overall very great company and lawyers

helpful and compassionate, gave a helping hand during a very difficult situation me and my friends were facing and served justice to both us and the person who scammed us. Would recommend this company for anyone searching for professional and very pleasant lawyers

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement

Helemaal top

Zeker een aanrader. Ik zal het iedereen aanraden

• Betrokkenheid

Zeer goed en deskundige advocaat

Ik ben zeer tevreden en ik ben enorm goed geholpen dat alles zonder problemen ging. Zij is zeer goede deskundige advocaat en weet van het aanpakken. Alles liep zo goed en soepel. Hartelijke Dank

• Betrokkenheid

Veel samenwerking en goed contact

Ik werd overal netjes over geinformeerd, er is veel met mij overlegd en als ik vragen had werd er de tijd genomen om deze te beantwoorden. Er is een goede verdediging opgesteld en heb een voordelige uitspraak gekregen. Ik had het gevoel dat ik in goede handen was, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

• Betrokkenheid

Altijd duidelijk en altijd betrokken.

Een opluchting

Fijne ervaring

communicatie was uitstekend

• Betrokkenheid

Kon mijn geen betere advocaat wensen!

Mevrouw Jagesar heeft mij bijgestaan in een civiele procedure. Ik ben haar enorm dankbaar voor de manier hoe zij mij heeft bijgestaan. Ze nam de tijd voor mijn zaak, ze wist mij goed te adviseren ( ook al ging het ten nadele van haar ), kreeg snel antwoorden op mijn vragen, ze is erg professioneel en deskundig ( ze weet waar ze over praat ). Ze zat bovenop mijn zaak en hield me goed op de hoogte. Ik werk met veel advocaten maar mevrouw Jagesar steekt er echt uit! Een advocaat in hart en nieren! Voor mij de allerbeste en meest kwalitatieve. Wenst u resultaat in uw zaak? Adviseer ik u om mevrouw Jagesar te contacten. Zij en haar team staan voor u klaar.

• Betrokkenheid

Sterk empathisch vermogen en zeer vakkundig!

Mevrouw Jagesar heeft ons bedrijf zeer goed bijgestaan. Communicatie en flexibiliteit zijn top!

Vakkundig en daadkrachtig optreden

Mevrouw Jagesaar heeft een bijzondere prestatie geleverd. Zij een is een vakkundige en daadkrachtige advocate, de belangen van haar klant staat voorop.

Goeie Samen werking

Als ik ooit een advocaat nodig heb zal ik zeker terug komen.

Meesterlijk en daadkrachtig!

Mr. Jagesar is bij wie je moet zijn, in mijn geval betreffende het straf(proces)recht. Een ware meester in haar vak. Zij beheerst kwaliteiten die haar uitzonderlijk maken. Zij neemt de zorgen uit handen, heeft een persoonlijke aanpak, is doortastend, creatief, slim en goed betrokken. Een aanrader, voor een ieder die ik ken.

• Betrokkenheid

Advocaat Jagesar is gewoon de beste advocaat die man kan hebben!

Mijn zaak is extreem gecompliceerd. De meeste advocaten wilden mij niet helpen! Mw. Jagesar die doet dat wel! En ze is goed! Maar echt heel goed! Ook heeft ze geen tijd! Ook zit ze vol met klanten! Ze blijft vechten om mij te verdedigen! En ze kan dat heel goed doen! Ik raad iedereen Mw. Jagesar aan! En ik heb al een stuk of 8 advocaten gehad. Ik weet nu wel waarover ik praat. Mw. Jagesar is goud waard! Ze vecht tot het bittere einde! Ze is eerlijk! Ze doet het niet om het geld, maar voor rechtvaardigheid! En zou je kansloos zijn... nou... met haar heb je altijd een kans om te winnen! Zonder Mw. Jagesar ben je echt verloren! Dus, laat je met een gerust hart door haar verdedigen! Dan weet je dat je de beste spelster hebt in het team! Advocaat Jagesar is gewoon de beste!!!! Ik heb geen woorden om haar beter te beschrijven! Ze is gewoon de beste!!!!

Erg fijne samenwerking

Ik heb een erg fijne samenwerking kunnen ervaren. Mevrouw Jagesar heeft mij erg goed en snel geholpen. Erg begripvol en betrouwbaar een aanrader dus!

Behulpzaam goed advies klantvriendelijk

voor het eerst in me leven te maken gehad met strafrecht. Persoonlijk ben ik een ervaring rijker geworden.

Hele goede advocaat

Heel prettig

Fijn

Fijne samenwerking

Geweldige begeleiding!

Mevrouw Jagesar heeft mij van het begin tot het einde van de zaak heel fijn, persoonlijk, én heel vakkundig geholpen. Zonder haar hulp was het heel veel erger afgelopen.

• Betrokkenheid

Professionele hulp ter winning van de zaak

Mijn partner en ik vinden dat mevrouw jagesar ons zo professioneel mogelijk heeft geholpen, waardoor ik in het voordeel was in de zaak. Ook ben ik er met een boete vanaf gekomen en het voertuig weer terug naar mijn partner (de rechtmatige eigenaar van het voertuig)

Top advocaat

Ze heeft mij goed geholpen in moeilijke situaties. Dat zal ik nooit vergeten. Mijn ervaring is dat je verhaal bij haar kwijt kan. Ze is een vertrouwelijke advocaat, en kan niet uitlekken. Als je in problemen zit, mijn ervaring....praat met haar en legt het goed uit...

Werkt snel en vakkundig

Ik had snel juridische hulp nodig. Mr. Jagesar was meer dan bereid om mij bij te staan en zich te verdiepen in min zaak. Ik was er goed mee geholpen.

• Betrokkenheid

Goede ondersteuning en zeer prettige communicatie

Professionele en deskundige afhandeling van een zeer complexe zaak!!

Top advocaat

Top advocaat!

Ik vind het goed

Eerste:ik ben heel veel blij met de Advocaat Jagesar Dankjewel. Voor holp

• Betrokkenheid

Uitstekende advocaat communicatie is perfect. Adviezen die ze geeft zijn ook uiteraard uitstekend

Nieuwe Uitleg 15

2514BP Den haag

070 200 20 88

Over Fakiri & Jagesar Advocaten

Fakiri & Jagesar Advocaten Fakiri & Jagesar Advocaten is werkzaam binnen het strafrecht, het penitentiair recht, personen- en familierecht, en het civielrecht waaronder ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. E: [email protected] T: 070 20 02 088 W: www.fakiri-jagesar.nl A: Nieuwe Uitleg 15, 2514 BP 's-Gravenhage

Over Advocaatscore.nl