Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik ben tevreden over de diensten van KeukenConcurrent, aangezien ik geen haast had om de keuken klaar te hebben. Het werkblad moest enigszins worden aangepast om perfect te passen, omdat mijn muren ongelijk zijn. Over het algemeen verliep het hele proces soepel en zonder problemen. Het enige minpunt is dat ik, omdat ik geen haast had, verwachtte dat het werkblad binnen enkele dagen klaar zou zijn of ten minste geïnstalleerd zou worden. Dat is echter niet het geval: het zal pas over twee maanden klaar zijn en ik heb momenteel een tijdelijk werkblad. Dat gezegd hebbende, kreeg ik van hen een klein geschenk als compensatie, wat ik zeer waardeerde. Goede ervaring .. en ik kan hen zeker aanbevelen.
14 December 2025
Rodney Victorino
Beste Rodney,
Dank je voor je aanbeveling, wat fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
‘’Mijn ervaring keukenconcurrent was uitstekend: deskundig advies, duidelijk communicatie en service die alle verwachtingen overtrof.’’
30 November 2025
Sindy
Beste Sindy,
Dat vinden we super om te horen en maakt ons erg trots! Dank je voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Eerder heb ik al een positieve review geplaatst na ons bezoek en aankoop van een nieuwe keuken bij Jermain van het filiaal in de Villa Arena. Inmiddels is onze keuken geplaatst en wat verliep alles fijn en soepel! Het inmeten, de communicatie, het leveren en de installatie. Extra compliment voor Mark Helders die de keuken heeft geplaatst, een harde werker die bij een evt. obstakel ter plekke met een oplossing komt. In één dag stond onze keuken er, alles compleet en zonder schades of afwijkingen en alles werkte ook gelijk. Bedankt voor het fijne contact, wij zijn tevreden klanten!
21 May 2025
Agatha
Beste Agatha,
Dat klinkt als een mooie ervaring die je bij ons hebt opgedaan. En fijn dat je zo tevreden bent over onze toppers die jou hebben voorzien van advies en de plaatsing van jouw keuken.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Als ik minder dan 1 ster kon geven had ik dit gedaan. Keukenconcurrent is met stipt de meest slechte leverancier in nederland. Ik haal hier nooit meer een keuken of wat dan ook. Van het kastje naar de muur. Niemand zijn fout. Niet luisteren en al helemaal niet meedenken terwijl ze zelf de fout hebben gemaakt. Daarbij ben je maar gewoon afhankelijk van de leverancier terwijl ze zelf de verkoper zijn. De klant staat er alleen voor. Er word niet geluisterd.
Beveelt niet aan
25 March 2025
Bjorn Roorda
Venlo
Beste Bjorn,
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze werkwijze. Inmiddels heeft de leverancier de reparatie bij u uitgevoerd. Ook heeft uw verkoopadviseur u benaderd om het punt betreft de vaatwasser met u te bespreken.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Wij zijn erg goed geholpen door een deskundige verkoper die alle tijd voor ons nam. De winkel in Villa Arena is ruim opgezet met een groot aantal showroomkeukens. Je kunt je hier goed oriënteren en wordt prima geholpen. Je wordt gezien!
11 February 2025
Paul
Diemen
Beste Paul,
Dank je voor de mooie complimenten, fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn! Wij wensen je alvast heel veel kook plezier toe in je nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Enige minpunt is, we hadden een zwarte plint afgesproken in de winkel. Nu zag ik achteraf op mijn offerte dat die niet was aangepast. Heb ik zelf overheen gelezen. Had ik dus ook beter op moeten letten. De communicatie was top. Levering ging goed, vriendelijke mannen. Een heel ervaren man heeft de keuken gemonteerd. Ik ben tevreden.
19 October 2024
Esther
Beste Esther,
Heel fijn om te horen dat je over het gehele keuken traject uiteindelijk tevreden bent. Dank je wel voor het delen van alle ervaringen en voor de feedback. We wensen je nog heel veel kookplezier toe!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Uitstekend!
8 March 2024
Frederik
Beste Frederik,
Dankjewel voor je mooie beoordeling!
Nicole Post - KeukenConcurrent
Alles is goed verlopen, ben benieuwd naar het eind resultaat
11 July 2023
Jolanda De Geus
Ter Aar
Beste mevrouw De Geus,
Wij gaan zorgen dat u straks lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat KeukenConcurrent deze voor u mag verzorgen.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Alex is supervriendelijk en heel goed in wat hij doet
19 November 2022
Davy
Almere
Beste Davy,
Dank u voor deze mooie complimenten. Fijn om te horen dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Vriendelijke en deskundige hulp bij het ontwerpen van de keuken. Bezorging en montage ook goed geregeld. Prima service.
25 October 2022
Paul
Almere
Beste Paul,
Wat fijn dat u nu lekker van uw nieuwe keuken kunt genieten. Wij wensen u heel veel kook plezier toe!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Prettige aankoop van mijn keuken.
24 September 2022
Jorn
Diemen
Beste Jorn,
Wat fijn dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Erg goed geholpen door Alex. Heeft ons echt het gevoel gegeven dat we bij goed zaten bij KeukenConcurrent.
27 August 2022
Hidde
Assendelft
Beste Hidde,
Bedankt voor uw Top beoordeling.
Margo Ketels - KeukenConcurrent
Erg prettig geholpen. Ben nog een keer terug geweest voor wat veranderingen en laatste keer om keuken te kopen. Alle keren heel vriendelijk en geduldig geholpen. Heb het volle vertrouwen dat het goed gaat komen.
3 July 2022
Marijke
Beste Marijke,
Daar gaan we alles aan doen! Goed om te horen dat u tevreden bent over uw bezoeken aan onze showroom.
Pauline Klerkx - KeukenConcurrent
Heel fijn bedrijf en men denkt fijn mee. Prima !!!
25 April 2022
Y.m . Lambers
Koog aan de zaan
Beste heer/mevrouw Lambers,
Ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!
Margo Ketels - KeukenConcurrent
Prachtige keuken besteld bij Alex in Arena. Aardige verkoper en eerlijk. Keurig advies en de keuken is prachtig geworden.
10 April 2022
Marco
Heerhugowaard
Beste Marco,
Dank u voor deze mooie woorden. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goede keten, wel wat kleine adders onder het gras mbt mogelijkheden di
9 March 2022
E
Amserdam
Beste meneer/mevrouw,
Dank u voor het delen van uw ervaring. Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit heel graag van u!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben.
En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.
ArenA Boulevard 216
1101 DJ Amsterdam