Ik ben uitstekend geholpen,zowel in de voorlichting als in de uitvoering

De uitvoering was prima,het is alleen jammer dat het werkblad niet de goede kleur heeft,maar daar is de Keukenconcurrent Groningen denk ik niet schuldig aan.

Correct

Correcte verkoop en afhandeling

Hij deed het heel goed en snel

Zoals de inmeter bezig was dat hij in zeer korte tijd de keuken had gemeten en een tekening gemaakt had. Top

Vriendelijk, deskundig advies op mast

Vriendelijk geholpen. Alle tijd voor persoonlijke wensen en een duidelijk beeld hoe de keuken eruit komt te zien met de 3D beelden.

goed meedenken

zeer vriendelijk

Wij zijn heel blij en tevreden

Dit was voor ons de eerste keer dat we een keuken hebben gekocht. Vanaf het eerste moment zijn we zeer tevreden over de service. Fijne verkoper die mee dacht over het ontwerp en goed advies en tips gaf. Montage zijn we ook zeer tevreden over. Ook de monteur dacht mee tijdens de montage. Hij heeft de keuken schoon en strak afgeleverd. Jammer was dat we 2 dagen langer hebben moeten wachten op montage door ziekte maar ook dat werd door de planning gelijk geregeld met goed overleg en fijne service. Wij zijn heel tevreden over het totaal plaatje!

Toppers

in goed overleg (komen met alternatieven) een keuken uitgezocht

Goed eerlijk meedenkend

Goede eerlijke en meewerkende medewerkster

Keukenconcurrent gewoon goed!!

Goede service, communicatie, dienstverlening en montage.

Veel aandacht voor je wensen

Er wordt goed met je meegedacht. Je krijgt ook de tijd om de wensen uit te werken. Wel is het jammer dat alles zo snel mogelijk vastgelegd wordt en dat er geen prijzen per onderdeel worden gegeven.

Echt top

Echt goed en vriendelijk geholpen

tot nu toe goed

Ik vind het voorbarig om nu al te moeten zeggen hoe ik de service van keukenconcurent moet waarderen en of ik keukenconcurent kan aanbevelen. Een oordeel kan ik pas geven als de keuken is geleverd op de afgesproken datum, en geplaatst. De verkoper en de inmeter kunnen nog zo goed en aardig zijn maar uiteindelijk gaat het om de keuken.

Super, keurige levering.

Super, keurige levering.

nvt

nvt

Goed geholpen

Ik heb mijn wensen doorgeven en het is geworden wat ik graag wou

service is prima

Mijn ervaring met KeukenConcurrent in Groningen is heel positief. Ben heel fijn geholpen bij het uitzoeken van mijn keuken. En ook de service daarna is prima verlopen.

Dit is onze 2e keuken binnen 3 jaar bij keukenconcurrent, dat zegt toch genoeg:)

Door de verkoop van onze huidige woning waarin wij 3 jaar geleden een keuken door keukenconcurrent hebben laten plaatsen hebben we nu weer een nieuwe keuken gekocht bij keukenconcurrent voor onze nieuw aangekochte woning. Wij zijn ook nu weer zeer goed geholpen, de verkoper gaf voor ons naast de goede ervaring van de eerste keer de doorslag om niet verder te shoppen.

Zeer vriendelijke goeie verkoper!

We hebben leuk gesprek gehad met een kundige en vriendelijke verkoper.

Ben zeer tevreden.

Mijn ervaring met KeukenConcurrent Groningen is positief. Ben heel goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Vriendelijke benadering en behulpzaam en geduldig.

geweldig geholpen

mensen nemen de tijd en je word echt serieus genomen en nemen evt onzekerheden weg vooral complimenten voor meneer schipper werkzaam locatie groningen zeer deskundig

Zeer tevreden!

Gezien onze eerdere zeer negatieve ervaring bij een andere bekende keukenwinkel, kunnen we nu door hulp, begrip én snelle levering van Keukenconcurrent nu eindelijk genieten van een prachtige keuken! Complimenten voor de professionaliteit, adviezen, bezorging, communicatie, montage, inmeten! Wij zijn zeer tevreden!! Het kan dus écht anders.. Top! Bedankt Keukenconcurrent Groningen!

Je word heel leuk behandelt !

Ze hebben zelf ook goeie ideeien !!meedenken daar hou ik van . al met al heel goed !!!

zeer goede ervaring

zeer deskundige verkoopster Goede aflevering en montage

mooi op tijd geleverd

Niets mis mee kwam allemaal goed uit na nachtdienst ze waren op juist tijdstip.

Roskildeweg 7

9723 BZ Groningen

Over KeukenConcurrent Groningen

Ook in onze showroom in Groningen laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.