geweldig doen wat ze zeggen toppie

voor de 2e keer met een Ford fiësta er heen geweest voor een sport uitlaat en open lucht filter net zo als de eerste keer geweldig ben er zeer tevreden over

Perfecte service!

Ik laat hier al een paar jaar mijn auto onderhouden. Ze hebben hier echt verstand van techniek, waardoor ze onderdelen vervangen en niet de hele unit als dat niet nodig is. Ik ervaar hier vriendelijk en persoonlijk contact. Dit keer kreeg ik een elektrische leen auto mee, zodat ik gewoon naar mijn werk kon. Dat werkte ook perfect.

Goede service en zeer klant vriendelijk

M.v.g Richard

Mebu is een ZEER goed autobedrijf

Ik vind het een zeer goed autobedrijf. ze zijn zeer behulpzaam en vakkundig en eerlijk en dat vind ik belangrijk. ik hoop dat ze zo doorgaan. En daarom kom ik nu ook voor onderhoud van me focus st bij MEBU vriendelijke groet Patrick in't Veld

Fantastische service en hartelijke mensen

Een echte dorpsgarage. Je kan er altijd terecht en ze denken altijd met je mee. Kortom, zeer tevreden.

Prima, wederom zeer tevreden

Deskundig en Klantvriendelijk

Betrouwbaar en deskundig

Voor aan APK en een airco onderhoudsbeurt aangemeld. De APK bracht een aantal reparatie acties te weeg. Die werden met mij netjes van te voren besproken. Auto is nog door de wasstraat gegaan, reparaties zijn uitgevoerd en airco heerlijk ruikend en goed koelend. De technische staat van de auto is zo weer veilig en betrouwbaar. Bij afrekenen nog een orchidee meegekregen. Ik ben hier al jaren vaste klant en kennelijk velen, want je moet wel reserveren. Aardige receptie medewerkers.

Goed en vriendelijk

Altijd als ik kom word ik netjes en vriendelijk geholpen en de reparaties/aanpassingen worden naar tevredenheid uitgevoerd.

Netjes geholpen zoals altijd.

Auto 2 cm verlaagd. Banden uitgelijnd. En bloemetje mee ..

Prima service.

Fijn geholpen. Goed advies gekregen.

Topbedrijf!

Vriendelijk, beleefd en respectvol. De medewerkers nemen alle tijd voor je en denken met jou, je portemonnee en je veiligheid mee. Je wordt snel en goed geholpen en door de uitstekende service (ook na de reparatie, beurt of aankoop) blijf je hier terugkomen!

Heel fijn bedrijf met persoonlijke benadering

Ik heb bewust voor dit bedrijf gekozen omdat het een familiebedrijf is , niet zo massaal en een persoonlijke benadering. Voor mij voelt dat heel prettig en betrouwbaar aan. Zo weet ik dat ze alleen dat doen wat nodig is aan onderhoud en reparatie en dat wat in rekening gebracht , wordt ook daadwerkelijk goed gebeurd is. Als je belt weten ze ook wie je bent en welke auto daarbij hoort en dat vind ik erg prettig.

eindelijk weer een garage waar je geen nummer bent

heel fijn als je even kan kijken, wat ze aan de auto ( focus st) doen, blijft toch een liefhebberij....

Top echt geweldig nu dat die aangepast is revo stage 2

Vriendelijk, open, gemeend

Integere vakmensen, goede service.

Ik kom sinds ik in Nootdorp woon bij Mebu via een tip. Ben er al jaren klant. Ik word altijd uitstekend geholpen. De werkzaamheden en reparaties zijn nooit een verrassing. Alles wordt vooraf netjes telefonisch doorgenomen met een inschatting van de kosten. Als de auto klaar is krijg ik een melding via sms met een kosten. Ik beveel Mebu van harte aan bij iedereen die zoekt naar een integere garage waar je uitstekend geholpen wordt.

Prima service en goed werk

Onderhoud en reparaties worden netjes uitgevoerd. Als er extea kosten zijn, dan wordt dit alleen gedaan na overleg.

Goede service zoals we gewend zijn.

Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Mooi bedrijf met een perfecte service!

Vandaag voor het eerst bij Mebu geweest voor het vervangen van een onderdeel van m’n bedrijfsbus. Vriendelijke mensen en heldere communicatie. Ik ga zeker terug komen in de toekomst.

Aardig personeel netjes werken voor een normale prijs super goed geregeld ga zo door tot snel

Nu wordt fijn geholpen

Eerlijk autobedrijf

Erg vriendelijk geholpen en eindelijk een garage gevonden waarbij ik niet het idee heb, dat er elke keer heel veel vervangen wordt, waarvan ik twijfel of het echt nodig was. Oftewel niet meer elke Apk en onderhoudsbeurt een rekening van meer dan € 1000,-

Heel prettig en eerlijk bedrijf!

Peugeot 207 RC gebracht voor het inbouwen van een nieuwe turbo en een bij MEBU bestelde grotere intercooler. Uiteindelijk hier ook de koppeling laten vervangen en airco condensor laten vernieuwen. Ook nog twee nieuwe banden en de auto APK laten keuren. Dit alles voor een zeer goed prijs kwaliteit verhouding. Er werd tussentijds netjes overlegd via de whatsapp met foto's over de werkzaamheden. Ervaar MEBU als een zeer kundig en eerlijk bedrijf. Kleine tip dat dat de auto wellicht even door de wasstraat had gemogen maar die wordt volgens mij verbouwd naar een vermogensbank.

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp