Bij het wisselen van zomer naar winterbanden werd een lekkage in het koelsysteem ontdekt.Dat werd vlg ons kundig hersteld.
Fijn om een betrouwbare garage voor de onderhoud van je auto in de buurt te hebben. Een familiebedrijf die oog heeft voor de klanten en daardoor wederzijds vertrouwend opbouwt. Heel belangrijk.
Of nu gaat om een snelle vervanging van een ruitenwisser of reparatie van een versnellingsbak Mebu geeft altijd advies, goede service en van te voren een prijsopgave. Vriendelijke medewerkers.
Moest onverwacht snel banden gewisseld hebben. Was geen enkel punt; een paar uur later zaten ze er onder. Prima service!
Zeer snel en deskundig!
Uitstekend geholpen door de mensen bij Mebu, goed op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden, en je weet dat ze hier alle kennis in huis hebben die je bij de gewone Ford dealer absoluut niet ziet. Mooi bedrijf, ben en blijf hier al jaren klant. 10/10
Zoals altijd auto weer perfect in orde, en met onderhoudsplan voor de wat langere termijn, rekening houdend met mijn persoonlijke gebruik van de auto. Vriendelijke topservice!
Snelle, goede, service! Altijd al, en nu ook weer :) Dank!
Je wordt hier altijd netjes en vriendelijk geholpen
Bij reparatie/vervangen onderdelen altijd een telefoontje vooraf en de auto is daarna weer in orde. De auto kan er weer een jaartje tegenaan!
Auto onderhoud laten uitvoeren, fijne service en goed werk verricht voor zover te zien was natuurlijk.
De levering van de onderdelen en de montage ervan weer naar volle tevredenheid uitgevoerd!
Dat is mijn jarenlange ervaring met hun dienstverlening.
Erg goed geholpen bij m’n keuze voor front, back splitters en side skirts. Goede en mooie montage. Nog blijer met m’n bimmer dan ervoor!
In tegenstelling tot de dealer kijkt MEBU naar wat echt noodzakelijk is en dat wordt vervangen. Dus niet standaard bij 90.000 km een lijst afwerken 'omdat de fabrikant dit de dealer opdraagt' Als iets goed is is iets goed. Erg blij dus met de garage
Ik laat al jaren mijn inmiddels bijna tien jaar oude auto bij Mebu onderhouden. Ik heb alleen maar goede ervaringen. Ze leveren goed werk, doen geen overbodige dingen en informeren de klant goed.
Ook nu naar MEBU voor een vervolg op de tuning van de Fiesta. Even bij de auto kijken toen deze in de garage stond werd mij niet in dank afgenomen. Slechts duidelijk gemaakt dat onderdelen die vervangen worden mee terug moeten. Over een dergelijke verzoek is MEBU niet duidelijk. Dit zou vooraf gevraagd moeten worden bij het afgeven van je sleutel.
staan gelijk voor je klaar
Denken altijd met je mee, zowel technisch als logistiek.
Hartstikke vriendelijk. Super snel geholpen. Eigen meegeleverde onderdelen monteren hun er zonder problemen voor je op!
Eén fijne garage voor zowel tunnig als onderhoud aan de auto. Goed communicatie met mij als klant. En ondanks de drukte nooit te beroerd om een praatje te maken. Verder lekker kunnen genieten onder het genot van bakje koffie van de mooie Rs en St modellen in de showroom!
Nette vriendelijke service, goed geinformeerd mbt steekproef apk.
Alles conform afspraak en vakkundig geregeld.
Al jaren zeer plezierig, altijd prima geholpen. Zeer vriendelijk.
Topbedrijf met fijne mensen