Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snel reactie op een melding. Het duurt dan wel nog een paar weken voordat de monteur kan komen maar dat is niet erg. Echt goede service.
13 October 2025
Agnes
Heiloo
Beste Agnes,
Een goede service vinden wij dan ook heel belangrijk en fijn dat jij dat ook zo ervaart.
Vriendelijk, snel , oplossingsgericht
22 June 2025
Kevin
Beste Kevin,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Duurde allemaal heel lang, paar keer terug geweest. Heb een foto laten zien van de bestaande keuken en de maten doorgeven, Zo moet hij worden en de apparaten benoemd. De laatste keer mijn vrouw gestuurd,en die heeft gezegd zo hoog wil ik de oven niet,en is verlaagd en ik hoop dat het nu goed is. Ik heb nog helaas geen goed gevoel.
Beveelt niet aan
15 June 2025
Gerlof
Beste Gerlof,
Dank je wel voor het plaatsen van deze review. Als u wenst kunnen we altijd samen met u nogmaals de order met u bekijken. Graag vernemen we dit dan van u.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Fijne winkelervaring. Laten je rustig kijken en als er vragen zijn geven ze tekst en uitleg. De bezorging van de keuken is prima verlopen. Twee mannen kwamen alles netjes naar binnen brengen. Deden een check in de keukenkruiden of alles voor elkaar was. De montage was de dag daarna, door Leonardo. Top gast, harde werken. Werkte netjes en nauwkeurig. Wij zijn heel blij met het resultaat.
15 June 2025
Dennis
Heerhugowaard
Beste Dennis,
Alleen maar tevredenheid vanaf de winkel ervaring tot aan de bezorging en de montage. Met als resultaat helemaal blij met de nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Super geholpen door Johan vriendelijk,direct,oplossing gericht
4 May 2025
Kevin
Beste Kevin,
Wat een mooie complimenten voor onze collega in jou top review met vijf sterren! Heel hartelijk bedankt hiervoor.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Het hele proces van uitzoeken tot montage is prima verlopen. Er wordt regelmatig contact gezocht om de te nemen stappen door te nemen en te dubbelchecken. Ook nalevering van licht beschadigde materialen verloopt soepel en goed.
24 April 2025
Victor
SCHOORL
Beste Viktor,
Het hele traject naar wens uitgevoerd, dat horen wij heel graag. Dank je dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Johan hielp ons met onze wens keuken. Hij heeft alles ingetekend, zoals wij het voor ogen hadden, met zijn advies.
22 April 2025
Jolien
Middenmeer
Beste Jolien,
Wat fijn dat mijn collega je zo goed en geheel naar wens van dienst kon en mocht zijn. Dat wordt straks lekker genieten van je nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Prima advies en perfecte afloop van alle procedures !
20 December 2024
Gerhard
Rekerlanden 19
Beste Gerhard,
Dank je wel voor de mooie complimenten en top beoordeling. Wij waarderen dit enorm.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Mooie keuken, goede levering en uitstekende montage mensen Jan en Richard. Dank daarvoor.
4 October 2024
Jannie
JULIANADORP
Beste Jannie,
Helemaal tevreden over de levering en montage van jouw keuken. Dit is wat je ook zeker mag verwachten van KeukenConcurrent.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Perfect geholpen vanaf begin tot eind
29 September 2024
Peter Feijen
Beste Peter,
Dank je voor deze positieve 4 sterren review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Zo te horen is jouw nieuwe keuken een schot in de roos!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Ontspannen sfeer , nemen de tijd en staat goed op papier
10 February 2024
REne
Beste Rene,
Dank je voor de mooie review en wat fijn dat je zo tevreden bent over ons.
Thea Broeders - KeukenConcurrent
Alles uitstekend geregeld en goede communicatie over de vervolgstappen. De verkoper was ook vriendelijk en vakbekwaam. Kortom een tevreden klant.
9 February 2024
Frank
Slootdorp
Beste Frank,
Uitstekende service, goede communicatie, vriendelijk en vakbekwaam. Dat is nou echt ongekend van KeukenConcurrent. Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
In vestiging Alkmaar zijn wij super goed geholpen door Vince. Hij wist onze wensen om te zetten in een super ontwerp, alles wat we wilden werd rekening mee gehouden, daar waar we bij andere keukenwinkels werden verteld dat een kookeiland met een geïntegreerde eettafel niet mogelijk was in onze ruimte, heeft Vince ons geholpen om dit toch mogelijk te maken. Al het contact is super duidelijk geweest, van het ontwerp tot oplevering. De keukenmannen waren er op tijd, en hebben erg netjes gewerkt. Onze complimenten voor alle mensen die meegewerkt hebben! Het resultaat mag er zijn, het is nóg mooier geworden dan dat we voor ogen hadden. Onze wensen zijn omgezet in realiteit!
23 January 2024
Stanley en Jana
Julianadorp
Beste Stanley en Jana,
Wauw dat klinkt echt als een hele fijne ervaring van a tot z. Zo te horen is jullie nieuwe keuken echt een schot in de roos! Geniet er lekker van, wij wensen jullie heel veel kook plezier toe!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Het gaat hier om locatie Beverwijk en niet Alkmaar. De Inbouwmonteur en levering zijn van een hoge kwaliteit. De verkoop was vriendelijk, maar in het proces was er weinig te regelen. De prijs was in verhouding aan de hoge kant, aangezien de mandenmakers groep veel korting op apparatuur krijgt. Ondanks dat de montage een actie onderdeel was, hebben wij een te hoge prijs betaald voor het totaal product (wat standaard en weinig complex was). De prijs is het enige waar ik achteraf niet tevreden over ben en over de rest is het een goed lopende geoliede machine met medewerkers welke veel werk vreugde kennen. Leuk om mee samen te werken op locatie, tijdens levering en montage.
9 December 2023
Mark
Putten
Beste Mark,
Dank je wel voor het delen van alle ervaringen met ons tijdens het hele keukenproces, zowel de positieve als de minder positieve. Mochten we nu of later nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Uitstekende verkoper die verstand heeft van zaken.
8 December 2023
Frank
Slootdorp
Beste Frank,
Een hele mooie beoordeling voor onze verkoper, hartelijk bedankt hiervoor!
Professionele aanpak
27 November 2023
Jurgen Wagimin
Beste Jurgen,
Dank je voor deze positieve 4 sterren review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Levering op tijd en een goe advies bij het samenstellen van de keuken
12 October 2023
Jg mans
Beste heer/mevrouw Mans,
Alles bij het samenstellen en leveren van jouw nieuwe keuken prima geregeld, dat doen we graag! Bedankt voor het delen van je ervaringen met KeukenConcurrent.
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
Na veel onderhandelen een goede keuken naar wens uitgekomen
30 September 2023
Jurgen Wagimin
Beste Jurgen,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat KeukenConcurrent deze voor u mag verzorgen!
Zeer tevreden. Kundige en vriendelijke verkopers. Behulpzaam en meedenkend. Top
8 June 2023
Lila
Amstelveen
Beste Lila,
Zeer tevreden, kundige en vriendelijke verkopers, behulpzaam en meedenkend. Veel mooiere complimenten kunnen we ons niet wensen. Dank u wel voor deze top review!
Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
We hebben een aantal keren contact opgenomen met verkoper ***, die dan afwezig/bezig was, maar we werden nooit teruggebeld of teruggeappt. Er is ook niet doorgegeven de ruimte tussen keukenkasten en muur, pas toen leidingen al door loodgieter aangelegd waren, kwam een voorschrift met afstanden te voorschijn en dat heeft ons extra geld gekost, ca 200 €.
Beveelt niet aan
22 April 2023
Kees
Doorwerth
Diverse bezoeken gebracht om uiteindelijk tot een keuze over te gaan en het hele proces zijn we perfect geholpen door Roald Kuys.
30 December 2022
Leo Baars
Akersloot
Beste meneer Baars,
Super om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor deze mooie complimenten.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Goede communicatie over bezorging en plaatsing! Vriendelijke en professionele mensen! Alles goed gemonteerd. Blij mee!
18 December 2022
Grete
Egmond
Beste Grete,
Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Daar doen we het allemaal voor!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Vanaf dag één keurige begeleiding, aandacht voor details, afspraken worden zeer nauwkeurig nagekomen, er wordt VAKWERK geleverd!!
19 November 2022
J. Timmerman
Bergen Nh
Beste meneer, mevrouw Timmerman,
Dank u wel voor uw prachtige review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag! Ik wil u veel kookplezier toewensen.
Nicole Post - KeukenConcurrent
Mijn ervaring met Keukenconcurrent Alkmaar en de communicatie met de klantenservice was over het algemeen goed. Helaas waren de geleverde greeplijsten niet goed. Enkele maanden later opnieuw een monteur gekomen in de hoop dat de greeplijsten geplaatst zouden worden maar hij constateerde dat de greeplijsten niet tussen het werkblad en de kastdeurtjes pasten. Uiteindelijk na ongeveer een half jaar was de helemaal keuken af. Jammer dat het zo lang duurde en er 3 keer een monteur moest komen maar e.e.a. is steeds goed gecommuniceerd en de keuken kon Intussentijd gewoon gebruikt worden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
17 November 2022
Ivonne
Beste Ivonne,
Wij kunnen ons voorstellen dat u dat als vervelend heeft ervaren, excuus voor het ongemak. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.
Inge van Dam - KeukenConcurrent
Ondanks de geringe afmetingen van mijn keuken heeft de verkoper veel moeite gedaan om de opstelling zo in te richten dat we uiterst tevreden zijn over het eindresultaat. Heeft wel een paar uurtjes gekost en 4x heen en weer rijden naar Alkmaar maar het was het waard. Alleen het proberen binnen te houden van de klanten en meteen tekenen komt iets opdringerig over. De mogelijkheid om over de prijs te onderhandelen is wat vreemd maar dat is bij de meeste keukenzaken het geval. Degene met de grootste mond betalen het minste. Als onderhandelen zo makkelijk gaat krijg je het gevoel dat je nog teveel hebt betaald.
16 November 2022
Guus
Julianadorp
Beste Guus,
Dank u voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken!
Inge van Dam - KeukenConcurrent
In ons filiaal Alkmaar bent u van harte welkom om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken tegen de beste prijs. De keuze is groot en we helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste keuken. Maar ook na de aankoop staan we voor u klaar met onze service medewerkers die u graag helpen met uw vragen of eventuele klacht.
Ook als u tevreden bent horen we graag uw ervaringen. Deze kunt u delen door bijvoorbeeld het plaatsen van een review of beoordeling. Daar helpt u ons maar ook uw mede consumenten verder mee!
Noorderstraat 3
1823 CS Alkmaar