1 opmerking, ik zou de facturen graag weer op papier willen hebben. Ik ben er klaar mee om alles via e-mail te krijgen.
Heel erg goed
Voor het eerst nieuwe mondhygiënist aardige vrouw, maar haar behandeling was ruw. Heb dit ieder nooit zo ervaren.
Ze komt deskundig en zorgvuldig over, en is kalm en empathisch.
Tekortkoming van het vorige bezoek gecorrigeerd.
Leuke en deskundige praktijk
Afspraak met de heer Lok, maar wegens zijn ziekte geholpen door mevrouw Lok. Goede uitleg over status van gebit en prima geholpen.
Wij zijn tientallen jaren goed geholpen. Sinds de praktijk is overgenomen door Fresh heb ik eenmaal het idee gehad dat er onnodige behandelingen zijn uitgevoerd. Die voor mij en de verzekeringsmaatschappij tot extra kosten hebben geleid. Nog afgezien van de pijn die elke behandeling met zich meebrengt.
Nieuwe ervaring met opvolger huidige tandarts.
Was erg prettig om onze eigen vertrouwde tandarts te hebben gehad tijdens dit consult,het hele gebit is goed na gekeken dit gebeurde rustig en adequaat.
uitermate plezierige sfeer, zowel in de behandelkamer als in de wachtkamer, zeer vakkundige behandelingen, er wordt - op een nononsense manier - met de patiënt méégedacht, de assistentes en receptionistes zijn ook vriendelijk en attent. een betere overstap had ik niet kunnen verzinnen !
Al jaren ga ik naar deze tandartspraktijk en ben hier zeer tevreden over. De tandartsen zijn kundig, vriendelijk, luisteren goed en geven goede adviezen.
Gedegen werk met goede voorlichting
Iedereen is vriendelijk en zorgzaam Als je belt en je hebt pijn kan je gelijk terecht. Prima tandarts
Heel kundige tandarts. Helaas gaat hij in April 2023 met pensioen.
Een invaller denk ik? Normaal tevreden over deze praktijk. Tandarts stelde zich voor kijkend naar z'n scherm. Daarna zeer korte blik in de mond en klaar. Haalde extra instrument uit de la met z'n vieze handschoenen. La liet hij open staan, deze werd daarom gesloten door assistente. Graag volgende keer weer eigen tandarts.
Echt een geruststellend en fijn gevoel bij binnen komst, ook de kinderen super fijn geholpen en goed duidelijk en fijne ervaring. Eindelijk de tandarts gevonden die goed is en achter zijn vak staat.
Zeer kundige tandarts, de heer lok
Ik had eerst een afspraak bij de mondhygieniste. Ik was bijna direct aan de beurt. Daarna ben ik altijd bij dr hr Lok voor controle. Ben wel gewend dat ik dan altijd moet wachten maar nu duurde het echter heel lang; er bleek ( hoorde ik van andere ‘wachtende mensen’ )dat er een spoedgeval tussendoor was gekomen. Na ruim een half uur wachten, werd ik ineens door de ( voor mij) nieuwe tandarts geholpen. Enfin, uiteindelijk prima!
Vriendelijke en vakbekwame mondhygiëniste.
Zie hierboven
prima praktijk hele aardige mensen
Buchnerweg 7
2803GR Gouda