Deze wijze van beleggen bevalt mij prima

uitstekend

Eenvoudig beleggen

Prima om te doen via de app

Mijn portefeuille overzicht, helder en duidelijk.

Al behoorlijk wat jaren beleg ik bij ABNAMRO en in mijn overzicht wat ik zo nu en dan bekijk is alles bij mij helder en duidelijk.

Gebruiksgemak en duidelijkheid maken dat het voor iedereen toegankelijk is.

Het gemak van website/dealingroom om orders te plaatsen is zeer groot

Het plaatsen van orders via website/dealingroom gaat gemakkelijk en uitvoering is snel

Duidelijk lage kosten

Laagdrempelig, duidelijk uitleg

Alles wat ik wil gaat goed en makkelijk.

Ik werk met laptop en PC en gebruik voor historische koersen een andere site icm met ABN, dat werkt prima, een doodenkele keer ligt de site eruit maar werd toen gratis telefonisch geholpen. De ABN-site loopt goed en is gebruiksvriendelijk.

Ik ben er blij mee.

Het is overzichtelijk en betrouwbaar.

Beleggen met overzicht

overzicht in beleggen/ en snel handelen

Zinvolle algemene en specifieke info over mijn eigen portefeuille

Ik maak dagelijks gebruik van de info over beleggingen en a.d.h.v. o.a. deze informatie besluit ik tot koop resp. verkoop van aandelen uit mijn portefeuille.

goed begeleid

duidelijk geholpen

tevreden

Mijn orders worden snel uitgevoerd, zoals het hoort

Prima om makkelijk te beleggen

Ik heb weinig tijd en de ABNAMRO geeft mij het juiste advies.

Tevreden

zelf beleggen

Nieuwe site werkt ok en verder geen problemen

Solide, degelijk en kantoor Harderwijk klantvriendelijk!

Zie mijn zin hierboven!

Efficient

Ik ben al heel lang klant en ben uitermate tevreden over de werkwijze van de bank

Gewoon goed

Duidelijkheid en regelmatig ontvangst van informatie

goede app

tevreden met adviezen in het verleden, ondanks beurs recessie nu

Al jaren belegd, toen met advies. Nu niet meer

Belleggen bij abn super alleen wel je koppie er bij houden belleggen met geld wat je niet volgende maand of jaar nodig heb en doe het nooit met geleend geld

tot nu toe goed

tot nu toe positief

Goed product

Meer dan top

Ik ben tevreden over de kennis en kunde van de belegginsexperts.

Al vele jaren laat ik door de fondsbeheerders voor mij beleggen. Ik ben zeker tevreden over hen. Zij kunnen veel betere keuzes maken dan ikzelf en ik heb zelf nauwelijks omkijken naar mijn beleggingen, wel zo gemakkelijk!

Makkelijk in gebruik

Heb zelf beleggen basis als product en met de bankieren app is het makkelijk om aandelen te kopen en verkopen. Erg geschikt voor de kleine belegger en fijn om al mijn financiƫle zaken bij de ABN te houden.