de lekke band is snel gemaakt en met een snelle service.
Apk keuring laten doen. Kon op de keuring wachten. Zoals altijd een goede en snelle service.
Klant vriendelijk, goeie service, deskundig
Mijn voorsplitter paste niet helemaal. Kwam door derde partij. Met het blote oog was dit niet zichtbaar maar gaven mij dat wel te kennen en een keuzemogelijkheid.
Met mijn sportwagen had ik een foutmelding op het scherm, ze zaten best vol , maar ik mocht hem toch neerzetten voor als er tijd vrij kwam. Snap ik best want het is een hele mooie auto die iedereen wel voor de deur wil hebben staan ☺ Maar goed het is weer opgelost dus ik heb hem weer mee, voor veilige kilometers. Bedankt weer!!!
Een garage met uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van tuning en racerij. Ik heb bewust gekozen voor deze garage aangezien de passie voor auto’s er vanaf straalt. Dit heb ik ook terug gezien in de wijze waarop er aan mijn auto is gewerkt, ik ben meer dan tevreden!
Bij Mebu de Maxton set besteld. Goede communicatie via mail en telefoon. Afspraak kon gelukkig ook nog van de ochtend naar de middag verzet worden. Ik mocht wachten in de ontvangstruimte met koffie. Kortom top service.
Helemaal top mijn auto laten tunen en ben er echt heel blij mee.
Alles weer goed uit gevoerd !!
Super enthousiast over het resultaat!
Wordt altijd heel goed geholpen,en klantvriendelijk en heel veel kennis van zaken,
Zeer professioneel. Dank.
Een echt familiebedrijf en dat voel je. Ze lopen graag een stapje harder voor je. En verlenen uitstekende service en vakmanschap.
Weer netjes, correct en vakkundig geholpen!!!
Aardig personeel nemen de tijd om het je uit te leggen als je wat wilt weten zeker een aanrader.
Zoals altijd ben ik snel en goed geholpen.
Ik ben hier vandaag geweest voor wat montage van elders gekochte onderdelen. Super vriendelijke mensen, mooie zaak, perfect werk geleverd en een prima prijs. Ik ben erg tevreden en ik kan het iedereen aanbevelen.
Vlot geholpen en volgens afspraak. Klein puntje van aandacht. Mijn auto stond buiten het hek geparkeerd maar niet op slot.
De mensen van Mebu geven al jaren een geweldige service, hebben kennis van zaken en Menu rekent normale prijzen . Gewoon top.
Reeds jaren onze betrouwbare auto relatie
Zeer fijne ervaring. Doen wat ze beloven. Duidelijke afspraken.
Deskundig en vriendelijk