Het is te vroeg Ik ben pas 7 dag geleden net begoonen
top tandarts
Tandarts Lok is een zeer vriendelijke man en een kundige tandarts. Ik ga hem missen als hij dit jaar gaat stoppen.
Prima!
Proffesioneel, deskundig, duidelijke uitleg op alle betreffende gebieden. Goede nazorg, betrokkenheid na behandeling. Goede begeleiding bij angst.
Zoals altijd prima ervaring met deze tandarts. Als verbeterpunt kunnen de uitrijmunten om van het parkeerterrein te komen voor de behandeling uitgereikt worden of door de client zelf van een schoteltje weg te nemen. Nu moest ik lang wachten en uiteindelijk heb ik zelf een uitrijmunt achter de balie vandaan gepakt. Dit kan niet de bedoeling zijn.
Ik moest mijn vulling opnieuw laten vullen. Tijdens de behandeling werd er continue verteld wat er gedaan werd. Dit vond ik erg prettig
Voor controle geweest, waren op afgesproken tijd aan de beurt. Kinderen worden bij hun naam genoemd en alles goed verteld/uitgelegd.
Hele vakkundige en meedenkende tandarts Lok.
Kom al meer dan 30 jaar bij deze tandarts. Zeer kundige personen en altijd in voor een kort praatje.
Zowel tevreden over mondhygiëniste als tandarts behandeling
Mijn ervaringen zijn al jaren erg goed!
Laatste jaar ervaarde ik als niet prettig. Weinig communicatie over behandelingen (vervangende tandarts maakte een verkeerde inschatting, hier wordt niet over gesproken). Dat is jammer.
Zeer ervaren tandarts wilde nooit een ander
Professioneel, ontwapenende opstelling, toegankelijk en zorgvuldig. Ik kom graag bij de tandartspraktijk Lok-Copper.
Goed geholpen
Niet serieus genomen
Nog steeds bij ik blij dat ik mijn gebit bezit.
Wordt altijd rustig en goed geholpen. Vriendelijke mensen!
Ruim 30 jaar is de heer Lok onze tandarts geweest. Alle tandproblemen heeft hij vakkundig aangepakt en netjes opgelost. Jammer dat er nu een einde aan komt. Wij wensen hem en zijn vrouw een goed en gezond pensioen toe.
zeer goede, betrouwbare kwaliteit van tandzorg
Zonder verdoving en bijna zonder pijn. Ik stond weer redelijk snel buiten.
Buchnerweg 7
2803GR Gouda