Goede en vriendelijke behandeling en afhandeling
Al jaren klant en steeds naar volle tevredenheid. Bekwaam, goede service en altijd even tijd voor een babbel!
Ik kom al 12 jaar bij deze garage, heb inmiddels mijn 3e (2ehandse) auto en heb deze altijd in onderhoud gehad. Betrouwbaar en eerlijk, denken met je mee en fijne duidelijke communicatie. En als er toch even iets mis gaat, wordt dat netjes opgelost. Zeer tevreden
Goede, betrouwbare, klantvriendelijke, professionele garage waar we al jaren klant zijn voor aanschaf, verkoop, reparatie van onze auto’s
Garage Jan Dodemont waardeer ik vanwege de goede service verlening en een goed prijs/kwaliteit verhouding van de geleverde diensten.
super service
prima dienstverlening, klantgericht en vriendelijk
Mooi familie bedrijf , service is top !
Goede ervaring, al jaren tevreden klant. Deskundigheid en vakmanschap is top. Ook service en kantvriendelijkheid. Problemen worden snel en vakkundig opgelost.
Eindelijk een bedrijf waar je het gevoel hebt je auto met vertrouwen te kunnen achterlaten. Geen open eindjes. Medewerkers zijn zeer correct, vriendelijk en denken mee. Wat wil je nog meer.
Ik ben onwijs goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto.
Ik ben goed geholpen door autobedrijf Dodemont. Duidelijke uitleg en hele fijne service waar ik met een fijn gevoel terugga.
Goed meedenkend en oplossingsgericht
De schade aan de auto snel en zeer goed verholpen.
Garage Dodemont bied gewoon een goede service en ze komen heen afsprakenna. We zijn er al jaren klant en nog steeds super tevreden. Aanrader
altijd netjes en correct geholpen. Eerlijke service.