Snelle verwerking

Werkt gemakkelijk en is overzichtelijk.

Positief en professioneel

Goede ervaringen

ruim, 60 jaar ervaring met de bank lijkt me heldere verklaring

zie voorgaande verklaring één keer lijkt me genoeg :-)

Alles loopt altijd uitstekend.

Ik heb geen enkele negatieve ervaring, dus is het positief.

eenvoudig beleggen met veel mogelijkheden vanaf je smartphone

Aangetrokken door de welkomstbonus en inmiddels een tevreden belegger. Alles prima geregeld en goed inzichtelijk gemaakt via de ABN-AMRO app. Aanrader!

accuraat en overzichtelijk

Langjarig en prettig.

Snel en makkelijk via de app

professioneel wordt er met mijn inleg omgegaan

Ik kan goed terecht met mijn vragen

Snel en voordelig handelen

Al meer dan 50 jaar een tevreden klant van ABN AMRO.

Altijd inzicht met in je beleggingsportefeuille met een klik

Een beleggingsrekening openen was zeer eenvoudig en met de ABNAMRO app op je telefoon heb je altijd gelijk inzicht in je beleggingsportefeuille.

Al jarenlang een tevreden belegger bij ABN AMRO

Beleggen doe ik via beleggingsfondsen en daarvoor heeft ABN AMRO een uitgebreid pallet, zowel fondsen beheerd door ABN AMRO als fondsen van andere financiële instellingen worden beheerd. Ook indexfondsen zijn ruimschoots aanwezig. Je kunt heel handig selecteren op allerlei criteria: regio, beheerder en ook op duurzaamheid.

Prettig geïntegreerd in ABN Amro online banking

Ik vind het handig en prettig dat mijn beleggingen in mijn dagelijkse online bankzaken in te zien en te bewerken zijn.

Duidelijke informatie

Al ruim 20 jaar beleg ik als klant bij ABN AMRO. Het uitgebreide financieele nieuws maakt de bank echt een bank voor beleggers.

Ik heb inzicht en overzicht, en de tools werken.

Het is vertrouwd en prettig beleggen bij ABN AMRO. De informatie die ik nodig heb is makkelijk te vinden, betrouwbaar, actueel, relevant en ik heb overzicht. De digitale tools werken goed.

Eenvoudig, duidelijk en transparant

Goede en handige site en app

Gemak, overzicht en een prima combinatie met de bankrekening

Spaargeld beleggen begint met het vergaren van kennis over de beurs en de aan de beurs verhandelbare financiële beleggingsproducten en de financiële status en verwachtingen van de ondernemingen. Met de lopende rekening en spaarrekening en/of beleggingsrekening is beleggen een simpele zaak. Kopen en verkopen wordt door de rekeninghouder geïnitieerd met behulp van laptop, pc of telefoon. Geringe kosten en actuele overzichten van de in portefeuille aanwezige aandelen, obligaties e.d. En bij vragen staan specialisten van de bank klaar voor advies en hulp.

Heldere informatie en video communicatie

Ik beleg sinds 1986 zelfstandig in Nederlandse aandelen en sinds 2011 op de NYSE en NASDAQ. Dat gaat meestal wel goed

Wordt altijd goed op de hoogte gehouden

Heb altijd zelf bij de Abn AmRo gewerkt

Super simpel, precies goed voor mij.

Geen omkijken naar, past precies bij me. En als ik actief wil worden bij de te nemen acties bij het beleggen, dan is daar ook de ruimte voor. Houden zo.

Goed rendement voor een defensief belegger

Ik heb weinig verstand van beleggen en doe daarom mee aan profielbeleggen. Ik wil niet veel risico lopen en heb daarom voor het defensieve profiel gekozen, Dit levert in ieder geval aanzienlijk meer rendement dan een spaarrekening.

Erg makkelijk om orders te plaatsen

Direct zien of een order is uitgevoerd En je kunt direct weer een order plaatsen.

Zonder me zelf in de materie te moeten verdiepen wordt door de beheerders adequaat gehandeld.

Gegeven de moeilijke tijden ivm Covid heb ik, sinds ik weer ben ingestapt met het beleggen op de beurs, geen zorgen hoeven te maken over het beheer en de afwikkeling van mijn (kleinschalige) beleggingsopdrachten

Makkelijke en snelle aankoop/verkoop van aandelen

Overzichtelijke portefeuillebeheer tegen zeer redelijke prijs.

Snel en makkelijk

Geen slechte ervaringen

Eenvoudig en duidelijk

Makkelijk en duidelijk uitgelegd En je kunt met kleine bedragen best een leuk spaarpotje maken