Geen druk

Je wordt rustig en netjes geholpen. Je krijgt de offerte netjes mee. Ze hebben een goede prijs vergeleken met andere keukenleverancier.

kundige medewerkers

De medewerkers wisten heel goed waar zij het over hebben. De verkoper was vooral geduldig. Levering kon heel snel, binnen 6 weken al. En de nazorg is ook goed tot nu toe

Vriendelijk, serieus en goed behandeld.

Op twee schades en een verkeerde kast alles toch naar zin verlopen.

Goed geregeld en snel een afspraak

tevreden, gesteld dat ook het juiste frontje boven de koelkast na geleverd wordt.

Nette, vriendelijke monteurs. Vond het wel vreemd dat de monteurs het keukenblad niet af mochten kitten (dit zou afspraak met de keukenconcurrent zijn). Nu moet ik iemand anders regelen om de ruimte tussen aanrecht en muur te dichten.

Samen met Lars mijn droomkeuken gevonden en besteld.

geweldig

heel vriendelijk en geduldig legt alles heel duidelijk uit en denk ook mee voor een voordelige manier voor de klant. Echt klant vriendelijk.

Meedenkend, vriendelijk.

Wij zijn bij Keukenconcurrent Almere geweest, en wij hebben een goeie klik met Arief gekregen, hij dacht goed mee en hielp goed bij het ontwerpen van de keuken. Daarna zijn we het snel eens geworden over de prijs en zijn wij een hele mooie keuken rijker. Dus kort samen gevat, vriendelijk, meedenkend en goed personeel !! Gr Familie Kist.

Nu een 8, na levering en plaatsing hoop ik op een 10

Tevreden klant

over de hele linie van het proces, helemaal tevreden.

Voor nu gaat alles nog naar wens

Tot nu toe op wat kleine afhandelingen na goede service.

Gewoon klasse

Bij Sharona in Almere een keuken besteld.. ze werkte daar nog niet zo lang maar is wel een aanwinst voor het bedrijf.. ze dacht goed mee en zorgde er voor dat wij de keuken van onze dromen zouden krijgen … ook dagen na dat wij de keuken hadden besteld kwam ze met ideeën na het inmeten van de keuken omdat we nog wat ruimte hadden …zodat die werd opgevuld met een extra kastje en wat schuiven met kastjes zodat het geheel kloppend er uit zag … in 1 woord TOP… wij zijn heel blij met de keuken en gaan er zeker van genieten … keukenconcurent Almere bedankt en zeker Sharona

Super goed geholpen

wij hebben onze keuken besteld in Almere en zijn geholpen door Sharona .. wat een top meid is dit . ze werkte er nog niet zo lang maar dat ze daar op der plek zit was te merken tijdens eerste gesprek dacht ze goed mee met alles bracht nog goede ideeen aan .. en stelde samen met ons onze droomkeuken samen... na het inmeten van de keuken hadden wij het 2de gesprek en ook daar heeft ze ons super bij geholpen want het bleek dat we nog wat ruimte over hadden en die konden we dan op vullen met 1 van haar ideeen en 1 idee van ons zelf ... ik kan Keuken concurrent Almere aanraden aan iedereen .. loopt heel vriendelijk personeel rond en tja Sharona was onze topper .. Ps had al een beoordeling geplaatst maar deze mag er zeker ook wel bij .. Nu wachten op onze keuken die in wk34 geplaatst gaat worden

Super geholpen

Prima geholpen

Correct

After sale zou iets sneller kunnen reageren

Ben al vanaf de aankoop in 2015 zeer goed geholpen

Nu jaren later voor de 2e keer opnieuw een naad in het keukenblad gekit is gewoon pure klasse. Keukenconcurrent staat direct voor je klaar na een belletje. Eens klant blijf je klant, ze ondersteunen je altijd. Hartelijk dank! Ik kan iedereen een keuken van Keukenconcurrent aanbevelen. Het is een top A-merk in zowel keukens en accessoires zelf, als de service die ze bieden

Service die je verwacht

We stellen geen hoge eisen maar wel redelijke. Alles is prima volgens verwachting voldoen.

We zijn erg tevreden over de samenwerking en installeren vd keuken

onze ervaring met de verkoper van KeukenConcurrent is naar wens verlopen, eveneens met het montagebedrijf die het nodige voorwerk heeft verricht. Voor de installateur vd keuken nemen we ons petje af, hij heeft precisie werk afgeleverd. De klantenservice heeft vóór elke geplande datum contact opgenomen voor een check, hetgeen professioneel en klantvriendelijk overkwam.

Komt tot nu toe allemaal zeer professioneel over.

heel goede begeleiding ,vakkundig

van begin binnenkomst tot aan de overeenkomst koop, goede voorlichting en vakkundigeheid van verkoper. warm en hartelijk onthaal super

Mooie keuken voor een net bedrag

Wij hadden nogal wat wensen, bij de meeste keuken bedrijven onbetaalbaar, bij de Keukenconcurrent moet je wel onderhandelen houden, iets boven budget maar wel alle wensen ingewilligd. Jammer genoeg tijdens transport diverse zaken beschadigd, de meeste dingen allemaal bij het eerste bezoek opgelost, helaas 8 maanden en 5 bezoeken nodig om het laatste deurtje te krijgen (telkens verkeerde deur of kleur). Spijtig want de monteurs deden super hun best met maatvoering en kleur.

goede uitleg keuken en apparatuur

wij zijn zeer tevreden over het samenstellen van de keuken en de invulling van de apparaten. minpuntje was dat de keuken niet compleet was ,miste 2 planken ,1 voor de wand en 1 voor boven de kastjes maar dat wordt later in orde gemaakt ,is ons verzekerd.

Correct geleverd, netjes gemonteerd

Ondanks dat de keuken niet goed ingemeten was is het perfect opgelost.

"afspraak=afspraak" gaat bij Keukenconcurrent zeker op!

Na aankoop van mijn keuken heb ik met verschillende medewerkers van Keukenconcurrent contact gehad over verschillende issues tot heden is Keukenconcurrent alle afspraken keurig nagekomen.

Tot nu toe uitstekende ervaring

De keuken moet nog worden geplaatst, maar we hebben er een goed gevoel bij. Tot nu toe is alles naar wens en tevredenheid verlopen. Erg klantvriendelijk ingesteld

Miamistraat 36

1334 KX Almere

Over KeukenConcurrent Almere

Heeft u interesse in een nieuwe keuken, dan staan we in ons filiaal voor u klaar! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden die we voor uw nieuwe keuken hebben. En mocht u een vraag, opmerking, wens of klacht hebben dan helpen we u tijdens en na aankoop van uw keuken graag bij onze KeukenConcurrent klantenservice. Samen bieden we u de juiste service en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast stellen wij het erg op prijs als u als klant een review of recensie plaatst om uw ervaring te delen. Uw beoordeling zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen blijven houden.

Over KeukenConcurrent Nederland

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor een goedkope keuken van absolute topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1997 is KeukenConcurrent uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de keukenwereld met een ruim assortiment keukens binnen ieder budget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken. Dankzij de zeven garanties van KeukenConcurrent bent u ook verzekerd van de snelste levertijd van Nederland, een uitstekende service en échte garantie! Daarnaast zijn alle keukens mogelijk en wordt de keuken volledig samengesteld naar uw wens. Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij KeukenConcurrent.