Geen opdringerig verkopers neem ruim de tijd voor ons. Wordt niet achterna gebeld voor het kopen van een keuken. Goede feedback voor het samenstellen vd keuken. Alleen 1 klein minpuntje verlichting kan beter voor bekijken van materialen keuken.

prima meegedacht met ons probleem van indeling keuken

geholpen bij juiste keuze

Echt een tevreden klant

Dit is de 2e keuken in 4 jaar tijd (vanwege verhuis) die we bij de keukenconcurrent Deventer hebben aangeschaft en wederom zijn wij zeer tevreden. Vanaf het beginproces tot de montage van de keuken zijn wij zeer tevreden. Er wordt goed meegedacht over de inrichting en de situatie. Alles wordt heel goed gecommuniceerd, ook vragen of wijzigingen zijn nooit een probleem geweest. Bij elke stap of verandering wordt je voldoende geïnformeerd. Over de kwaliteit van de keuken zijn we ook zeer enthousiast! Iedereen die bij ons komt is onder de indruk. Een keuken kopen is op deze manier een leuke bedoening.

Prima keuken. Afhandeling, verkoopadvies, bezorging en plaatsing zeer correct.

Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken! Het hele traject tot en met plaatsing komt zeer professioneel over.

Prima afhandeling bij plaatsing van keuken

Zie boven

wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken

Door verschillende verhuizingen zijn wij goed geholpen door de keukenconcurrent. Mede ook omdat zij op verschillende plaatsen in Nederland te vinden zijn. De afspraken konden wij dan ook in verschillende plaatsen waar wij op dat moment woonden, bezoeken

netjes en goed geregeld

goed en netjes geholpen door lisette, alle tijd gekregen om een keuken samen te stellen en niks geen opdringende manieren,

We zijn erg goed geholpen ,heel vriendelijk en goed advies

goede ervaring en aanbeveling

Meedenkend, klantvriendelijk

Lisette nam de tijd om de juiste keuken bij ons te zoeken, liet ons meerdere opties zien wat mogelijk was zonder ons iets op te dringen. De montage van de keuken was ook top. Harde werker die snel en netjes werkt.

goed en netjes correct geholpen

goed en duidelijk advies

Tot nu toe super tevreden . Het wachten is op ...........

Zoals ik al beschreven heb in de vorige vragen

vriendelijk en goed geholpen en montage is vakwerk

We zijn vriendelijk geholpen en goed voorgelicht. Levering keuken was keurig met goede berichtgeving. Montage is gedaan door een vakman. Er is 1 klein dingetje fout gegaan, maar is direct goed opgelost. Prima service. Zijn blij met onze keuken.

uitstekend

zeer tevreden. Van advies tot en met montage.

Snel , deskundig , goede prijs

Goede service en snelle werkwijze.

Prima,alleen het lange wachtten op de laatste onderdelen

Alleen het lange wachten op de laatste onderdelen

Compliment voor de sublieme service.

Ik had een probleem met een bovenkast bij onze keuken van één jaar. Dit euvel doorgegeven en zonder ingewikkelde procedure of moeilijke vragen verving Keukenconcurrent de bovenkast in no time. De monteur haalde de oude kast van de muur en plaatste de nieuwe op een perfecte wijze. Oude kit (tussen kast en tegeltjes) werd weggesneden en een nieuwe kitlaag feilloos aangebracht. Ook belangrijk......géén kleurverschil met de andere oorspronkelijke kasten.

Goeie klantservice op vestiging

eerst hadden we contact met lars en toen met lisette, ze is een geweldige medewerkster. Klantvriendelijk, meedenkend en vriendelijk.

Heel tevreden: goed en vriendelijk geadviseerd, mooie keuken. Van harte aanbevolen.

We zijn tevreden over het hele traject bij Keukenconcurrent Deventer, van advisering tot en met montage. Goede en vriendelijke adviseur. Alle afspraken zijn goed nagekomen.

Alles is prima verlopen

We hebben de samenwerking met de keukenconcurrent als zeer prettig ervaren.

Super geweldig

Verkoper denkt goed mee. Bezorging super. Monteur denkt ook mee. Superstrakke afwerking.

Zeer goed en vakkundig geholpen!

Ik ben helaas even haar naam vergeten, maar we werden geholpen door een hele vriendelijke dame met verstand van zaken. Ze was lekker vlot en dacht goed mee. De keuken was dan ook snel uitgezocht en helemaal naar ons zin. Nadien hebben we nog contact gehad over wat aanpassingen qua afmetingen. Dit verliep ook heel duidelijk en soepel. Wij zullen Keukenconcurrent Deventer zeker aanbevelen! We werden goed geholpen, zeker ook omdat ze geen vervelende verkooptechnieken toepaste maar gewoon duidelijk en eerlijk was. Bedankt daarvoor!

prettige ervaring

het beviel ons zeer goed om weer naar de keukenconcurrent te gaan. Iemand met ervaring en dan ook eerlijk zegt als het haar niet handig lijkt maar dan ook meteen met een alternatief komen.

Enorm blij 🤩

Ondanks de onvoorspelbare tijden ivm corona verliep alles super!! We gingen in December alleen een beetje inspiratie opdoen, maar het was tegelijk raak bij keukenconcurrent. Als het goed is dan is de keuze 'gauw' gemaakt! Lars bedankt voor alles, topper 💪 Alhoewel de datum niet kon worden gerealiseerd vanaf jullie kant ivm corona (werd gelukkig maar 4dgn later) is het helemaal goed gekomen. Netjes op de hoogte gesteld bij vragen, levering, betaling ed. Ook konden wij jullie goed bereiken. De levering verliep prima en de monteur die wij hadden werkte netjes en goed. Hij gaf ook goeie tips! Dus kortom, enorm blij!!

Vriendelijk personeel

Wij zijn zeer tevreden over deze zaak. Vriendelijk personeel, die alle tijd voor je nemen. Wij zijn een paar keer gebeld om een aantal punten door te nemen over de bestelling. Wij zijn zelf nog een paar keer naar de vestiging geweest, omdat wij zelf twijfelden over een aantal punten in de tekening, maar dat werd dan keurig direct opgelost. De keuken werd in 1 dag geplaatst. Een zeer vakkundig man, die ook nog gezellig was.

Super geholpen door Lars !!!

Super geholpen door Lars !!!

Revalstraat 3

7418 BJ Deventer

Over KeukenConcurrent Deventer

Ook in onze showroom in Deventer laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie. Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen. We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.