Laden reviews...
232 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tijdens de periode zijn klanten positief over heldere communicatie, vriendelijke medewerkers en vakbekwaam onderhoud. Transparantie in afspraken en eerlijk advies staan centraal. Klanten voelen zich serieus genomen en waarderen de betrouwbaarheid.
Mijn ervaring met Autobedrijf MEBU was weer goed. De beurt werd vakkundig uitgevoerd en er was enig overleg over wat aan te schaffen voor de navigatie. Het is net geen 10 omdat bij het uploaden van de landen er ruimte over bleek te zijn en er niet met ons overlegd werd welke landen er verder op zouden moeten. Dit is op te lossen bij de volgende afspraak.
19 August 2026
Maartje
Nootdorp
Vriendelijk personeel, vakmanschap en bij kleine problemen snelle service " tussendoor".
18 August 2026
Hugo van Dam
Nootdorp
Zoals altijd topservice en vakkundig personeel.
11 August 2026
John Switzar
RIJSWIJK ZH
Afspraak maken, de onderhoudsbeurt zelf en de kosten, àlles professioneel en klantvriendelijk uitgevoerd! Kom er al vele jaren. Mooi bedrijf
11 August 2026
Tom
Nootdorp
Door omstandigheden te laat voor de afspraak, maar kon gelukkig toch nog tussendoor geholpen worden. Persoonlijke en deskundige afhandeling.
8 August 2026
peter
nootdorp
Persoonlijke service en vakmanschap
7 August 2026
Lars
Den Haag
Op alle vlakken prima ervaring en dus een warme aanbeveling
6 August 2026
Ron
den haag
Eerlijk en deskundig. Denken fijn mee in hoe ik mijn oude auto zo lang mogelijk werkend kan houden tegen acceptabele kosten.
6 August 2026
Iefje
Delft
Mebu kon gelukkig tijd vrijmaken om een lekke band te vervangen zodat ik geen alternatief vervoer hoefde te regelen.
4 August 2026
Rob Luijnenburg
Nootdorp
Al was het maar een klein dingetje, de auto was binnen een uur weer in orde
4 August 2026
Joost
Nootdorp
Ik had al een review gegeven, maar maar dubbel genaaid.... Dus gewoon nog een keer: Een aanrader voor élke Oval Blue aanhanger met benzine in d'aderen. Je tuut (ook RS/ST/Cosworth) is aldaar in de beste handen.
3 August 2026
Harry
Capelle aan den IJssel
Men staat je altijd vriendelijk te woord en als je tussen de afspraken langskomt voor een kapotte koplamp oid wordt deze gewoon vervangen. Kortom: aardige mensen en geweldige service
1 August 2026
Petra
Poeldijk
Heel erg goed
31 July 2026
Hans
Zoetermeer
Net bedrijf goede communicatie en er wordt goed werk verricht. TOP
27 July 2026
Andre
Nootdorp
Kundige garage, kom er al jaren! Afspraak maken, inclusief reminders, gaat prima. En reparaties worden altijd keurig uitgevoerd. Een altijd vooraf een prijsopgave bij duurdere reparaties.
24 July 2026
Edwin
In een woord TOP
17 July 2026
Henk Middendorp
Nootdorp
Fijn dat voor onze vakantie mijn auto toch nog alle service kon krijgen die nodig was .. Prettige vakantie Ron de Goeij
17 July 2026
Ron de Goeij
Nootdorp
Vriendelijk, professioneel, klantgericht en levert kwaliteit tegen normale prijzen. Daarom al meer dan 25 jaar klant!
15 July 2026
Stuart en Ans
's-Gravenhage
Toen mijn fijne, maar bejaarde auto weer een mankement vertoonde, kon ik snel terecht.
11 July 2026
Carin van den Berg
Nootdorp
Geen poespas. Waar je bij andere garages exorbitante kosten moet betalen is MEBU absoluut betaalbaar.
11 July 2026
Gino
Nootdorp
Doe hier mijn onderhoud voor mijn ford focus RS. Hellaas moet je wel gelijk de rekening betalen. Zijn ook wel duurder.. Dan de ford dealer. Hier in ons dorp. Maar ga voor de deskundige medewerkers. Niet iedereen kan aan een RS Sleutelen.
10 July 2026
E
Maasdam
Zeer tevreden over de service.
9 July 2026
Sean
Den Haag
Communicatie over reparaties is prima. De uitgevoerde reparaties zijn ook top. Ze denken met je mee en proberen ook de reparatiekosten laag te houden. Je hebt het vertrouwen dat je weer veilig en rustig met je auto op reis kan. Al met al een fijne garage met voldoende plek om je auto veilig neer te zetten.
9 July 2026
John
Geweldig :-)
8 July 2026
Alexandra
Rijswijk
Er word altijd mee gedacht en veel kennis aanwezig.
7 July 2026
Dennis Niesing