Supersnelle en goede service. Altijd aardig en meedenkend. Echt een aanrader!

Altijd zeer goed geholpen

Fijn bedrijf

Erg fijne garage

Weer top geholpen en meegedacht!

Top service

Ik had een best wel ongewoon probleem, motorkap ging niet meer open. Natuurlijk hebben ze het opgelost!

Snelle super service met vakmensen.

Wederom een goede, vakkundige en snelle reparatie laten uitvoeren door Autobedrijf MEBU. Zeer kundig personeel en denken zeer prettig mee. Ik ga er graag de volgende keer weer heen. Tot de volgend keer.

Lekker snel geregeld

Prima uitgevoerde beurt, alles klopt

Voor het eerst niet naar de merkdealer ver weg, maar lokaal loyaal, dus naar de lokale ondernemer. Prima service, duidelijke afspraken en de auto rijdt weer als een zonnetje. Tot volgend jaar!

Fijne ervaring met auto kopen

Recentelijk een tweedehands auto gekocht bij Mebu. Prettige ervaring, leveren auto netjes af en nemen de tijd voor je, zelfs met een bosje bloemen erbij!

Professioneel vriendelijk en goed geholpen

w

Al jaren lang klant zonder problemen

Ik heb hier verschillende nieuwe auto's gekocht en al sinds lange tijd al mijn auto's laten onderhouden. Inmiddels woon ik wat verder weg maar heb geen zin in overstappen, ik heb door de jaren heen genoeg negatieve ervaringen bij vooral merk-dealers gehad om de huidige vertrouwensband te koesteren.

heel vriendelijk en zeer servicegericht!,

mijn camper wordt op afspraak opgehaald en weer thuisgebracht na keuring of reparatie.

Service zoals het hoort

Afgelopen week heb ik m'n auto op zaterdagochtend onverwachts langs moeten brengen vanwege een defect. Na een snelle diagnose werd het vermoeden bevestigd, een kapot membraam in het oliefilterhuis. Ondanks de drukte in de werkplaats die week, is het gelukt om de auto weer snel op te lappen. Voor mij is dit de specialist voor snelle Fords. Zelf zijn ze ook liefhebber in hart en nieren!

Top service

Mijn auto is nu 2 jaar bij Mebu en ik ben zeer tevreden. Hoge klant vriendelijkheid en service. Een vertrouwd adres.

Ik ben al jaren een tevreden klant.

Eerlijk en deskundig (reparatie)advies.

Fantastisch

Klantgericht en vertrouwd

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen

Vriendelijk, snel en transparant.

Werd snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Al jaren lang vertrouwd adres.

Positief

Klantvriendelijk Houdt zich aan de afspraken Snel

Goede vriendelijke service en betrouwbaar

De receptioniste is kundig en vriendelijk. Goede communicatie. Ze denken met je mee. Het is een betrouwbaar bedrijf. Dit is een garage die ik iedereen aanbeveel.

Goed bedrijf!

Hele aardige mensen, goed geholpen en een mooie auto gekocht voor onze dochter. Knipperlichtjes bleven niet zitten en ze hebben gelijk originele opgestuurd! 's Morgens om 11:50 naar de auto wezen kijken en 's middags om 15:30 konden we de auto meenemen naar huis. Een beurtje gehad etc. Maw goede service!

goeie communicatie over extra uit te voeren werkzaamheden

Vertrouwd adres

Snelle service en levering op tijd.

snelle, goede en vriendelijke service

snelle, goede en vriendelijke service

Volgens afspraak

Prima geregeld, goede toelichting op mijn gestelde vraag

Goed geholpen. Netjes volgens afspraak zijn mijn wielen gewisseld

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp