Reactie van het bedrijf
Beste meneer Rouwhorst,
Vervelend dat uw verwachting in vergelijking met eerdere ervaringen elders niet zijn zoals u zonder eerder overleg verwacht had.
Uiteraard hebben wij onze uitleg m.b.t. ons vervangend vervoer; zowel online als wanneer u dit zou vragen geven wij aan dat er kosten voor het vervangend vervoer (auto) in rekening wordt gebracht. Wij vinden het niet eerlijk om de onkosten welke onze vervangende auto’s met zich meebrengt in onze vaste onderhoudsprijzen te verwerken. In dit geval zou elke klant meebetalen aan het vervangend vervoer, ook als deze optie niet gebruikt wordt.
Uitleg m.b.t. het wassen van uw auto; Dit kom eigenlijk op hetzelfde neer als bovenstaande. Niet iedere klant wenst zijn/haar auto gewassen te hebben. Dit kan met verschillende redenen te maken hebben zoals zuinigheid (onder onze klanten die echte liefhebbers zijn) of speciale voorkeuren.
Als u specifiek aangegeven had dat u graag uw auto gewassen had willen zien, had dit ook voor ons natuurlijk geen enkel probleem geweest! We hebben tenslotte een mooie nieuwe wasbox waarin we dit prima voor u kunnen uitvoeren.
Wanneer u dit bij de volgende afspraak vermeld zullen we dit zeker voor u meenemen bij de op dat moment uit te voeren opdracht.
Wij verwelkom u graag de volgende keer weer!