Hartstikke tevreden

Ik ben blij dat ik goed geholpen ben en mijn zaak kon afsluiten. Ik heb lang vastgezeten en de zaak is alsnog verplicht geseponeerd door het kantoor.

• Betrokkenheid

Heel goed en duidelijk en erg behulpzaam

3 keer voorgekomen en de 3e keer met een vrijspraak het rechtbank verlaten

Een woord geweldig

Als ik weer zou trouwen en kan gebeuren dat ik ga scheiden kom ik zeker terug bij u goed geholpen en als ik een probleem had of iets anders kon altijd bij u terecht nogmaals heel erg bedankt voor alles Met de groetjes van Gérard

Super tevreden!

Mw. Jagesar heeft mij op een zeer professionele wijze bijgestaan. Sympathiek, meedenkend en komt haar afspraken na.

• Betrokkenheid

Advocaat die snel inzicht heeft op de situatie

Toen ik binnen kwam kreeg ik meteen een heel vertrouwd gevoel. Ze reageert direct op mails en werkt alles snel af. Ze was mijn steun en toeverlaat. Ze is heel zakelijk en tegelijkertijd ook heel persoonlijk.

• Betrokkenheid

goed luisterend oor en inlevingsvermogen

Door corona en de afstand in de afgelopen anderhalf jaar werd het een lang proces. Steeds was er de mogelijkheid om onze zorgen te delen. Tijdstip deed er niet toe.

Supergoed

mr. Roshny Jagesar is zeer deskundig. Zij zet zich volledig in voor haar cliënt en houdt de cliënt goed en in details op de hoogte van de voortgang van de procedures en de eventuele (verwachte) vervolgstappen van de tegenpartij Zij is zeer direct en integer in haar adviezen.. Door haar ervaring weet ze goed in welke mate ze rechtsmiddelen moet gebruiken in een proces.

• Betrokkenheid

Ze doet haar werk uitstekend!

Onze ervaring met mw. Jagesar is heel goed bevallen. Haar expertise, ervaringen en pro actieve houding hebben ons geholpen tijdens het proces. Ze is super gedreven en wist antwoord te geven op al onze vragen. Heeft haar cliënt bijgestaan zoals een advocaat dat hoort te doen. Ze is in onze ogen een advocaat die haar vak goed verstaat.

Super!!!

Ze werkt vanuit haar ziel, om jouw uit de juridische problemen te halen. Zal Jagesar Advocatuur nooit kunnen vergeten. Dankjewel

• Betrokkenheid

Mw. Jagesar. De beste advocaat aller tijden!!!!!

Dat Mw. Jagesar de beste advocaat is dat weet u inmiddels al maar misschien zijn er dingen die u niet weet van haar. Ze is extreem professioneel. Super elegant, heel diplomatisch en intelligent met een buitengewone strijdlustigheid! Ze doet haar werk met hart en ziel. Ook al moet ze de hele nacht doorwerken, 's morgens staat ze klaar bij de rechtbank en hoe akelig de advocaat van de tegenpartij is, dan zeg ze heel resoluut: Ik lust de advocaat van de tegenpartij rauw voor het ontbijt!!! Ja! Dat is de advocaat die je moet hebben! Mijn zaken zijn uiterst gecompliceerd en vol met drama. Niemand zou op mij wedden.... niemand is bereid om mij te helpen. Als je midden in de perfecte storm zitten, waar je verdrinkt in de problemen, waar er altijd een uitzondering op een uitzondering de situatie onoplosbaar maakt.... waar niemand denkt dat je gaat winnen... en ja, daar heb je haar, Mw. Jagesar, de beste advocaat aller tijden. Wat doet zij? Zij wint gewoon alles!!! Zij wint waar de rest van de advocaten zouden verliezen! Zij is een wonder der wonderen! Dat is Mw. Jagesar. Indien u de beste nodig heeft, dan heeft u haar nodig!!!! En als ze u gaat helpen dan mag u zeker alle engelen van de Hemel bedanken dat ze Mw. Jagesar naar de Aarde hebben gestuurd om u te verdedigen. Dat is mijn advocaat! En ik ben haar eeuwig dankbaar!

Amazing

She help me in many cases and with excellent experience in all she doing.Thank you for all

Zeer prettige samenwerking

Heel bekwaamd, duidelijk, open, en stelt de belangen van de client bovenop. Heel fijn!

• Betrokkenheid

Als ik Jagesar Advocatuur zou moeten omschrijven in één woord zou dit ''geweldig'' zijn!

Een betrouwbare en meedenkende advocaat die vooral heel eerlijk en meedenkend is met haar cliënten.

Goede en beste advcaat

Ze heeft al mijn zaken gewonnen.. Ik ben zeer tevreden..

• Betrokkenheid

De beste advocaat aller tijden!!!!

Als je flink in de problemen zit heb je niet zomaar een advocaat nodig. Je hebt de beste van allemaal nodig! En dat is Mw. Jagesar. Zij is echt een super advocaat! De beste van allemaal! Mijn zaak is echt een nachtmerrie geweest, met heel veel uitzonderlijke problemen die zich opstapelden. Geen een advocaat was bereid om mij te helpen. Mw. Jagesar deed dat wel! Ze liet mij nooit in de steek. Ze is zo goed! Ze beschermt haar cliënten zo goed, met zo veel elegantie, intelligentie en professionaliteit dat geen een advocaat van haar kan winnen! Zij doet het niet voor het geld maar uit liefde voor haar werk en gerechtvaardigdheid! Als ze de strijd ingaat is ze echt een tijger. Voor mij is ze echt door een vuurzee gegaan en ze heeft de advocaat van de wederpartij zo vaak voor schut gezet, maar op zo een mooie en professionele manier die met woorden niet te beschrijven is!!! Het voelt zo goed, zeker als je heel diep in de problemen zit, dat er iemand is als Mw. Jagesar die je beschermt. Zij heeft me nooit in de steek gelaten! En ze heeft alles gewonnen!!! Mw. Jagesar is een SUPER ADVOCAAT!!!! Als ik zou moeten kiezen tussen 10 miljoen in de loterij winnen of Mw. Jagesar als advocaat te hebben dan kies ik voor haar! Als u op zoek bent naar een advocaat dan heeft u echt de loterij gewonnen als zij u gaat helpen!

Een Topper....

Goede uitleg en steun, staat altijd voor je klaar, en bel altijd terug

Goed ervaren

Ik ben snel geholpen en goed uitgelegd wat er aan de hand is, van daaruit met goede advies verder geholpen. Ze hielden van elke stap op de hoogte

• Betrokkenheid

Door haar deskundige verdediging/optreden hebben wij succes behaald

Ik ben zeer tevreden over mr. Roshny G. Jagesar. Het gaat er eigenlijk niet om dat ik de zaak gewonnen heb, het allerbelangrijkste wat ik heb ervaren was de deskundige verdediging/optreden van haar en dat was al een mooi gewin. De zaak vooraf doornemen/bespreken en mij erin adviseren heb ik zeer positief ervaren. Het recht heeft daarom dan ook gezegevierd. PROFICIAT, ga zo door !!

• Betrokkenheid

Ik heb louter goede ervaringen met Jagesar Advocatuur opgedaan.!

Op alle hieronder genoemde punten een 100% score ingevuld. Ondanks dat ik liever niet in deze situatie met mijn pleegzoon had gezeten heb ik het contact met Jagesar Advocatuur als zeer positief beschouwd. Dank daarvoor!

Geweldige advocaat

Tot nu toe alle rechtzaken gewonnen met jullie. Zou geen andere advocaat meer willen..

• Betrokkenheid

Goeien advocaat die goed advies geeft

• Betrokkenheid

Ik ben zeer tevreden en dankbaar!

Ben door Jagesar Advocatuur meer bewust van het goede rechtsysteem

Super!

Goede communicatie en fijne samenwerking. Waarbij als resultaat mijn ontnemingsvordering naar de helft is gegaan. Goed resultaat wat ik zelf niet had verwacht. Met vriendelijke Groetjes, Dwayne Roshanali

Uitstekend geholpen

Prima geholpen bij een proces. Is kundig in haar vak.

Nieuwe Uitleg 15

2514BP Den haag

070 200 20 88

Over Fakiri & Jagesar Advocaten

Fakiri & Jagesar Advocaten Fakiri & Jagesar Advocaten is werkzaam binnen het strafrecht, het penitentiair recht, personen- en familierecht, en het civielrecht waaronder ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. E: [email protected] T: 070 20 02 088 W: www.fakiri-jagesar.nl A: Nieuwe Uitleg 15, 2514 BP 's-Gravenhage

Over Advocaatscore.nl