Goed geregeld binnen de afgesproken tijd.

Maxton spoilerset laten monteren door Mebu. Professional en netjes

• Prijs/Kwaliteit

Last minut kon ik hier terecht voor me apk, zeker een aanrader

• Prijs/Kwaliteit

fijne snelle service bij het herstel van onze buitenspiegel

Het is een nare ervaring als je thuiskomt en je buitenspiegel van je auto eraf is gereden. Mebu is dan snel behulpzaam om dit weer te herstellen zodat de auto maar 1 dag niet bruikbaar was. Ook het het meedenken om de kosten te besparen is een fijne ervaring.

Voldoet aan alle verwachtingen

Aantal weken geleden een Turbosmart | Ford Fiesta MK7 ST | BOV Kompact Dual Port gekocht en zou 2-4 weken duren. Kwam al na 2 weken binnen. Via het postorderbedrijf gisteren (op afspraak ivm vakantie) geleverd en vandaag geïnstalleerd. Voldoet boven verwachting! Wat een heerlijk geluid nu als de turbo zijn lucht afblaast. Ook een optie gekregen om het te laten installeren door MEBU tegen een kleine vergoeding maar dit was niet nodig.

• Deskundigheid N.v.t.

hele goede service

Goed, deskundig en vriendelijk personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Heel goed geholpen,erg klantvriendelijk.

Ervaren monteurs,als er een probleem wordt gevonden wordt dit met mij gecomuniceerd en in overleg verholpen.

Altijd goed ervaringen

Er wordt altijd met je mee gedacht en overlegd. Zeer vriendelijke mensen en goede service!

Altijd goed

Mensen weten veel over auto's

• Prijs/Kwaliteit

Goed, betrouwbaar en vak kundig

Ik ben naar mebu gegaan omdat ik een fiesta st rij waarvan ik weet dat een gespecialiseerd bedrijf hier meer evaring mee heeft. Een onderhoudsbeurt waar naar boven kwam dat het nodig was. Nu alles goed is uitgevoerd kan en ga ik gerust met vakantie.

• Prijs/Kwaliteit

Een prima garage waar ik al jaren kom

Zie hierboven. Ik heb nog nooit problemen gehad en vind het een fijne garage.

Top!

Goede service, mooie wachtruimte/showroom en vriendelijk! Geweest voor de Maxton Design producten, en ze hebben het goed gedaan.

• Prijs/Kwaliteit

Ik word altijd goed geholpen en kom nooit voor verrassingen te staan.

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage met kennis van performance auto's.

Goed geregeld !

APK uitgevoerd , paar kleine mankementen direct verholpen. Bakkie koffie er bij. Weer top geregeld

Goed en netjes

Komt altijd terug dat moet toch iets zeggen

• Prijs/Kwaliteit

Ik kom hier voor reguliere onderhoud en met problemen van mijn Fiesta ST, ze weten het altijd op te sporen en op te lossen.

snelle en juiste service

Mebu gebeld voor een onderhoudsafspraak en dit werd direct ingepland, Yes, deze service daar ben ik aangewend. Tevens naast service ook heel klantgericht, en volgens afspraak deze keer reactie in vorm van een kort gedicht. Bedankt weer Jaap en Colinda maar ook zeker de mannen van de werkvloer want ik kan veilig on tour . Mooie zomer alvast en tot later dut jaar. Groetjes Danielle

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Persoonlijke benadering en goede service

Auto gekocht bij dit autobedrijf met inruil. Auto wordt keurig afgeleverd en we zijn zeer tevreden over de geleverde service incl een bloemetje bij aflevering.

• Prijs/Kwaliteit

Perfecte service en kwaliteit.

Een stage 3 koppeling gemonteerd en apk gekeurd. Wederom naar volle tevredenheid.

Goed en vlot geholpen.

Nemen de tijd en luisteren. Als ik iets vraag wordt het ook daadwerkelijk gedaan. Toch wel fijn.

Top service!

Gisteren mijn auto gebracht en vandaag alweer opgehaald, zeer goede communicatie

Top mensen

Fijne mensen waar je van opaan kan.

Ruim voldoende

Al jaren klant. Geen slechte ervaring gehad.

• Prijs/Kwaliteit

GOEDE STOEL(EN) voor oudere mensen in showroom!!!

Prima garage!

Prima service, vriendelijke mensen! Ik kom er al jaren !

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp