Beste Kelly, Wat vervelend om te horen. Heb je dit ook gemeld bij onze medewerkers? Als er foutieve gegevens genoteerd worden, horen we dit graag direct zodat we het meteen kunnen oplossen. Ik hoor het graag van je. Met vriendelijke groet, Paul Selten
Beste Danielle, bedankt voor je mooie review. Fijn dat wij je op deze manier kunnen ontzorgen!
Dag Hans, wat een geweldig cijfer, daar doen we het voor!
Dank je wel Marjan, heel fijn om te horen!
Dank je wel Louis, voor deze fantastische beoordeling. Hier doen wij het voor!
Wow, dank je wel Saskia, wat een geweldige beoordeling. Hier doen we het voor!
Super, Ronald, dank je wel. Meer tijd en aandacht voor je relaties over hebben, daar helpen we je graag bij!
Dank, Hans. We blijven streven naar directe beantwoording van jouw klanten en zodoende de wachttijd tot een minimum te beperken. Dit gebeurt nu vooral op enkele piekmomenten, maar we werken er hard aan om ook op drukke momenten direct de telefoon op te nemen.
Een 9! En al zolang klant. Bedankt, Paul!
Bedankt, Marga, voor je fijne beoordeling. We blijven je graag nog jaren van dienst!
Hi Lieneke, fijn dat we jou tijdens de vakanties en daarbuiten naar tevredenheid van dienst mogen zijn met jouw backoffice werkzaamheden. Bedankt voor je review!
Bedankt voor je beoordeling en het vertrouwen in REOC! We zullen extra scherp zijn op het noteren van het e-mail adres van jullie klanten.
Wow, een 10! Bedankt Twan!
Als makelaar of taxateur ben je regelmatig op pad. Toch wil je altijd bereikbaar zijn voor huidige en potentiële klanten. Real Estate Office Center (REOC) biedt daarbij de ideale ondersteuning: van iemand die de telefoon aanneemt tot agendabeheer of het opstellen van een koopovereenkomst. Zo kan jij je volledig focussen op je vak!