023
Susanne
Tzummarum
Beste Susanne,
Heel erg fijn dat we jou in deze periode een beetje hebben kunnen helpen met jouw nieuwe start. Veel kookplezier met de nieuwe keuken en bedankt voor deze review!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
De bezorger heeft meteen een probleem opgelost dus dat is heel fijn. en de montage is ook heel goed verlopen en de monteur was ook heel aardig.
11 December 2022
Knobbe
11 December 2022
Knobbe
Een goede organisatie met bekwame en vriendelijke werknemers in alle opzichten. Afspraken worden nagekomen en plaatsing van onze nieuwe keuken op een zeer correcte manier.
15 August 2022
Rienk
Tynaarlo
Beste Rienk,
Zoals u van ons kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Wij hebben onze nieuwe keuken nog niet besteld, maar we hebben wel van de offerte een order gemaakt, dus dat is al een stap in de goede richting en Elmira heeft ons heel goed geholpen met het samenstellen van de keuken met haar deskundig advies.
9 August 2022
Beste Hennie,
Erg fijn om te vernemen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega. Zij zal deze complimenten dan ook zeker waarderen. Dank hiervoor!
Pauline Klerkx - KeukenConcurrent
Goed gemonteerd, alleen de orderpicker heeft niet goed opgelet.
1 July 2022
Edwin Kaandorp
Franeker
Beste meneer Kaandorp,
Dank u wel voor het plaatsen van uw positieve review. Mochten we u nog ergens mee van dienst zijn dan horen we dat graag.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
In de winkel zeer goed geholpen en uitstekend advies gekregen. De levering, plaatsing en afwerking was zoals afgesproken, op tijd, perfect en compleet. Precies volgens de overeenkomst.
3 May 2022
E van der
Beste meneer/mevrouw,
Alles vanaf de aankoop tot en met de montage helemaal verlopen zoals gewenst, daar doen we het allemaal graag voor!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Klantenservice is wel slecht bereikbaar. S middags niet en smorgens lange wachttijd
15 April 2022
Froukje
Grou
Beste Froukje,
Dank u voor de mooie beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Keuken samengesteld bij keukenconcurrent in Leeuwarden. Goed geholpen door Ronald. Hele vriendelijke man en neemt alle tijd voor je. Echt een topper !
7 April 2022
Vincent
Lemmer
Beste Vincent,
Leuk om te lezen dat u zo goed geholpen bent met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Ik ga uw mooie woorden overbrengen en wil u hartelijk bedanken voor uw beoordeling.
Margo Ketels - KeukenConcurrent
Wordt duidelijk uitgelegd en goede adviezen, vriendelijk en behulpzaam zowel met keuzes als met inmeten
7 April 2022
Edwin
Franeker
Beste Edwin,
Dank u voor deze mooie complimenten. Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Kastje vergeten te bezorgen klantenservice gebeld deze hebben niet terug gebeld. Winkel gebeld en deze hebben een goede oplossing voorgesteld waar ik mij in kan vinden (jammer van de stress die je toch hebt omdat het om een kastje gaat wat het aanrecht moet dragen
16 March 2022
Geertje
LEEUWARDEN
Beste Geertje,
Dat vinden we ontzettend fijn om te horen. Dank u voor het delen van uw ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Iemand die begreep wat ik nodig had en wilde
7 March 2022
Joukje
Tzum
Beste Joukje,
Wat fijn dat mijn collega u zo goed van dienst kon en mocht zijn. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Fijne verkopers / adviseurs.
21 February 2022
Jildert Andringa
oenkerk
Beste meneer Andringa,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Overzichtelijke keuzes, vriendelijke behandeling en alle vervolgstappen duidelijk
2 February 2022
Joke De Vries-Boonstra
Stavoren
Beste mevrouw De Vries-Boonstra, ,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat wij u naar wens van dienst konden zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben.
En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.
Schenkenschans 1 B
8912 AL Leeuwarden