fijne en goede garage

fijne en goede garage, goede kwaliteit en betaalbaar

Prettig geholpn

Hier staat de klant op de eerste plaats

Super service

Snelle afspraak, goeie afhandeling en prettig contact, prima

Gewoon een heel fijn bedrijf

Altijd goed , snel en deskundig geholpen ! Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

zeer klantvriendelijk

goede service. vriendelijk en behulpzaam personeel zeer tevreden over onderhoud.

Klantvriendelijke houding

Prima service en snel afspraak te maken

Vriendelijk, vlot en vaardig.

Probleem met een defecte parkeersensor is keurig opgelost onder garantie.

Zeer vriendelijk, betrokken, vakkundig

Wederom was onze ervaring zeer positief, Kevin is zeer betrokken, het maakt niet uit of het om 150 of 350 pk gaat, hij neemt zijn tijd en pakt zaken op een professionele manier aan. Het verblijf bij Mebu is zeer aangenaam, in de wachtruimte ben je omringd door alles wat de hobby aangenaam maakt onder het genot van heerlijke koffie, thee en een koekje. Onder begeleiding is er een mogelijkheid om de privé collectie te bekijken op de boven verdieping, daar staan prachtige exemplaren uit het heden en verleden. Al met al, het is goed geregeld bij Mebu, een fijne garage, een aanrader.

Zoals altijd goed geholpen

Uirstekend bedrijf.

Vriendelijk behandeld en no-nonsense

Goede communicatie, ook bij vertraging die niet te voorzien was. Netjes uitleg gekregen over alles. Zoals het hoort.

Goeie service.

Splitter en diffuser voor de auto besteld. Antwoorden snel en nuttig op vragen. Zeker aanrader

Mebu is een bedrijf waar ik volledig vertrouwen in heb.

Vooraf zeggen ze welke werkzaamheden noodzakelijk zijn en ze doen wat ze hebben gezegd.

Prettig bedrijf, stabiele relatie

Goede afspraken, stabiel bedrijf!

Prettig

jarenlang prima garage

Al ruim dertig jaar een prima uitzonderlijk goede service.

prettige diensverlening

goede afspraken en fijne behandeling

attente service

snelle vakkundige reparatie

klantvriendelijk en goede communicatie

goede service

Snelle en goede service

Met defecte accu snel weer mobiel gemaakt en zelfde dag nieuwe accu geplaatst

Altijd netjes, betrouwbaar en snel

Ik laat hier de banden wisselen van mijn Tesla Model X (22") en hieromheen heb ik Alloygators. De Alloygators worden altijd goed geplaatst. Bij sommige garages laten ze naar loop van tijd los, maar hier niet. Verder zijn ze altijd netjes met je spullen en zijn ze heel vriendelijk aan de balie. Niks op aan te merken. Gewoon goed!

Prima geregeld

Servicebeurt en 1e APK goed geregeld

Altijd fijn en vakkundig geholpen

Fijne mensen, wederom goed geholpen!

Zoals altijd snel en vriendelijk geholpen

Mijn zeer oude Focus voor de APK naar MEBU gebracht. Toen bleek de achteras verroest, dus potentieel zeer hoge kosten. En met deze verroeste achteras zou hij niet door de APK komen... Maar ze hebben een betaalbare gebruikte achteras gevonden en eronder gezet. Nu kan ik weer verder rijden met m'n APK-goedgekeurde Focus en daar ben ik erg blij mee !

Alles wordt altijd keurig uitgevoerd volgens afspraak

Het onderhoud en reparaties worden altijd netjes uitgevoerd. Vooraf wordt altijd duidelijk aangegeven wat er nodig is en mogelijk is.

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp