Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent vriendelijk en behulpzaam personeel en snelle, professionele service. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en een betrouwbare algehele ervaring. Enkele opmerkingen betreffen kleine verbeterpunten aan de faciliteiten, maar die drukken de positieve indruk niet. Over het geheel genomen blijft de ervaring positief.
Ik heb de service als prettig ervaren. Er werd duidelijk gecommuniceerd én uitgelegd wat er moest gebeuren aan de auto.
17 December 2024
Daniel
Rotterdam
Super hulpzaam en zeer professioneel en netjes!
20 November 2024
Mustafa
Rotterdam
Het maken van een afspraak ging soepel. Bij het brengen van de auto werd ik direct geholpen. Er werd gevraagd of er nog andere zaken speelden aan de auto dan waar ik een afspraak voor had gemaakt en dat vond ik prettig. Ik kom hier zeker weer terug!
12 November 2024
Christel
Rotterdam
I first went in to check a broken light and ask about a number of other things I needed done to my car before my APK was due. My light was immediately fixed and we made an appointment for the rest of the work straight away. Very friendly and helpful service the whole time, and he tried to cut costs for me where possible.
7 October 2024
Pilar
Rotterdam
Zeer positief. Vlot geholpen tegen een redelijke prijs.
8 September 2024
Rob
Poortugaal
Auto laten keuren inclusief reparaties. Goede professionele uitleg over auto en de benodigde reparaties.
30 August 2024
sayim sekerci
Rotterdam
Als je APK of jouw auto in een perfecte staat wilt je hebben dan er is alleen een weg te kiezen. Musa auto ❤️
11 July 2024
Kiri
Rotterdam
Was de eerste keer dat ik hier kwam maar wordt niet de laatste keer!
6 July 2024
K
Rotterdam
Bij Musa nemen ze de tijd om uit te leggen wat ze doen. Ze bieden zeer vriendelijke hulp, helpen snel en denken met je mee. Ik ben erg tevreden!"
N.v.t.
4 April 2024
Eva
Rotterdam
Ik kom al jaren bij deze garage. Mijn auto wordt altijd naar volle tevredenheid gemaakt.
5 March 2024
Tanja
ROTTERDAM
Grote beurt incl APK laten doen. Geen poespas en een duidelijk verhaal. Ik kom zeker terug.
13 November 2023
Bas
Altijd top service
12 November 2023
Hes
Rotterdam
Ik kan hier altijd terecht en ze staan klaar om te helpen. Mijn auto komt snel terug en ze vertellen altijd wat ze gaan doen of bellen om te checken of de reparatie goed is als alles duurder uitvalt. Vooral zijn ze enorm vriendelijk en leveren ze goed werk.
6 November 2023
Zie hierboven
16 September 2023
MIRJAM
Rotterdam
betrouwbaar en vriendelijk, altijd snel afgehandeld. ben al jaren trouwe klant.
25 August 2023
Polle
rotterdam
Wij hadden problemen met een van onze wagen, ik belde op en kon gelijk de andere dag al komen, later op die dag kon ik onze wagen al weer ophalen. Geweldig
22 August 2023
Dierenambulance
Rotterdam
Op aanraden van een vriendin mijn auto gebracht voor een apk en kleine beurt en daarmee supergoed geholpen.
21 August 2023
Merel
Rotterdam
Tweede keer bij Musa en wederom uitstekend en vakkundig geholpen.
18 August 2023
Jeroen
goede service
17 August 2023
costa v keeren
rotterdam netherlands
Voor apk en grote en kleine beurt, maar ook reparaties bij Musa geweest. Ze helpen snel, leggen uit wat ze gaan doen en hoe het zit voordat ze iets repareren en zijn gewoon een hele prettige garage die goed werk doen.
8 August 2023
Hendrik-Ido-Ambacht
2 August 2023
René
Rotterdam
Na een 4 jaar een leaseauto te hebben gehad ben ik met mijn BMW naar Nuri gegaan !! Uiteraard welkom ontvangen en hij had gelijk tijd voor me om alles te bespreken. Kon drie dagen later al terecht voor groot onderhoud. De man weet echt wat service is en redelijke prijs. Kortom ik ga weer vaste klant zijn Nuri !! Bedankt voor alles en ook voor het smeren van de deurscharnieren :) (ik zag het wel) :)
1 August 2023
Robert Kiss