Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten gaven over het algemeen een positieve indruk van het vriendelijke personeel en het behulpzame advies. Ze gewaarden duidelijke uitleg en de goede prijs-kwaliteit verhouding. De winkelervaring werd als georganiseerd en aangenaam beschreven. Eén recensie meldde een meetfout en wat afstellingproblemen bij montage, maar de problemen zijn aangepakt.
Super geholpen! Heel vriendelijk en duidelijk!
17 August 2026
Marijke
Lierop
Beste Marijke,
Heel graag gedaan, wat fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn! Geniet lekker van je nieuwe KeukenConcurrent keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Ik heb mijn ervaring heel fijn en behulpzaam ervaren. De werknemers waren super beleefd en erg vriendelijk. Ze dachten goed mee over andere mogelijkheden en namen er rustig de tijd voor om ervoor te zorgen dat mijn droomkeuken werkelijk kon worden. Ben er overal super tevreden over ik raad hun zeker aan.
27 June 2026
Sarah
Beste Sarah,
Bedankt voor de fantastische review! Wat geweldig om te horen dat de service zo fijn en behulpzaam was en dat onze beleefde en vriendelijke werknemers rustig de tijd hebben genomen om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken. Ontzettend bedankt voor de mooie aanbeveling en heel veel plezier gewenst met je nieuwe keuken!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Goede uitleg,vriendelijk,prijs kwaliteit prima, En communicatie. We hebben een mooie keuken.mooie overzichtelijke winkel.
6 May 2026
Nederweert
Beste Peter,
Dank je voor je aanbeveling en mooie complimenten! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de door ons geboden service.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed advies met meedenken in oplossingen en mogelijkheden, goede controle voor voorwerk, alles keurig op tijd bezorgd en gecontroleerd. De monteur heeft het allemaal netjes geplaatst en alles werd de volgende dag aangesloten waarbij de monteur de afvoeren wat anders heeft gevormd waardoor er meer kast ruimte ontstond. Hoefde niet, heeft hij wel gedaan. Tot volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door team Helmond.
6 February 2026
Martin
Beste Martin,
Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen in onze showroom, en dat de levering en de montage zo soepel zijn verlopen.
Mooi dat onze monteur zo heeft meegedacht zodat er meer kastruimte is ontstaan.
Bedankt voor deze feedback en wij danken jou voor het vertrouwen.
Koen Peels - KeukenConcurrent
Aankoop ,levering was poditief . Bij montage is geconstateerd dat een paneel verkeerd is gemeten en is beschadigd . Door onszelf is geconstateerd dat de oven niet recht in de kast zit en dat diverse deurtjes van de keuken net niet netjes afgesteld zijn .
1 February 2026
Henssen
Beste Peter,
Ik kan zien dat deze melding reeds bij onze klantenservice ligt, wij komen hier uiteraard zo snel mogelijk bij je op terug! Dank je voor het delen van je ervaring!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Het voelde meteen vertrouwd. Goed advies.
25 October 2025
David
Someren ï
Beste David,
Dank voor deze mooie complimenten!
Wat fijn dat wij je van dienst mochten zijn.
Koen Peels - KeukenConcurrent
We waren goed geholpen. Kregen goede adviezen en ideeën Met als resultaat Een prachtige keuken
10 February 2025
Miranda
Geldrop
Beste Miranda,
Helemaal tevreden over jouw prachtige keuken, dit is altijd goed om te horen.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
We zijn helemaal naar wens geholpen. Hopelijk is het uiteindelijke resultaat ook daadwerkelijk wat ons beloofd is.
29 December 2024
Gerda
Deurne
Zoals bovenstaand
28 August 2024
rudi jaspers
maasbracht
Beste Rudi,
Wat spijtig om te lezen dat je niet geheel tevreden bent, indien gewenst kun je ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice, wij zijn je graag van dienst.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Echt super geholpen , de keuken kwam mooi zoals afgesproken , en alles was prima als ik ooit weer een nieuwe keuken moet hebben ga ik hem zeer zeker weer bij jullie kopen !
5 July 2024
Franca
Beste Franca,
Zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot in de roos!
Veel kookplezier gewenst.
Nicole Post - KeukenConcurrent
we voelen ons zeer goed geholpen op dit adres.we hebben de indruk dat de verkoper voldoende knowhow had om ons te adviseren
21 March 2024
a vande pas
venray
Beste meneer/mevrouw Van de Pas,
Zo staan we al 25 jaar voor goedkope keukens van absolute topkwaliteit! Dank je voor je positieve 5 sterren review.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Alles is goed geregeld en uitgelegd
10 March 2024
Jeroen
Beste Jeroen,
Dank je voor deze mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bezoek aan onze mooie showroom!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Fijne ontvangst en goede service.
3 March 2024
Jo
Beste Jo,
Zoals je kan verwachten van KeukenConcurrent! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Maar de keuken moet nog geplaatst worden
10 January 2024
Buijsen
Beste meneer, mevrouw Buijsen,
Dankjewel voor je mooie review!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Alles van begin tot oplevering goed geregeld
22 December 2023
Henny
Beste Henny,
Tevreden over het hele traject, dit is goed om te lezen. Dank je voor de top review.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Op de afgesproken montagedag was de monteur ziek, wat natuurlijk overmacht is, maar dit is prima opgelost. De keuken is prachtig en precies wat ik ervan verwacht had.
24 November 2023
Jessica
Beste Jessica,
We zijn blij om te horen dat je tevreden ben over je nieuwe keuken. Wij wensen jou heel veel woonplezier!
Pauline Klerkx - KeukenConcurrent
Fijne verkopers die ons goed en eerlijk hebben geholpen om de juiste keuzes te maken We willen ook Selestino hartstikke bedanken voor de goede montage
14 October 2023
Engelien Sauve
SOMEREN
Beste mevrouw Sauve,
Dank je wel voor het plaatsen van deze mooie beoordeling met de complimenten voor onze verkopers en de monteurs!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
paar dingen die kapot waren maar alles werd meteen recht gezet.
19 September 2023
yvonne
deurne
Beste Yvonne,
Wat vervelend dat deze service nodig is geweest, fijn dat dit nu allemaal netjes voor u is opgelost en u lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
We zijn heel fijn geholpen door verkoper Wesley. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Met onze wensen heeft hij gekeken wat mogelijk was en ons goed advies gegeven op het gebied van de apparatuur en de indeling van de keuken. We zijn erg tevreden met het uiteindelijke ontwerpen en kijken uit naar oktober, dan wordt de keuken geplaats en aangesloten. Vanuit KeukenConcurrent is er ook iemand geweest om de keuken definitief in te meten. Dit is ook zeer netjes verlopen.
27 July 2023
Marga
Omgeving Helmond
Beste Marga,
Wij gaan zorgen dat u straks lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe KeukenConcurrent keuken. Leuk dat wij de keuken voor u mogen verzorgen!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Wij zijn heel goed geholpen bij de keuze van de keuken. Wesley, de verkoper is iemand die verstand heeft van zaken en ook iemand die fijn in de omgang is. Vanaf de koop van de keuken tot en met de aflevering zijn wij goed geïnformeerd en alles is volgens planning verlopen.
1 June 2023
Breda
Beste Peter,
Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Klantvriendelijk, goed georganiseerd en die hun afspraken ook echt nakomen. Een voorbeeld voor velen
4 April 2023
Peter van Soest
Ysselsteyn
Beste heer Van Soest,
Hartelijk dank voor de mooie review en de complimenten die wij van u krijgen.
Margo Ketels - KeukenConcurrent
alles is goed verlopen en is precies op tijd afgehandeld
2 February 2023
Carrie
Aarle-Rixtel
Beste Carrie,
Zoals u van ons kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De keuken is prima afgeleverd afgezien van de koelkastmeubel die we beschadigd uit de kartonnen verpakking hebben gehaald. Hiervoor hebben we de servicelijn gebeld en is prima afgehandeld, hopelijk krijgen we de nieuwe ombouw gauw onbeschadigd in huis. Verder werd er bij de aankoop van de keuken verteld dat deze prima zelf in te bouwen is. Maar dit is ons zwaar tegengevallen, ondanks een erg ervaren bouwkundig familielid die heeft mee geholpen. Hier ben ik erg teleurgesteld in, en zal anderen ten zeerste af raden om de keuken zelf in te bouwen. De instructieboekjes zijn zeer algemeen en de video in de e-mail hetzelfde verhaal. Verder is het leidingschema niet correct aangezien ik na het inbouwen nog allerlei dingen heb aan moeten passen aan vooral de waterleidingen.
25 September 2022
Frank
Beste Frank,
Wat spijtig om te vernemen dat u het plaatsen van de keuken als lastig heeft ervaren. U mag ten alle tijden ook onze montagelijn bellen, onze monteurs zitten klaar om u te voorzien van raad en daad tijdens het plaatsen van uw keuken. Wij gaan zorgen dat de kast zo snel mogelijk nageleverd wordt.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
We zijn op een hele goede manier geholpen door Dimphy en Wesley.
12 August 2022
Robin
Beek en donk
Beste Robin,
Goed om te vernemen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega's! Dit compliment zullen zij zeker waarderen.
Pauline Klerkx - KeukenConcurrent
Correcte klantenservice,vriendelijke monteur alles goed en snel herstelt
28 July 2022
carel
Geldrop
Beste Carel,
Dank u wel voor al deze complimenten voor onze klantenservice en onze monteur!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Ook in onze showroom in Helmond laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie.
Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen.
We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.
Engelseweg 202
5705 AJ Helmond