Relaxed ter plekke kunnen werken terwijl de ST een prachtige upgrade kreeg

's Morgens vroeg de auto gebracht, de hele ochtend vanuit de koffiecorner in de showroom gewerkt. Net na het middaguur stond de ST Wagon weer klaar met een prachtige upgrade. Top Service, dank Team MEBU !

Goed geholpen klant vriendelijk

Installatie revo cold air.

Mooi bedrijf

dat alles netjes en tijd voor je neemt

Fijne service

Snel, betrouwbaar en tegen redelijke kosten

Perfecte service, zoals altijd

Afspraak is afspraak. Geen verrassingen. Ze kennen mijn auto en doen wat nodig is goed. En altijd vriendelijk en bereid tot uitleg van de benodigde reparaties.

goede, snelle en persoonlijke service

top!

Snelle en duidelijke service

Betrouwbaar

Gewoon perfect

Zo als altijd wordt je Keurig behandeld net zo als de auto !

Prettige behandeling

Al jarenlang goede service

Reparaties worden zeer snel en goed verholpen.

Service gericht en kennis rijk

Je bent als klant altijd welkom met welk probleem of vraag . Mooi bedrijf met prettige en trotse mensen . En op zaterdag appeltaart bij de koffie .

Goede service ,duidelijk en vriendelijk!

Vriendelijke ontvangst,duidelijke informatie en je weet waar je aan toe bent ,zonder verassingen achteraf. Goede service.

Professioneel, duidelijkheid, prima service

Zie hierboven

Snel en goed geholpen. Klantvriendelijk en adequaat. Al jaren klant tot volle tevredenheid👍

als altijd weer zonder enig probleem perfect geregeld

als altijd weer zonder enig probleem perfect geregeld

Topbedrijf!!!

Verstand van tuning en aardige mensen.

Al 20 jaar onze top garage!

Service gericht, persoonlijk contact, werken volgens afspraak en meedenken met de klant. Al 20 jaar onze vaste, vakkundige en betrouwbare garage.

Zelfs in deze tijd van corona, prima geholpen

prima!

snelle service en altijd vriendelijk!

Prima garage, deskundig en klantvriendelijk

Zie eerdere bemerking.

Prima service voor een prima prijs

Degelijk werk en duidelijkheid over de kosten.

Een top bedrijf en personeel!

Super bedrijf. Ze helpen en zoeken alles voor je uit!

altijd bereid om te helpen en zeer klant vriendelijk

je kan altijd even bellen of langs gaan om om raad te vragen. afspraak is snel gemaakt. goede communicatie over de voortgang en uitgevoerde werkzaamheden. vriendelijke en behulpzaam.

Vertrouwen door vakmanschap

Als "leek" ben ik aangewezen op de betouwbaarheid van de vakmensen van MEBU. In het verleden heb ik bij merkgarages wel eens het gevoel gehad dat de reparatie onnodig duur uitpakte. Bij MEBU is mij dat nog nooit overkomen. Bij MEBU wordt tenminste nog gerepareerd ipv vervangen en dat kan een hoop centen schelen. Bovendien is MEBU een vriendelijk familiebedrijf. Wat goed is, is goed, dus ik ga voor de maximale score.

Alles volgens afspraak.

Gewoon goed bedrijf, met mensen die hart voor hun werk hebben.

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp