Betrokken, standvastige en heldere advocaat!

Gedurende een aantal jaren heb ik gebruik moeten maken van de diensten van Sabrina als familierecht advocaat. Zij heeft mij in die periode op zeer professionele wijze bijgestaan waarbij zij nooit het belang van mijn kind uit het oog verloren is. Zij hoort informatie aan, analyseert de situatie en denkt mee in de beste aanpak. Zij zorgt er altijd voor dat je voor de zitting over de juiste volledige informatie beschikt en dat je dus met vertrouwen de zitting tegemoet gaat. Ook tijdens de zitting is zij sterk en duidelijk, en dit geeft vertrouwen. Na de zitting neemt ze altijd de tijd om deze te evalueren en vaak kan zij aangeven wat voor soort uitspraak ze verwacht, en 9 van de 10 keer klopt dit ook. Al met al zowel als mens als als advocaat een zeer betrokken en fijn iemand om mee te werken.

• Geholpen door: Sabrina Verhagen

Snel duidelijkheid met kort schakelen, erg fijn!

Advocaat dhr. van Viersen heeft 2 keer voor ons een zaak ''gewonnen''. Hij weet direct te vertellen hoe je ervoor staat en wat er te behalen valt. Een echte aanrader.

• Geholpen door: Rick van Viersen

Naar volle tevredenheid

Zeer goed contact gehadon. Zij gaf duidelijk antwoord op de vragen en heeft mij goed geholpen met mijn zaak.

• Geholpen door: Simone van der Aart

Simone was een uitstekende advocaat

Mijn ervaring was meer dan goed. Zij was heel betrokken bij de zaak. En we hebben de zaak uiteindelijk ook gewonnen!!

• Geholpen door: Simone van der Aart

Professioneel, vertrouwd

Mevrouw Verhagen heeft mij enorm goed geholpen tijdens het proces. Al vanaf de eerste kennismaking heeft zij mij bijgestaan wanneer ik bijvoorbeeld vragen of geruststelling nodig had. Ze gaat zeer prettig en professioneel te werk en antwoord altijd zeer snel via mail, danwel telefonisch. Dankzij mevrouw Verhagen heb ik mij altijd sterk en gesteund gevoeld tijdens het proces. Ik kan mevrouw Verhagen zeker aanbevelen!

• Geholpen door: Sabrina Verhagen

Debbemeerstraat 14

2131HE Hoofddorp

023 30 30 730

Over FIN Advocatuur & Fiscaliteit

Betrokkenheid, Kwaliteit & Scherpte De belangrijkste uitgangspunten voor onze dienstverlening aan u zijn betrokkenheid, kwaliteit en scherpte. Wij zijn nauw betrokken bij u en/of uw onderneming, zodat wij u te allen tijde kunnen voorzien van advies op maat. Onze dienstverlening is vanzelfsprekend van hoge kwaliteit. Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving, zodat wij u optimaal kunnen adviseren. Verder zijn wij altijd scherp; wij verliezen de details niet uit het oog en brengen uw juridische positie scherp in beeld.

Over Advocaatscore.nl