Gewoon weer tevreden als altijd.

Weer tevreden als altijd. Gewoon goed en to the point. Auto weer netjes

Fijne en klantvriendelijke behandeling

Goede en fijne ervaringen en je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. We hebben er ondertussen 3 auto's in onderhoud lopen.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en fijn contact

Snelle afspraak kunnen maken Vriendelijk contact Apk ging prima

Prima autobedrijf

Kom al een aantal jaren bij Mebu om onderhoud en upgrades aan mijn auto's te laten doen. Mensen met goede kennis van wat voor soort merk het ook is.

Altijd correct

Afspraken worden altijd correct nagekomen, overleg over reparaties, auto op tijd klaar. Kortom: prima service!

Fijn en deskundig bedrijf

Service en onderhouds beurt, tevens reparatie

Top service

Vind fijn dat alles snel en vakkundig geregeld is

• Prijs/Kwaliteit

Deskundige en vakbekwame mensen die echt verstand hebben van auto’s en niet duur

probleem opgelost

Bevroren ruitensproeier. Kon meteen terecht en het probleem werd verholpen ! Zoals altijd snelle service

Top service!!!

Al diverse tunings onderdelen laten plaatsen op mijn focus ST Altijd zeer professioneel,goede uitleg en duidelijk De RS/ST specialist

Goede en snelle service

Accu ging kapot , 1 telefoontje en ik kom meteen langskomen , 20 minuten later weer op pad , Prima snelle “ pitstop” service

• Prijs/Kwaliteit

De service van Mebu is altijd goed!

De service van Mebu is altijd goed!

Super!

Audi A4 hier laten chiptunen, en daarbij erg goed en professional geholpen. Zeker een aanrader voor alles wat met tuning of onderhoud van je auto te maken heeft!

Heel goed!

Al jaren trouwe klant en steeds prima geholpen! Zeer tevreden!

• Prijs/Kwaliteit

Altijd top service en goede koffie;)

• Prijs/Kwaliteit

ben erg blij met het resultaat

prima op de hoogte gehouden over de bestelling erg tevreden dank jullie allemaal

X

X

• Prijs/Kwaliteit

Goed bedrijf met goede service

Distributieriem en waterpomp laten vervangen. Auto loopt weer als een zonnetje. Goed advies gehad betreft het tunen van de auto dus ze zullen mijn auto zeker vaker terug zien!

• Prijs/Kwaliteit

Hardwerkende mensen met het hart op de juiste plaats; voor de auto én de eigenaar.

Hardwerkende mensen met het hart op de juiste plaats; voor auto én eigenaar. Deskundig geholpen.

Uitstekende service!

Desondanks Corona werden alle spullen heel snel geleverd met een hele hoge kwaliteit.

Weer de bekende en vertrouwde service

Fijne afhandeling en zoals altijd een telefoontje mer de zaken die gedaan moeten worden

zeer goed

Goed geholpen en ze hebben verstand van de auto. ST of RS ford. en geven goede tips.

Dat je altijd welkom ben . En goeie service

Super snel en goed geholpen!

Door de vorst was mijn accu overleden. Binnen 2 uur kon ik komen en binnen een half uur zat er een nieuwe in. Zo blij met een volle reisweek voor de boeg!

Top service

Vriendelijk en professioneel, super resultaat na Revo stage 2 software