Goede ervaring.

In het meedenken door Mariska van de vestiging in Beverwijk zijn we zeer tevreden. Zij had al gauw door wat wij wilde. De keuken staat in middels en we zijn zeer tevreden hoe het is geworden wat opstelling betreft. Wat ik wel graag wil meegeven is dat info over de apparatuur misschien wat meer aandacht verdient. De vaatwasser van Whirlpool WIC3B19 is geen fijn apparaat. De indeling is niet fijn en hij is duidelijk aanwezig wat geluid betreft. Als wij dit hadden geweten had ik liever wat meer geld uitgegeven. Mogelijk dat we deze zeer binnenkort gaan vervangen. De tip is bij deze leg de klanten goed uit wat ze kunnen verwachten wat apparatuur betreft. De overige apparaten zijn top.

Prima geholpen ook in Corona-tijd

Prettig gesprek,meedenkend,snelle offerte

Ben zeer fijn geholpen vanaf mijn 1e stap in de winkel t/m afleveren.

Het was in juli 2020 dat ik voor de 1e keer het filiaal in Beverwijk binnen stapte. Ik werd daar zeer vriendelijk geholpen door Mariska (die eigenlijk op een andere klant zat te wachten) en even tijd vrij maakte voor mij.. Het was mijn 1e contact op zoek naar informatie voor een nieuwe keuken en dus niet mijn laatste contact. Later een offerte laten maken door Mariska en na diverse andere offertes (ik geloof 7) toch weer terug naar Beverwijk om wéér alles door te nemen en uiteindelijk de puntjes op de i te zetten en duidelijke afspraken te maken. Door drukte (wellicht door Corona) een wat langere wachttijd en uiteindelijk 5 jan geleverd en 6 jan geplaatst door een vriendelijke en ervaren monteur Martijn. Ik ben oprecht blij met deze keuken ondanks er nog 2 energiezuilen gemonteerd moeten worden en er een bestekbak geleverd moet worden (vergeten bij levering maar dat kan gebeuren) ga hier nog lang van genieten van mijn nieuwe keuken..

Prima geholpen

Ik ben in Beverwijk in de winkel prima geholpen. De monteur die de keuken heeft geplaatst was ook netjes en vriendelijke

Prima geholpen en een nette deal kunnen maken

Zoals gezegd prima geholpen, nette deal en goed meegedacht

Alles op afgesproken tijd keurig geleverd en gemonteerd.

Wij hadden een hele fijne monteur (Bob)

Prima geholpen

goed service, goed kommunicatie

en ziet er ook nog goed uit!

Top geleverd , snel geplaatst alleen afwerking minder

Zoals het er staat kort maar krachtig Afwerking word opgelost voor de rest top

Behulpzaam en vriendelijk team

Keuken gekocht tijdens de 50% korting actie. Zeer goed geholpen en we konden alle keuzes vrij snel maken met het juiste advies gebasseerd op ons budget. Ook de inmeter had goeie tips.

Duidelijke en eerlijke afspraken..

Gewoon (h)eerlijke gesprekken gehad en afspraak is afspraak..

Zeer tevreden!

Wij hebben de aankoop van onze keuken bij Keukenconcurrent Beverwijk als zeer prettig ervaren. Alle medewerkers die bij ons thuis zijn geweest waren vriendelijk, gezellig en keurig in de omgang. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen en er werd goed en duidelijk gecommuniceerd. Voor de twee apparaten die niet leverbaar waren werd op tijd een alternatief gezocht.

Wij zijn prima geholpen door de mensen in Beverwijk

Prima werknemers weten waar ze over praten met het samen stellen van de keuken.

Samenstellen en kopen keuken zoals je wilt.

Geen poes pas, geen dure apparaten worden aangepraat. Alleen wat jij wilt en begeleid door een eerlijk advies. Verre van opdringerig en vooral ontspannend kopen.

zeer prettig geholpen

er is goed geluisterd naar mijn wens en gelet op mijn budget. uiteindelijk met behulp van de filiaalmanager tot een prima oplossing gekomen.

Heel goeie service

Keukenconcurent handelt snel en netjes op een klacht

Goed geholpen, snel weer en zonder gedoe

Ik wilde snel schakelen en daar werd goed naar geluisterd. Ik had al eerder 3 keukens gekocht dus we konden er vlot doorheen. Zeer kundige dame en goede verkoopster. Prettig contact.

Zure nasmaak

De verkoop van de keuken ging erg rommelig. Tijdens het samenstellen van de keuken konden niet de juiste kleuren en materialen getoond worden, maar dit zou uiteindelijk allemaal in orde komen. Alles zou precies in de keuken zitten zoals gezegd, alleen bij de controle afspraak na het inmeten, bleek de verkoper overspannen te zijn en er niks van te kloppen. Ik moest zo’n 500 euro meer gaan betalen voor minder keuken omdat het niet mogelijk was wat hij had gedaan. Met de nieuwe verkoper alles goed doorgekeken en die liet weten dat alles nu klopte... Niet dus. Mijn tip als je iets bij de Keukenconcurrent koopt; lees alles letter voor letter na en geloof, hoe aardig ze ook lijken, hen niet op hun woord.

van goede wil

naar tevredenheid klacht verholpen

Super geholpen

Het uitkiezen van een keuken is niet gemakkelijk. Maar de hulp die we hebben gekregen heeft ons geholpen een keuken te kunnen uit kiezen. De manager van Beverwijk was geduldig en heeft nooit de intensie gehad om dure dingen aan te smeren maar heeft goed naar ons geluisterd. Tot nu toe TOP. Ik kan iedereen aanraden om naar Beverwijk te gaan om advies te vragen of keuken te kopen.

heel erg goed werk ,

de verkoopster Wendy, de bezorgers, en de keukenmonteur Raymond waren allemaal heel goed, professioneel en vriendelijk . Ik raad Keukenconcurrent bij iedereen aan.

Van begin tot eind prima geregeld!!!!

Heel erg blij mee!!

Goede service en vlotte afhandeling

Na klacht word er zo snel mogelijk contact opgenomen om het te verhelpen

Helaas teleurstellend resultaat

Ik ben eigenlijk heel blij met onze nieuwe keuken maar er is 1 hele grote fout gemaakt die ons goede gevoel volledig teniet doet, zeker omdat de afwikkeling of oplossing niet serieus wordt genomen. Op alle designs leek ons kookeiland heel strak en vierkant. In de praktijk steekt de oven echter 2 cm uit het op maat gemaakte keukenblad. Ik heb geprobeerd tot een oplossing te komen maar keukenconcurrent beweert simpelweg dat het hoort ondanks dat het niet zichtbaar is op hun designs. Bij een keuken van ruim 18.000 euro denken wij en de mensen die bij ons op bezoek komen er heel anders over. Het hoort niet en is stoterd in een strakke afgewerkte keuken als deze. Iedereen vindt het er slordig en gek uit zien. Ala het echt zo was bedoeld had het ook zichtbaar moeten zijn op de designs en technische tekeningen. Heel erg jammer van een verder goede ervaring.

In een woord; hopeloos

Ik wil er ook niet teveel worden aan vuil maken. Zonde van mijn tijd. Want ik heb wat extra tijd moeten investeren in de KC en nog altijd geen oplossingen!

Parallelweg 102 B

1948 NM Beverwijk

Over KeukenConcurrent Beverwijk

In ons filiaal Beverwijk bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht. Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.