top!

goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Quick service (1 hour for a full induction kit installation). Car sounds great. Couldn't be happier. Already planning my next upgrades.

Zeer vriendelijk en betrouwbaar een echt familiebedrijf

Deskundig, vriendelijk, betrouwbaar en bovenal vakkundig. Doen niks meer dan strikt noodzakelijk is, dus achteraf geen "spookfactuur". Kom zeker terug en mijn broer ook..!!!

Fijn familie bedrijf !

Prima service en staan altijd met raad en daad klaar.

Kwaliteit en zeer klantvriendelijk

Mebu staat voor kwaliteit in reparaties en omgang met klanten. Zal Mebu van harte aanbevelen bij andere mensen.

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Een fijn en betrouwbaar bedrijf.

Er wordt altijd meegedacht, ook als er een goedkopere oplossing is.

Prima!

Word altijd prima geholpen

Uitstekend!

Klantvriendelijk, netjes en verstand van zaken!!

snelle service, vriendelijk geholpen

snelle service, vriendelijk geholpen

Vakkundig gerepareerd.

Ook nog wat kleine andere issues opgelost zonder extra kosten. Ben erg tevreden.

Top bedrijf

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima service zoals al jaren

Ik kom al jaren naar dit bedrijf omdat 1 de service perfect is 2 er altijd eerlijk gekeken wordt naar wat er nodig is 3 er altijd gezamenlijk wordt gekeken naar wat de beste oplossing is

Prima service en duidelijke afspraken. Wachten op de gereedmelding ook prima.

Niets op aan te merken

In 1 woord geweldig

Vriendelijk, deskundig en meedenkend

Het team van Mebu geeft zelfs de meest kritische (lastige) klant het gevoel welkom te zijn en nemen de tijd voor je. Ze zijn vakkundig en houden rekening met de wensen van de klant. En dat is fijn, vooral als je erg zuinig bent op je auto ; ) Tot de volgende keer!

Altijd goed, korte en duidelijke communicatie!

Onze ervaring met Mebu is altijd goed! De afspraken en communicatie rond de servicebeurten is altijd goed en duidelijk. Ook het advies bij aanschaf van een auto was destijds prima.

Vertrouwd en realistisch

Van te voren en tussentijds worden wensen en mogelijkheden op elkaar afgestemd. Dus goede communicatie en geen verrassingen.

Geweldig bedrijf, kom er al een paar jaar en hebben mij nooit teleurgesteld.

Afspraken worden altijd op tijd gedaan en ze hebben leenfietsen en leenauto's dus er is altijd wel een vervoermiddel om thuis te komen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Gewoon top!

Goede, oprechte service met een glimlach

Vakmanschap en recht door zee. Fantastisch team, waar kwaliteit bovenaan staat. Harde werkers, maar ook een plek waar een koffie en babbeltje op z'n tijd mogelijk is. Twee autos hebben nu de MEBU-treatment gehad. Zeer tevreden over het resultaat.

De klant is nog steeds koning

Goede service . Werken tegen een betaalbaar arbeidsloon . Sterk in ieder merk .

Goede service!

Fiesta st180 revo stage 1 gechipt. Goede uitleg! Zeer net bedrijf!

Altijd volgens afspraak

Ik heb een oude auto. Daarom wil ik altijd van te voren prijsopgaaf. Daarover word ik altijd keurig gebeld. Daarna worden de eventuele reparaties uitgevoerd en de APK-keuring. Eind van de dag staat-ie weer klaar.

Goed zoals het hoort

Voice mail bericht 'auto is klaar' werd niet afgeluisterd, een appje is beter.

Goede en behulpzame service!

Behulpzame medewerkers en een gezellige sfeer.

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp