Lekke autoband

Vanmorgen werd ik onmiddellijk geholpen. Mijn autoband was lek en er is door Mebu meteen een nieuwe besteld. Ik kreeg een leenauto mee en zo kon ik toch op tijd bij mijn werk zijn. Ik ben zeer tevreden over deze service!

Zeer kundig en altijd gastvrij.

Zeer gepassioneerd bedrijf met gedreven mensen. Enorme kennis op het gebied van het prepareren en tunen van auto's en Ford in het bijzonder.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Al jaren kom ik bij Mebu en altijd prima service en klantvriendelijk.

Zeer goed.

Prima geholpen

Mebu is niet de garage waar mijn auto in onderhoud is en is maar komt daar steeds voor een upgrade. Maar de service en aandacht die ik bij mebu krijg mis ik echt bij mijn eigen dealer. Helaas is Nootdorp niet om de hoek anders was mijn auto allang daar in onderhoud gegaan. Een echt familiebedrijf en dat merk je. Top!

Geweldige garage

Ook bij kleine problemen staat deze garage voor je klaar zonder afspraak. Prima werk en service

Heel erg tevreden over autobedrijf Mebu. Fijne mensen en heel vakkundig.

Zit goed uit

Deze jongens zijn zeer professioneel en ik weet dat ik terugkom voor andere dingen in mijn auto. Goed gedaan.

Goede ervaring met de bandenwissel

Positief. Kon wachten met koffie.

Goede sevice

Goede service , denken in oplossingen, vakbewaam, fijne mensen.

Vakmanschap, duidelijk naar de klant en zeer klantvriendelijk.

Bonk aan kennis en ervaring en een duidelijke communicatie. Je vertrekt met een vertrouwd gevoel.

Super snelle service met goed en kundig personeel!

Autoreparatie is snel, goed en kundig gedaan. Ik kreeg zelfs het onderdeel dat vervangen was, mee naar huis. Mijn auto rijdt nu weer als een zonnetje. Ik ga zeker in de toekomst terug naar MEBU.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels een Ford Fiesta 1.0 ecoboost en C-max 1.5 ecoboost laten tunen o.b.v. stage 1. \r\nResultaten zijn naar volle tevredenheid.\r\nPrettig personeel en vertrouwenwekkend bedrijf.\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na veel speurwerk zoeken naar mooie Opel astra cabrio, kwam ik uit naar een autobedrijf mebu, goeie resencie Google gelijk gebeld, naar toe gereden, meneer met Jaap in onderhandeling,vriendelijke menneer krijg gelijk een nieuwe apk, alles op mij auto gecheck alles bij gevult een hele mooi gepoetste schoene auto gekregen, verlopig geen omkijk naar, een eerlijk bedrijf geen gevoel van oplichter, Jaap hier bij geef ik jou tien10 punten, er zijn er weinig dit verdienen gaat zo groetjs
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen