Erg tevreden met het resultaat.

Ben heel goed geholpen door Remon Hopstaken. Zijn uiteindelijk samen tot een heel mooi resultaat gekomen. Zijn erg blij met de keuze van onze keuken.

Van begin tot eind top service

Wij zijn goed geholpen met het uitzoeken van de keuken door Ramon in Breda, kundig en vriendelijk. Verder zijn wij zeer tevreden met de bezorging ook daar werken ze heel netjes, vriendelijk en controleren de lading goed.

goede service, denken uitstekend mee

Keuken gekocht bij Keukenconcurrent Breda, zeer aandachtige en meedenkende verkoper. Veel opties en mogelijkheden.

Top ervaring

Meedenken, vrolijk, alle tijd, en goede ontvangst. Toppers daar on het mooie Breda

Fantastisch geholpen en heel vriendelijk

vriendelijke verkoper met tijd om te luisteren

Remon is een meedenker met handige tips/opmerkingen en stelt je op je gemak wat weer een prettige sfeer tot gevolg heeft

Veel keuzes, vriendelijke verkoper

Hij deed veel moeite om mij een goede keuze te laten maken.

Over het algemeen in orde

Keuken is op 18 maart geplaatst en was op 21 november in bestelling gegaan. Montage was goed en netjes, ware het niet dat er een verkeerde kast werd geleverd. Dit is aan Keukenconcurrent meegedeeld. Vreemd eigenlijk want wij hoorden dat er 4 controles intern plaatsvinden voordat er sprake is van aflevering, en toch gaat het mis. Hopelijk slaagt u erin dit probleem op zo kort mogelijke termijn op te lossen.

Volop keuze. Nauwkeurig. Denkt mee. En vriendelijk

NETJES GEHOLPEN

Niets op aan te merken top mensen is een dikke 10

Helemaal goed

Hopelijk gaat de levering ook zo goed.

Toppie

Goede montage en klant vriendelijk.

Fantastisch

De aflevering ging fantastisch, En het plaatsen en installeren van de keuken ging top, door John Vermeulen en Berry Ben heel tevreden en happy met mijn nieuwe keuken .

Geweldig.

De mensen in de winkel waren vriendelijk en dachten met me mee. De keuken werd keurig op tijd geleverd en was goed beschermd verpakt. De monteur was heel kundig en werkte heel precies.

Fijne zaak goed personeel.

Fijne zaak om een goede keuze te kunnen maken.

Toppie

Alles naar wens en goede monteurs en verkooper.

Kundig , vriendelijk en meedenkend personeel.

Vraag om Sander. Wat een topper!

uitmuntend

De verkoper Ramon in Breda is een toppertje alles heel duidelijk uitgelegd en de keuken vakkundig samen gesteld.hij is super klantvriendelijk en is niet opdringerig. sjapo met deze werknemer.

Goed overleg in nodige aanpassingen ter plaatse, perfect.

Er zijn altijd wat kleine dingetjes die misschien net iets beter kunnen bij de montage. Ik heb het overleg en de geboden mogelijkheden als zeer positief ervaren. Alles is heel erg netjes afgewerkt en achtergelaten.

Goede ervaring

Beste kwaliteit,eerste keer 10 jaar geleden een keuken besteld bij keuken concurrent nog steeds geen kras of wat dan ook.en nu weer ons droom keuken weer bij hun besteld.

echt een toppertje

Door de verkoper Ramon uitstekend en vriendelijk geholpen, hij denkt met je mee en neemt echt de tijd voor je. Hier ben je nog echt Klant.

Van verkoper, bezorger, monteur en keukenzetter, allemaal dik tevreden over.

Ik heb een fijne ervarin gehad bij keukenconcurent. Goede begeleiding bij het uitzoeken en bestellen van de keuken.

Keuken geplaatst zoals afgesproken!

Prettig contact met de verkoper. Volgens afspraak geleverd en top in 1 dag geplaatst!

Prima zaak fijn geholpen

Levering was goed. Montage was fijn rustige man. Staat heel netjes.

Grenssteen 5

4815 PP Breda

Over KeukenConcurrent Breda

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.