Alles opgelost

Door een foutje wat problemen die nu keurig zijn opgelost

Uitstekend Ford onderhoud

Telkens een flinke rit vanuit Zuid-Limburg maar opnieuw geen spijt. Nu klein onderhoud en 1 aandachtpuntje. Wederom vriendelijke ontvangt, heldere afstemming over aandachtspuntje en vlot weer op weg na uitgevoerd onderhoud aan mijn Focus ST. Sinds de Revo Stage 1 tuning met luchtinlaat optimalisatie door Ford Specialist MEBU - Nootdorp mijn vast adres voor onderhoud en advies.

Altijd keurig geholpen

Goede service, ze doen er alles aan om je op weg te helpen

Erg goed

Fijne zaken en vriendelijke mensen

• Prijs/Kwaliteit

Al heel lang klant en altijd tevreden

Wordt altijd prima geholpen, altijd het gevoel dat men met je meedenkt. Gewoon een fijne garage.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd even vakkundig, behulpzaam en vriendelijk

Vakmensen die nog graag aan auto’s sleutelen en vakwerk leveren.

Goede snelle service

Goede snelle service ben tevreden

Super Service

Laats mijn Ford Fiesta ST langsgebracht voor een reparatie, ik werdt goed op de hoogte gehouden van het verloop. Mebu is zeker aan te raden!

Super !

Altijd beschikbaar voor hulp , denken fijn met je mee en leggen alles duidelijk uit !! Ook als er niks of iets kleins moet gebeuren een vriendelijke ontvangst aan de balie en een luisterend oor en direct meedenken in oplossingen. Kom er al jaren voor mij geen andere garage !

• Prijs/Kwaliteit

Staan altijd voor je klaar

Als er iets met de auto aan de hand is kan ik altijd snel terecht.

Betrouwbaar bedrijf

Duidelijke communicatie, Vakkundig personeel

Alles cf. afspraak

Op eerdere factuur stond de opmerking; wielen natrekken na 50km. Dit heb ik gemist doordat ik de factuur al had verwijderd. Na ontvangst van kopie factuur heb ik die opmerking zien staan. Jammer dat bij de reparatie van de achter portier dit niet is gebeurd. Ik kwam er pas achter na ontvangst van de kopie factuur. Moet dit nog gebeuren??

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zoals altijd weer alles prima in orde

top, levering volgens afspraak

alles geleverd volgens afspraak

Prettig

Fijne, behulpzame, betrouwbare, zakelijke dienstverlening

gelukkig weer onderweg

Na wat langer wachten dit keer op een onderdeel eindelijk weer onderweg met mijn eigen bus. De schuifdeur is weer hersteld

• Prijs/Kwaliteit

Prima en snel geholpen en geen onnodige kosten in rekening gebracht.

Ik kon snel terecht voor een onderhoudsbeurt en APK keuring van onze Peugeot 3008

• Prijs/Kwaliteit

bijzonder prettige persoonlijke benadering en flexibiliteit

Ik kom al jaren bij Mebu voor onderhoud en apk aan mij auto's. De werkzaamheden worden altijd prima uitgevoerd en meegedacht met de klant. Geen grote onpersoonlijke garage maar een fijn familiebedrijf.

• Prijs/Kwaliteit

Aanrader! Wederom zeer vakkundig en volgens afspraak geholpen

Net zoals ik gewend ben, ook nu weer zeer vakkundig geholpen. Tot een volgende keer.

• Prijs/Kwaliteit

Top bedrijf, deskundig, snel en professioneel geholpen.

Ik had om 9.00 uur een afspraak voor het plaatsen van een achterspoiler op mijn Audi Q3 F3 Sportback en de auto werd exact op tijd de garage binnen gereden. De montage was binnen 20 minuten geschied. Die werken nu op tijd, kunnen andere soortgelijke bedrijven nog wat van leren. Professionals.

• Prijs/Kwaliteit

Ik breng de auto voor onderhoud bij Mebu. Tot nu toe ben ik altijd tevreden. 2 jaar geleden "een week voor mijn vakantie" kwamen ze tijdens een onderhoudsbeurt erachter dat mijn waterpomp lekte. Ondanks de drukte hebben ze deze toch nog dezelfde week vervangen en de prijs viel ook erg mee.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer positieve ervaring door professionele aanpak

Kevin is zeer kundig en geeft duidelijke uitleg, zowel voor als na de vermogenstest op de rollen bank. De totaal ervaring was door de professionele en geduldige aanpak zeer positief! De ECU+TCU tune met SPS is aan de prijzige kant, maar zeer zeker de moeite waard!

• Prijs/Kwaliteit

duidelijk een familie bedrijf. Nette behandeling, en vriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Netjes en snel geholpen om mijn front splitter te monteren. En kreeg nog een leuke goodiebox van Martin mee.

vriendelijk en netjes

Laan van Ambacht 1 3