staan altijd voor je klaar

klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Er wordt goed meegedacht, bijvoorbeeld wat voor een beurt de auto nodig heeft. Communicatie is wat mij betreft prima.

duidelijke offerte en overleg voor reparatie

duidelijke offerte en overleg voor reparatie

Netjes en snel.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en koffie staat klaar.

Klantvriendelijk

Zeer prettige en klantvriendelijke garage. Denken mee over oplossingen voor reparaties. Deskundige en fijne mensen. Je kunt er altijd terecht met vragen en suggesties

• Prijs/Kwaliteit

Erg blij met de goede service

Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden toen mijn ruitenwisser niets meer deed ( met deze regenachtige dagen)!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Fijne mensen. Goeie service. Vakmanschap

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Aanrader

Persoonlijke service.

Meedenkend en goed luisteren. Dat maakt Mebu uniek. Prijs/kwaliteit verhouding is oké.

Een goede ervaring.

Mebu denkt mee met mij als klant en voldoet aan mijn verwachting.. Mebu geeft goede service.

Geod bedrijf, geweldig top

Komen de afspraken altijd na, de werkzaamheden zijn altijd tot de puntjes uitgevoerd, service geweldig, de kosten van een reparatie zijn goed betaalbaar. Het is een top garage. Het is een aanrader.

Uitstekend bedrijf.

Inmiddels kom ik hier alweer een tijdje voor auto onderhoud en tuning. Is een fijn bedrijf met fijne mensen waar je met een gerust hart je auto naar toe kan brengen.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en eerlijke prijzen

helder en gespecialiseerd

Heldere dienstverlening, geen verassingen. Tevens altijd vriendelijk en klant gericht. Een kijkje in de showroom is ook altijd een plezant uitje!

Denken mee met de klant

Ik breng mijn auto met een gerust hart naar Mebu

• Prijs/Kwaliteit

Kwamen Heel vriendelijk over, , heel erg belangrijk. Vroeg om een leen fiets , was geen probleem. Op alles wat je vraagt , krijg je netjes een antwoord. Bijvoorbeeld foto’s van vervangen distributieriem. Op de factuur adviseren wat nog vervangen dient te worden. Heb offerte voor onderhoud aangevraagd naar aanleiding van advies.

Goed en vriendelijkgeholpen

• Prijs/Kwaliteit

Vertrouwd bedrijf met kennis.

Je voelt je erg welkom bij Mebu, ze denken mee en staan altijd voor ons klaar! Een betere overbuurman kan je toch niet wensen?

Goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Alles werd besproken voordat het was uitgevoerd.

Snelle en correctie service

Gewoon goed, je krijgt wat je verwacht.

klantgericht

Men gaat klantgericht te werk en als er iets is wordt je gebeld met een advies wat er gebeuren moet.

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijk bedrijf met kwaliteit hoog in t vaandel

Voor de derde keer kom ik weer bij Autobedrijf Mebu voor upgrades aan mijn auto. Onder andere een downpipe met sportcat en een catback van het merk Cobra Sport werden gemonteerd onder de auto in combinatie met een stage 2 tune. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd en de communicatie die we hebben gehad. Ik kom graag weer als ik andere onderdelen wil upgraden.

• Prijs/Kwaliteit

Je kostbare bezit is in de allerbeste handen.

Oz velgen besteld en die eronder laten zetten door Jaap en Wesley. Snel en uitermate vakkundig. Met Jaap nog ff zijn verzameling prettige tuutjes bekeken en lekker ouwepetten over Ford, gezellig! Kortom: een familiebedrijf met liefde voor het vak!

bandenwissel

Wel op tijd afspraak maken, ze hebben het druk. Verder vlot gedaan, natrekken ging ad-hoc tussendoor. Prima bedrijf.

Laan van Ambacht 1 3

2631RJ Nootdorp