Zeer mooie winkel

Helemaal happy met mijn lampen van think paper

Goed advies en prettig geholpen!

Nieuwe verlichting voor ons appartement aangeschaft en advies is naar tevredenheid verlopen. Installateur, die via Hees Lights & Living werd aanbevolen, heeft keurig werk geleverd, maar vonden wij wel stevig aan de prijs.

Verhuizen, maar dan anders!

Door middel van het lichtadvies en het plaatsen van de juiste lampen is de perfecte warme sfeer gecreëerd waar wij naar op zoek waren. Aangevuld met bijpassende accessoires maakt het één geheel. We kennen de woonkamer niet meer terug en kijken nog iedere dag onze ogen uit. Wat een verschil en wat zijn we er blij mee. Vriendelijke groet, een meer dan tevreden klant.

Heel goed

Fijne lamp, goede voorlichting.

Prima service en advisering

Vriendelijke ontvangst. Deskundig advies. Snelle service.

Een Totaalconcept, met afwerking tot in de perfectie

Zeer tevreden over het advies, de afwikkeling van zaken, het installeren en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Uitstekend geholpen

Gaven ons idee , toen bleven 3 lampen over.na uitleg was de keus zo gemaakt.

Zeer netjes geholpen

Netjes geholpen en goede service

Goed advies en mooie lampen en meubels.

Wisselend

In tegenstelling tot het professionele inrichtingsplan dat wij van Hees hebben gekregen zijn wij (nog) niet heel enthousiast over het styling advies. Alle begrip ervoor als iemand nog niet heel ervaren is, maar uiteindelijk waren onze verwachtingen hoog gespannen, op basis van de vorige ervaring (licht- en inrichtingsplan). Dit is (nog) niet waargemaakt maar we geven het nog een kans.

Goeie service en advies

In de winkel heel goed advies gekregen. In eerste instantie zouden wij nooit deze lamp hebben gekozen, maar wij kregen hem mee naar huis om te kijken hoe deze zou staan. Heel blij met onze aankoop. Staat verrassend mooi! Lamp is ook te dimmen.

Goede service maar te lange levertijden

Vriendelijk, goede service, en helpen je goed. Maar de levertijden zijn telkens veel langer dan in eerste instantie aangegeven. Dit vind ik echt een minpunt

Zoals altijd vriendelijk geholpen,goed en deskundig advies.

Ben ook deze keer goed geholpen . Alles wat ik nodig had gekregen. Mooie service.

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en afspraken nakomen

Zie het bovenstaande aangevulde met: erg klantvriendelijke en deskundige medewerksters die hun afspraken nakomen en ruimschoots de tijd voor je nemen. Mooie winkel en ruim assortiment in verschillende soorten prijsklassen.

gewoon top!!!

Bij het maken van een lichtplan en uitzoeken van de verlichting zijn we op een super professionele en vriendelijke manier geholpen. Verrassende voorstellen waar wij nooit opgekomen zouden zijn. Alle vertrouwen in het verdere traject!

TOP service

Wij waren opzoek naar lampen voor in ons huis. Allebei ons vertrouwde thuis verlaten en samenwonen. We hadden een idee van wat wij wilde, maar toch ook wel hulp nodig. Wij zijn via social Media terecht gekomen bij HEES Lights&Living. Het moment dat wij jullie winkel bezochten werden wij gelijk welkom geheten, wat wij als fijn ervaren hebben is dat we eerst zelf een rondje konden lopen door de winkel en we erna aangesproken werden of wij hulp wilde. Uiteindelijk hebben wij al onze lampen bij jullie aangeschaft. TOP service / persoonlijk & vriendelijk van begin tot het einde. En dan hebben we het nog niet over de producten waar wij enorm blij mee zijn ondanks dat nog niet alles hangt / staat. Ook toen wij de lampen/accessoires ophaalde werd alles met ons gecontroleerd wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

Goede service. Fijn nakomen van afspraken.

Top ventilatorlamp gekocht en perfect opgehangen.

prima geholpen door personeel

Fijne winkel met diverse spullen om gericht ideeën op te doen. Moest erg lang wachten op een lamp maar ben correct en snel op de hoogte gehouden van andere levertijd.

perfecte service

Hele vriendelijke eigenaar, die mij heel goed geholpen heeft.

Professionele klantgericht advies met hoge mate van flexibiliteit.

Hees Light is een professionele winkel met uiterst vakkundig en vriendelijk personeel. Het kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Zij maken het verschil met het internet.

Uitmuntend

Meedenken, goed adviseren. Prettig tel. contact en alles tot in de puntjes verzorgd. Allen gesproken medewerkers vriendelijk en behulpzaam!!!!!

Waanzinnig advies

We gingen op aanraden van iemand anders langs bij Hees Lights & Living voor een lichtplan. Het advies was waanzinnig. Laat je vooral zelf eens verrassen bij hun.

Speciaalzaak voor verlichting

Mooie zaak, mooie lampen en goed lichtplan. Aanschaf van 3 Occhio sento lampen voor boven kookeiland. Erg blij mee. De montage van de lampen heeft veel studie en tijd gekost. Er zat geen NL beschrijving bij.

Deskundig advies

Het is fijn om met Hees Lights&Living samen te werken voor een perfect eindresultaat.

Goed meegedacht en met extra ideeen gekomen

Zie hierboven

Zuiderpoort 66

6101KA Echt

0475 48 57 57

Over Hees Lights & Living

Hees Lights & Living de designlampen speciaalzaak van Limburg met 1500m² aan inspiratie. Verlichting die past bij uw interieur? Energiezuinige LED verlichting of tuin verlichting nodig? Of toch op zoek naar die ene perfecte design lamp? Vertel ons uw wensen en laat u inspireren door het brede assortiment van trendy, design tot klassiek, de persoonlijke service en de topkwaliteit. Topkwaliteit zoals u die van meer dan 100 jaar vakmanschap verwacht!