Zij is de meest ervaren advocaat die ik ooit heb gezien.

Ze voldeden aan alles wat ik van een goede en kundige advocaat verwachtte.

Super 10

Goed geholpen, en ga zo door! Wens je veel geluk en gezondheid in de toekomst! Gaitrie

• Betrokkenheid

Ondertoezichtstellingen afgewezen zaak gewonnen ik was tevreden over het hele aanvraag.

geweldig

Door mvr jagesar ben ik van al mijn politie zaken af en slaap ik beter. Zij is geregeld, doelgericht en echt een steun op de dagen dat ik me heel slecht erover voelde dan kon ik er altijd bellen. Ben uiteindelijk voor alle zaken vrijgesproken.

Heel goed

Blijf je ondersteunen indruk dat je niet alleen sta en heel duidelijk

• Betrokkenheid

Lieve vrouw. Luistert naar je vragen regelt de zaken snel voor je. Altijd correct probeert alles mogelijk wat er is om je te helpen. Geeft niet zomaar op. In 1 woord een top advocaat

Heel erg begrepen

Ik heb mr mevrouw jagesar niet als advocate bij mijn verhoren gehad. Ik heb haar later ontmoet waarin zij zelf heel erg voor mij klaar stond en zelf opzoek ging naar oplossingen of stappen voor mij. Ervaren als zeer prettig!

• Betrokkenheid

Een luisterend oor, met een scherpzinnig opmerkingsvermogen

Mijn beroep op mr. R.G. Jagesar was cruciaal en werd door externe input gesteund. Uiteindelijk werd hiermee bij de tegenpartij de wind uit de zeilen genomen, nog voor een zaak gestart moest worden. Ik stel mijn vertrouwen ook voor een volgende keer in mr. R.G. Jagesar, waarbij ik wel hoop, dat dit, om persoonlijke oorzaak, niet nodig is. Mijn dank, G.W.

• Betrokkenheid

Uitstekende service en advocaat!!!!!!

Deze advocaat is een echte topper, aanrader. Doet er alles aan om u bij te staan zelfs midden in de nacht mocht dit nodig zijn dus al met al een DIKKE 11!

• Betrokkenheid

Goede advocaat met veel ervaring

Geweldig, en heel professioneel

Onze ervaring met Mw.Mr Jagessar ,super geweest.Heel secuur, altijd bereikbaar, betrokkenheid , deskundig,te werk gegaan. We kunnen niets anders zeggen dan “Een Super Ervaring,en de zaak met alle deskundigheid afgerond. Dank u wel Meester

Goede ervaring

Mijn ervaring met Jagesar Advocatuur is zeer goed...

• Betrokkenheid

Ik kon snel terecht en ze wilde me graag helpen onrecht weer recht te zetten. Ik raad deze dame bij iedereen aan.

Een uitstekend advocaat

Behulpzaam, pas aan mijn situatie ivm slechthorendheid, luistert goed wat ik wil en denk mee wat de mogelijkheden zijn en geeft goede adviezen.

• Betrokkenheid

Deskundig, betrouwbaar, komt afspraken na, goed advies, staat altijd klaar.

Geeft goeie advies en komt afspraken na, is deskundig genoeg. Heeft mijn zaak tot een goed einde weten te brengen bij de rechter en heeft genoeg beargumenteerd, waardoor mijn zaak tot een goeie beoordeling heeft geleid door de rechter in mijn voordeel. Bedankt! Fam. Kharag Ram

• Betrokkenheid

Goed geholpen, bekwaam en duidelijk.

Goed op de hoogte gehouden betreft ontwikkelingen in de zaak, en prettig persoonlijk contact.

• Betrokkenheid

Uitstekende advocaat met een luisterend oor!. Geeft je een fijn gevoel als je daar bent ik voelde me snel op me gemak bij onze eerste afspraak. Een echte aanrader!

• Betrokkenheid

Top advocate, altijd bereikbaar, scherp en snel met advies geven.

• Betrokkenheid

Mevrouw jagesar is vriendelijk en erg duidelijk behulpzaam binnen het rechtssysteem als een advocaat zijnde

• Betrokkenheid

Jagesar is een top advocaat

Ze weet precies wat je wensen zijn. De samenwerking is goed. Echt een aanrader!

Nice and patient

Nice and patient

Uitstekend!

Hele lieve vrouw ! Duidelijk en vriendelijk. Ik ben ontzettend goed geholpen! Betrokken en oprecht !

• Betrokkenheid

Ik ben perfect bijgestaan door Mw. Jagesar en het gewenste resultaat is behaald.

Goede en duidelijk communicatie, uitstekende rechtshulp ontvangen. Mw. Jagesar is vriendelijk, behulpzaam en absoluut deskundig. Zij heeft mij voorzien van het juiste advies en het gewenste resultaat is behaald. Mw. Jagesar houdt rekening met je persoonlijke situatie.

Nieuwe Uitleg 15

2514BP Den haag

070 200 20 88

Over Fakiri & Jagesar Advocaten

Fakiri & Jagesar Advocaten Fakiri & Jagesar Advocaten is werkzaam binnen het strafrecht, het penitentiair recht, personen- en familierecht, en het civielrecht waaronder ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. E: [email protected] T: 070 20 02 088 W: www.fakiri-jagesar.nl A: Nieuwe Uitleg 15, 2514 BP 's-Gravenhage

Over Advocaatscore.nl