Deskundig, betrokken en persoonlijk!

Mw Schulpen heeft mij ontzettend goed geholpen. Naast haar professionele houding wist zij ook betrokkenheid te tonen waardoor ik mij gehoord voelde.

Goed geholpen

De deskundigheid en communicatie van advocaat Schulpen is zeer goed!

Ervaren

• Geholpen door: Melanie Schulpen

Advocaat die haar afspraken nakomt.

Mijn ervaring met mr. Schulpen was zeer goed. Zij neemt mij alles uit handen en handelt alles af tot in de puntjes. Zij ziet niets over het hoofd en is een zeer prettig en betrouwbaar persoon.

Snel en professioneel

Ik ben mevrouw Schulpen zeer dankbaar voor haar inzet om mij te helpen. Nogmaals enorm bedankt!

TOP

Zo lief en ook streng nr om helemaal geweldig. Zeker een aanrader.

Zeer professioneel

M. schulpen geeft mij alle vertrouwen. Ze neemt al het negatieve weg en schakelt dit om naar het positieve. Ik ben zeer tevreden met M. Schulpen.

• Geholpen door: Melanie Schulpen

Mevrouw Schulpen heeft mij uitstekend geholpen!

Ik werd snel geholpen met een aantal dringende vragen.

• Geholpen door: Melanie Schulpen

Natuurlijk dat niemand van wachten houdt, vooral in mijn situatie ,maar de feedback van jullie is de beste wat ik heb meegemaakt, het heeft mijn geholpen om meer vertrouwen en geduld te hebben met deze zaak , we zijn nog niet klaar maar hartelijk bedankt tot nu toe wat jullie als team voor mij hebben gedaan .

• Geholpen door: Onur Arslan

mevrouw Schulpen heeft mij goed geadviseerd en voorbereid op mijn zitting. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Deskundigheid was zeer hoog

Zeer deskundig geholpen door de advocate mevr. Schulpen. Wist heel goed de situatie te analyseren vooraf en passend advies te geven. Kennis van de Nederlandse wet was geweldig, een top advocate ook van karakter!

• Geholpen door: Melanie Schulpen

Melanie Schulpen represented my fiance in the court

Melanie Schulpen, a member of the Arslan & Arslan law team, took care of my fiance case. Melanie Schulpen is talented, fast acting and an effective lawyer. We received the highest level of support and legal advice, fast information flow as well as a factual and professional approach to the matter. May I never have to seek legal help anymore, but if that happens, I certainly know where to look for 🙂 Melanie Schulpen is a lawyer by vocation who passionately and with knowledge is practicing her profession.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Heeft mij heel goed geholpen luisterde goed na wat ik ook te zeggen had en is atijd te bereiken waneer nodig is ,ben super tevreden met de uitspraak

• Geholpen door: Melanie Schulpen

Ontzettend blij met zo een top advocaat

Ik ben heel goed geholpen door mijn advocaat, ze gaf mij ook echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd, En dat zij er alles aan zou doen om mij uit de brand te helpen.

Paletplein 80

2526GZ Den haag

070 45 00 300

Over Arslan & Arslan Advocaten

Een adviseur en partner die weet hoe je conflicten oplost. Een advocaat die een rechtszaak niet uit de weg gaat, maar als dat mogelijk is, het niet zover laat komen. Arslan & Arslan Advocaten is uw juridische partner in goede en slechte tijden.

Over Advocaatscore.nl