Alles keurig getegeld

Zoals elke keer het zijn toppers

Zoals gebruikelijk prima

Fijn bedrijf waar ik al weer een paar jaar kom. Geen gladde praatjes maar gewoon eerlijk.

Vakkundig, Prettig en vriendelijk

Ik heb een goede ervaringen met mebu

Er wordt goed geluisterd maar de wensen. Reparaties worden goed uitgevoerd.

Super service

uitstekend onderhoud, vriendelijke bediening, goed advies

Wat een TOP Service

Afgelopen weekend was mijn roetfilter onder mijn bestelbus gestolen. Omdat ik hiervan afhankelijk ben met mijn werk hebben ze dit zeer snel tussendoor weten te repareren. Wat een TOP Service

Heel goed

heel goed alles netjes gemonteerd en gedaan

Snel en goed

Snel en goed en volgens afspraak

Ben zeer tevreden !

Contact met Mebu is ook goed !!

Top service, onderhoud en vriendelijkheid

Niet voor niks al meer dan 20 jaar klant bij Mebu! Top service, staan altijd klaar, afspraak is afspraak en auto altijd prima verzorgd. Zo tuf ik (hopelijk) nog heel wat jaren veilig rond!

Goede service en goed behandeld en goud eerlijk

Snel vertrouwd deskundig

Erg prettig en vakkundig geholpen!

Goed.

Lieve mensen, mijn ervaring is (als vanouds) goed. Een opmerking, aan onderstaande gegevens zien jullie mijn veranderde persoonsgegevens. Dus a.u.b.niet meer de aanhef W.Buis, dit i.v.m. zijn overlijden.

altijd het juiste advies en fijne samenwerking

afspraak is zo gemaakt mebu denkt mee bij oplossingen voor een veilige auto en dit wordt altijd van te voren gecommuniceerd.

Wederom prima

Snel en zorgvuldig

Personeel met kennis

Vriendelijke mensen met inhoudelijk verstand van zaken

Geweldigv

Een telefoontje en alles wordt geregeld , bedrijfsbus 's ochtends gebracht 's middags berichtje dat hij weer klaar staat bedrag erbij dus geen verassingen aan de balie.

Geweldige service

Altijd leuke en familier ontvangst. Ook fijn een leenfiets te gebruiken. En tijd voor een praatje. Jammer de afstand naar huis ( Voorburg )

Altijd in goed overleg wordt de auto gekeurd en gemaakt

Ze houden je goed op de hoogte over wat de kosten eventueel extra zijn.

Top Bedrijf

Heel veel Kennis van zaken.Vriendelijk personeel.En wat ik top vind dat tijdens de servicebeurt je mee kan kijken en vragen kunt stellen,Kort samengevat TOP.!!

Super !!

Vriendelijk en vakbewaam personeel...zeker een aanrader !

Hardwerkende, vriendelijke, vakkundige mensen die een superservice geven!

Bij een dealer moet je wachten tot je te woord wordt gestaan, bij Mebu staat je wagen dan al lang in de werkplaats en wordt er aan gewerkt!

Zoals altijd, alles perfect gedaan en goede service, ga zo door.

Wij zijn zeer adequaat geholpen en prima tevreden.

Het bedrijf komt zeer professioneel over. Service vriendelijk en zorgvuldig. Afspraken lopen goed en op tijd. Alles verliep vlot, prima tevreden.

Al jarenlang een super service

Al zo'n 22 jaar klant bij deze fijne garage. Altijd een goed advies, nooit onverwacht hoge kosten, er wordt altijd overlegd. Al meerdere hele goede auto's bij Mebu aangeschaft. En niet onbelangrijk: iedereen is vriendelijk, en je hebt het gevoel dat er net een stapje extra gezet wordt.

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp