Goed en vriendelijk geholpen. Alles werd besproken voordat het was uitgevoerd.
Gewoon goed, je krijgt wat je verwacht.
Men gaat klantgericht te werk en als er iets is wordt je gebeld met een advies wat er gebeuren moet.
Voor de derde keer kom ik weer bij Autobedrijf Mebu voor upgrades aan mijn auto. Onder andere een downpipe met sportcat en een catback van het merk Cobra Sport werden gemonteerd onder de auto in combinatie met een stage 2 tune. Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd en de communicatie die we hebben gehad. Ik kom graag weer als ik andere onderdelen wil upgraden.
Oz velgen besteld en die eronder laten zetten door Jaap en Wesley. Snel en uitermate vakkundig. Met Jaap nog ff zijn verzameling prettige tuutjes bekeken en lekker ouwepetten over Ford, gezellig! Kortom: een familiebedrijf met liefde voor het vak!
Wel op tijd afspraak maken, ze hebben het druk. Verder vlot gedaan, natrekken ging ad-hoc tussendoor. Prima bedrijf.
Ford focus voorzien van nieuwe distributieriem en waterpomp. Op voorhand goede communicatie en volgens afspraak is het gevraagde uitgevoerd. Zeer tevreden met het resultaat en niet onbelangrijk kostplaatje is de helft van wat een ford dealer hiervoor offreert.
Vriendelijk, deskundig en prijsbewust
Fijne garage, altijd snel prettig contact!
Mijn eerste keer bij Mebu, grote beurt en APK. Vooraf prijsindicatie was 650 euro (laatste GB+APK in 2023 bij ander bedrijf was 567 euro) uiteindelijke kosten 847 euro. Onderhoudsindicatie gereset, geweldig want vorige garage wist niet hoe ze dat moesten doen, toen zelf uitgevonden via YouTube, 2 seconden werk, prijs bij Mebu 12,50 euro. AdBlue was aangevuld, dat had ik niet verwacht. Normaal doe ik dat zelf, bij het tanken, huidige prijs 1,29 euro per liter, bij Mebu 5,50 euro per liter. Miste tov vorige garage Geen accumeting uitdraai gehad, geen afgestreepte checklist. Ik zou gebeld worden als de auto klaar was, in plaats daarvan kreeg ik whatsapp & e-mail met factuur. Contacten, 3 keer, telefonische afspraak, brengen en halen. Dit maakt gefundeerder beoordelen lastig.
Ik ben goed geïnformeerd wat er met de auto gedaan is
Zeer goede en fijne ervaring . Aanrader .
Nu 2x geweest voor onderhoud. Beide keren netjes en goed geholpen. Communiceren goed over wat ze gaan doen. En niet onbelangrijk een nette prijs verhouding.
Waar de "ford" niet uit kwam, heeft Mebu voor mij opgelost, en meer.
Mijn ervaring met Mebu is zeer positief. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en was de communicatie duidelijk en prettig. De tuning is echt top uitgevoerd, de auto rijdt merkbaar beter, sterker en soepeler. Je merkt dat ze weten wat ze doen. Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben er erg blij mee. Absoluut een aanrader.
Diverse auto’s in onderhoud tot tevredenheid. Persoonlijke aandacht en flexibele omgang maakt het een prettig adres, dat goede kwaliteit levert.
Al jaren klant bij Mebu tot volle tevredenheid. Eenvoudig afspraak te maken voor zowel onderhoud als bijvoorbeeld bandenwissel. Fijn autobedrijf!
Fijn geholpen, ze denken ook met je mee. Dus heb je een snelle ford.....zeker even langs rijden!
Denken mee en prima service
probleem met mijn camper en dat is ondanks de drukte even tussendoor opgelost.
Wij hebben al een jarenlange goede ervaring met de autobedrijf Mebu voor onze Mini en Volvo C70. De kracht van het Mebu team zit wat ons betreft in de vakkundigheid enerzijds en de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid anderzijds. Kortom een fijn en vertrouwd autobedrijf.
Vriendelijk en behulpzaam
Ik kom hier al jaren zeer tevreden.