Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vriendelijk en deskundig personeel, duidelijk advies en een vlotte levering en montage. De feedback benadrukt goede communicatie tussen de winkel en het hoofdkantoor. Sommige meldingen gaan over kleine problemen, maar deze worden snel opgelost, wat bijdraagt aan een overwegend positieve ervaring.
Wij zijn fantastisch geholpen in de Keukenconcurrent in Beuningen door Johan die ons deskundig advies gaf en ook alle tijd voor ons nam
25 June 2026
Ineke
Cuijk
Beste Ineke,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring en voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Vooraf nooit gedacht dat een relatief goedkoop keukenbedrijf zo'n goede service zou leveren, ook nadien nog. Alles perfect georganiseerd. Aankoop, levering, plaatsing en eventuele kleine problemen nadien. Complimenten voor alle! Ook de kwaliteit van de keuken is goed.
17 June 2026
Besy
Kleve
Beste Besy,
Bij KeukenConcurrent staan we voor kwalitiet, een goede service en een mooie prijs. We vinden het fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren. Dank voor de mooie wardering die je ons geeft.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Door communicatieproblemen is de keuken na 5,5 maand geplaatst. Er is wel ongeloof dat bij de eerste montagedatum niet al een deel van de keuken is geplaatst zodat ik niet 2 extra maanden zonder keuken zat.
11 June 2026
Toon
Beste Toon,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Wij zijn zeer tevreden door Jim in Beuningen. Goede service en denk met je me.
8 June 2026
Eric
Millingen aan de Rijn
Beste Eric,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de goede service van Jim in Beuningen en dat hij zo goed met jullie heeft meegedacht. Dat is precies de service waar we voor gaan!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Super service. Konden altijd terecht voor vragen en namen echt de tijd voor je. Geweldig geholpen door verkoper Mark die goed mee dacht. Hadden een probleem met de plaats voor de vaatwasser en hij kwam persoonlijk kijken om het op te lossen.
19 May 2026
Berry v. Meerwijck
Beste Berry,
Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring. Wat fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn. KeukenConcurrent wenst je alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goed geholpen , montage zeer vlot, alleen was er vergeten bij de wasbak een boutje aan te draaien, dus zat ik de volgende dag met een waterballet in de nieuwe keuken. Dit is telefonische opgelost, maar zou niet moeten gebeuren, daarom een 8
14 May 2026
Astrid Van wees
Deest
Beste Astrid,
Bedankt voor je eerlijke review en de mooie 8! Wat fijn dat je goed bent geholpen en dat de montage erg vlot verliep. Een waterballet de volgende dag is natuurlijk wel schrikken en dat had inderdaad niet mogen gebeuren, onze excuses hiervoor! Gelukkig is het telefonisch direct goed opgelost. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Duurde redelijk lang uiteindelijk goed gekomen
15 April 2026
Rob Uijen
Beste Rob,
Fijn dat je keuken uiteindelijk geheel naar wens is. Dank je voor het delen van je ervaring in deze positieve 4 sterren review.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
In december gaan kijken voor een nieuwe keuken.We werden ontvangen door Lize,die ons geadviseerd en begeleid heeft in het proces.Ze was vriendelijk, geduldig,aangezien ik onzeker was over diverse zaken of ik wel de goede beslissing nam. 2 weken geleden is de keuken geplaatst en ben heel erg tevreden. Een heel fijn team ,bedankt daarvoor
7 April 2026
Ingrid
Beste Ingrid,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Namens het gehele KeukenConcurrent team wensen we je heel veel kook plezier toe!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Wij gingen kijken voor een nieuwe keuken. Wij hadden een duidelijk budget, maar toch hebben wij een erg mooie keuken gevonden. Wij hebben nooit het idee gehad dat ons een duurdere keuken verkocht moest worden, gewoon de juiste informatie en eerlijke hulp.
28 February 2026
Tom Vissers
Cuijk
Beste Tom,
Wat een compliment, bedankt! Wij zijn blij te horen dat jullie onze eerlijke hulp en informatie hebben gewaardeerd. Dat is precies hoe we het graag aanpakken: de juiste keuken vinden die bij jullie én bij het budget past.
Dank je wel voor het delen van jullie ervaring.
Koen Peels - KeukenConcurrent
Het inmeten en de gevolgen daarvan zijn niet zo goed. Waaronder een defect apparaat en een gat in het plafond en een stuk vloer wat niet past. Ik hoop dat het snel kan worden opgelost. Lise krijgt een 8, maar de rest was niet voldoende. Vandaar deze score.
Beveelt niet aan
26 February 2026
Marieke
Puiflijk
Beste Marieke,
Dank je voor het delen van jouw ervaring. Wij pakken je klacht graag op en komen hier via deze weg of de klantenservice bij je op terug.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Wij hebben een keuken gekocht in Beuningen. Joost was onze adviseur en daar hebben we het mee getroffen! Naast de nodige humor, was hij kundig en meedenkend. Vanaf het begin tot het eind is alles heel goed verlopen. De communicatie met zowel Joost als het hoofdkantoor is heel goed gegaan. De levering en het plaatsen van de keuken eveneens. Kundige en vriendelijke medewerkers! Ik kan geen enkel minpunt aangeven, het is meer dan goed verlopen.
18 December 2025
Ria
Malden
Beste Ria,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van jouw KuekenConcurrent keuken, wij wensen je heel veel kook plezier toe.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De levering was netjes zonder haastwerk. De plaatsing was tot in de puntjes geregeld waarbij de monteurs meedachten met de wensen van de klant.
4 December 2025
Geert
Ravenstein
Beste Geert,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken! KeukenConcurrent wenst je heel veel kook plezier toe.
Prachtige keuken Goed geholpen in de winkel . En perfecte montage
Marja en Rene Starke
Beste Marja en Rene,
Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe keuken en dank je wel voor het delen van jullie positieve ervaringen met KeukenConcurrent!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Duidelijk afspraken die netjes zijn nagekomen
Gerard
Beste Gerard,
Dat zijn prachtige complimenten voor onze ongekende service, prijs- kwaliteit en afspraken, hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Wij waren aan de overkant bij mandemakers en daar waren ze druk met elkaar en kon nog geen woord uit hun mond toen daar langs liepen, daarna zijn naar de overkant gegaan en werden gelijk vriendelijk ontvangen, daarna goed geholpen, en gelijk besloten om hier de keuken te kopen, en dat personeel bij mandenmakers op cursus sturen hoe ze met klanten om moeten gaan
Ronald Dijkema
Beste Ronald,
Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
De montagemonteur: 10 De keukenverkoper/filiaal Beuningen: 8,5 Klantencontact (ivm fouten/vragen): 8,5 Keukenman: 5 (communicatie kon beter) De hele ervaringen: 6 Dit vanwege dat er een aantal fouten zijn gemaakt, die overigens worden opgelost. Verder kan de communicatie beter.
12 November 2025
Elise
Horst
Beste Elise,
Dank je voor het delen van je ervaring, wij gaan je review graag intern bespreken. Geniet lekker van je mooie nieuwe KeukenConcurrent keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Een fijn gesprek gehad en goed mee gedacht. Hierdoor uiteindelijk precies de keuken die we voor ogen hadden
18 October 2025
michel
Beste Michel,
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Mijn keuken is maandag 6 en dinsdag 7 oktober geïnstalleerd en respect voor de monteur die in 1 dag de hele keuken heeft neergezet in zijn eentje alles was perfect ingemeten en bij die ene onvolkomenheid werd dat super opgelost de dag erna werd de waterleiding de afvoer en de kookplaat aangesloten en ook dat ging zeer snel en vakkundig Ook de uitleg was duidelijk
9 October 2025
Marcel
Beste Marcel,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken! Het is ongekend van KeukenConcurrent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Bij dit bedrijf sindsdien niet als klant, maar echt als een mens. En wordt heel erg goed naar je geluisterd met jou meegedacht. Ze maken 100% waar dat ze een hele goede service hebben. Dit bedrijf is echt een aanrader voor mensen die keuken zoeken met een tops service.
8 October 2025
Carla
Knegsel
Beste Carla,
De service is ongekend bij KeukenConcurrent! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
4 sterren voor het tot nu toe geleverde werk Nu ff afwachten want de kast waar de vriezer in moet is niet goed .
17 September 2025
Marja&Rene
Beste Marja en Rene,
Wij gaan zorgen dat de service op je nieuwe keuken ook zo snel mogelijk wordt opgelost. Indien je in de tussentijd vragen hebt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Eerlijke oprechte hulp en uitstekende uitleg
4 September 2025
Astrid
Deest
Beste Astrid,
Dank je voor deze mooie complimenten. Wat fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Gewoon goed
26 August 2025
Piet Vissers
Wijchen
Beste Piet,
Dank je voor deze positieve review, fijn om te zien en te lezen dat je zo tevreden bent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Het gehele proces is geweldig verlopen. Prima advies, service, bezorging, montage en installatie! Enorm blij met de nieuwe keuken!
11 August 2025
Pieter
Tilburg
Beste Pieter,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. KeukenConcurrent wenst je heel veel kook plezier toe.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
8 jaar geleden al een keuken bij jullie gekocht en nu weer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en ook het proces tijdens het ontwerp en de aankoop. Montage is zeer vakkundig uitgevoerd door een vriendelijke monteur!
27 July 2025
Iwan
Beste Iwan,
Zo fijn dat je wederom voor KeukenConcurrent hebt gekozen omdat je zo tevreden over ons bent. Dank voor de geweldige beoordeling.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
De monteur die de keuken heeft gemonteerd is echt een top vakman, daar moet je zuinig op zijn. Gaat elke keer weer voor de beste oplossing en zorgt voor een top kwaliteit.
29 June 2025
Ferdy
Beste Ferdy,
Wat een mooi compliment voor de monteur! Geweldig om te horen dat hij zo'n vakwerk heeft geleverd en echt meedenkt voor de beste oplossing. Zulke betrokken vakmensen maken echt het verschil. Bedankt voor het delen!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Ook in onze showroom in Beuningen laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij bent u bij ons naast de laagste prijs verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie.
Kijk hiervoor ook eens bij de ervaringen van andere klanten door onze reviews en recensies te lezen.
We zijn erg blij met uw beoordelingen over KeukenConcurrent. Zowel met positieve ervaringen als met de klachten zodat we daarvan kunnen leren en onze service verder kunnen verbeteren.
Hadrianussingel 30
6642 AJ Beuningen