Netjes werk afgeleverd

Netjes werk afgeleverd. Vriendelijke monteurs. Erg goed. Zal het zeker aanbevelen

Waanzinnig

Er werd goed geluisterd, meegedacht, snel geschakeld en binnen mum van tijd door drie vriendelijke en vakbekwame professionals een dakkapel geplaatst. Ik beveel Gelders Dakkapel eenieder aan. Er zijn korte lijnen en de bereikbaarheid (mail en telefonisch) is zeer goed. Ook de mogelijkheden als klant om vragen te stellen zijn ook ruim. Kwaliteit van het geplaatste dakkapel is niets over te klagen en ook goed.

TOP

Dakkapel laten vervangen. Rustige zelfverzekerde monteurs kwamen met zijn 2-en de klus klaren. oude er af, zaken voorbereid om de nieuwe te monteren en halverwege de dag was alles al voor elkaar. Nieuwe paste perfect en de monteurs hebben alles keurig achtergelaten. Ben super tevreden en als ik dan toch een klein puntje van kritiek mag uiten; de communicatie van het bedrijf naar klant zou iets beter mogen wat mij betreft. Bijv. als ik een aanbetaling heb overgemaakt zou ik het fijn ( en normaal) vinden dat dat even bevestigd wordt met een simpel mailtje zoals: "Uw betaling is in goede orde ontvangen en dit zijn de volgende stappen". Voor sommige mensen zijn dit behoorlijke bedragen en het is fijn om even te horen dat alles nog steeds okay is. Kortom: Over-all: Zeer tevreden over het geleverde product en over de algehele plaatsing. Als ik over een tijdje kunststof kozijnen wil zal dit bedrijf weer mijn eerste keus zijn.

Top bedrijf

Mijn ervaring met Gelderse dakkapel is top, werknemers zijn netjes optijd en ruimen netjes alles op. Ook de prijs was scherp. Ik zal ze zeker aanbevelen

Helemaal perfect, precies zoals het moest zijn

Heel erg bedankt voor de dakkapel. Snel geleverd en super netjes gedaan. Bovenverwachting. Super!

Zeer tevreden!

Het bouwen van de steiger door de afdeling dakherstel en het plaatsen van de dakkapel door de afdeling dakkapel ging prima. Alles in goed overleg. Ook de voorbereidingen (tekenwerk voor de vergunning) ging prima en voldeden. De vergunning werd gelijk verleend. Kortom zeer tevreden

Vriendelijk en meedenkend.

Door dakkapel is eerst een prachtige kapel geplaatst en daarna door dakherstel ons dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen. Dit door een vakkundig en vriendelijk team. Van het begin tot het eind hebben we het contact en advies met ,,Jan en alleman,, als prettig ervaren. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat.

Betrouwbaar en vakkundig

We hebben een hele positieve ervaring met Gelders Dakkapel. De offerte en het intekenen verliep professioneel. Ze houden zich aan de afspraak. Ons dakkapel is op de geplande datum geleverd en heel netjes geplaatst. We bevelen ze aan!

Kundige en vriendelijke vakmensen

Zeker een aanrader. In het voortraject wel wat vertraging in de communicatie, maar de leveringstermijn en het plaatsen van de dakkapel was top! Vriendelijke en kundige mensen, goede nazorg en heel tevreden met de dakkapel.

Vakkundig geplaatst

Communicatie met de back office kan wat beter. Plaatsen gedaan door een vakkundig team bestaande uit nette correcte mensen. Uitleg na plaatsing was ook zeer goed.

Goede eerste ontmoeting, daarna minder.

Tijdens het inmeten een hele fijne sfeer, goede vragen en wensen vanuit ons aangehoord. Daarna een mooi ontwerp gemaakt. Een week later offerte ontvangen en akkoord gegeven. Na akkoord de laatste tekeningen voor goedkeuring ontvangen en is de aanvraag naar de gemeente gegaan. Vanuit de gemeente veel vragen rechtstreeks gekregen en helaas vanuit gelders dakkapel geen tot nauwelijks communicatie/reacties/vragen. Ook zijn er wijzigingen doorgevoerd waar geen akkoord voor gegeven was, gelukkig wel op kunnen lossen. Moment van goedkeuring vanuit de gemeente hebben we geen bericht ontvangen, een aantal dagen later belde gelders dakkapel of de vergunning al binnen was? Hierna is een afspraak voor montage in gepland. Voorafgaand aan de montage een aantal emails ontvangen met een omschrijving wat er te verwachten valt. Er werd tijdens het inmeten gemeld dat de CV verplaatst/verwijderd moest worden i.v.m. de ruimte, helaas was dat achteraf niet nodig geweest. Ook zijn er niet voldoende gesloopt te zijn, want tijdens montage moest er nog wat gedemonteerd worden. Afijn, verder is de zolder schoon en opgeruimd opgeleverd.

Nette plaatsing binnen 1 dag

Voor de bestelling wezen kijken waar de dakkapellen gemaakt worden. Uitleg gehad over hoe de prefab montage in zijn werking gaat. Dakkappel besteld en ingemeten op locatie. Vervolgens keurig geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Aardig en vakkundig personeel wat meedenkt in oplossingen.

Zeer goede ervaring

De dakkapel was zeer snel geplaatst. Alles ging heel professioneel.

Prettige en vlotte communicatie. Het proces omtrent de aanvraag van de vergunning heeft Gelders Dakkapel opgepakt. Dit was heel fijn. We zijn zeer tevreden over de plaatsing van de dakkapellen. Bekwaam en vriendelijk personeel.

mooie dakkapel, goed advies

Op 29 november is bij ons de dakkapel geplaatst door Thom en Willem. Ze hebben de dakkapel mooi geplaatst en alles netjes achtergelaten. Eén rolluik werkte niet helemaal goed. Dit is gelijk opgelost. We zijn er heel blij mee. Top werk!

Net product, snel geplaatst zonder problemen. Zeer tevreden.

Kwalitatief prima dakkapel voor een mooie prijs.

Fijne ervaring gehad met Gelders Dakkapel. De kwaliteit van de dakkapel is precies wat ik voor ogen had. Er was iets mis gegaan met het rolluik maar deze wordt binnenkort alsnog geplaatst. Al met al erg blij! Klein puntje van kritiek. De communicatie loopt soms wat stroef. Moeilijk telefonisch te bereiken. Gelukkig woon ik om de hoek dus als ik iets dringend wilde weten reed ik er even langs en kreeg ik alsnog netjes antwoord. Al is dit voor mensen die wat verder weg wonen natuurlijk niet altijd haalbaar.

Duidelijke en vriendelijke communicatie, kwaliteit werk geleverd, netjes opgeruimd.

Veronderscheid zich door goede communicatie vanaf begin tot het eind, zowel aan de administratieve kant als de vakmannen. Alles wordt goed uitgelegd en er werd zorgvuldig, vlot en netjes gewerkt. Een dikke aanrader.

Buitenzijde perfect, geheel naar wens. Binnenzijde afwerking veel werk

Buitenkant van de dakkapel is mooi geworden. Precies wat we wilden en ook goed en netjes geadviseerd door vertegenwoordiger/calculator. Maximale ruimte binnen de mogelijkheden. Binnenzijde was erg grof achtergelaten dus dat kostte nog wat extra werk in de afwerking. Maar uiteindelijjk prima resultaat.

Communicatie in begin minder maar plaatsing en dakkapel top gedaan

In het begin was de communicatie van tekeningen, vergunningen, voortgang en planning niet top. Maar het uiteindelijke resultaat is helemaal naar wens en de plaatsing verliep soepel. Tot zover helemaal tevreden !

Goede prijs kwaliteit verhouding

We hebben positieveervaringen met Gelders Dakkapel. Prettig contact en snelle reactie op vragen en mails. Het plaatsen ging vlot en kundig.

Snel en vakkundig

Ik ben te vrijde met het dakkapellen

Vakwerk! Mooie dakkapellen.

Vandaag hebben we de tweede dakkapel laten plaatsen door Gelders Dakkapel. Een heel mooi en solide dakkapel. Op het afgesproken tijdstip kwamen ze met z'n tweeën, en al snel kwam ook de kraan. De oude dakkapel werd verwijderd en de nieuwe werd vakkundig geplaatst. Er moest ook een balk worden verplaatst en dat hebben ze goed gedaan. Wat een vaklui! Super mooi gedaan. Ook nog even een dakpan verderop het dak vervangen omdat ze zagen dat die stuk was. Mooie service. Ik kan dit bedrijf en deze mensen van harte aanbevelen. Dankjewel Jan en (sorry... naam vergeten).

Super dakkapellen, zeer tevreden!

Het zijn echt mooie dakkapellen, zowel voor als achter perfect geplaatst. De monteurs zijn erg op elkaar ingespeeld. Zo vroeg aan een monteur wie wat in de koffie had en dat wist hij precies te vertellen, dat is voor mij een teken van een goed team. De monteurs dachten mee en ging in overleg. Netjes gewerkt en ze zaten er in een halve dag op. Het is altijd spannend als je dak zo los ligt, maar het weer zat gelukkig mee. Ik heb een enorm ruime zolder gekregen waar ik en de kinderen erg blij mee zijn. Ook de rolluiken in dezelfde kleur van de dakkapellen zijn top, en zeer geruisloos (elektrisch). Einde van de klus alles netjes nagelopen en bediening van de rolluiken uitgelegd. Ik vind de service en het werk van de mannen top. Daarom zeg ik aanbevelen, zeker doen. Je krijgt er geen spijt van, ja van dat je het eerder had moeten doen ;-)

Energieweg 10

6662 NS Elst

0481 23 10 85 / 06 43 01 06 54

Over Gelders Dakkapel

Gelders Dakkapel is volledig gespecialiseerd in de levering en plaatsing van alle soorten dakkapellen. U koopt bij ons uw dakkapel rechtstreeks vanuit onze eigen werkplaats. Hier worden onze dakapellen van hoge kwaliteit gemaakt waarbij wij werken met een zeer scherpe kwaliteitscontrole. Verder verzorgen wij de complete plaatsing van uw dakkapel. Ook alle andere voorkomende dakwerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Goed advies en een scherpe offerte zijn bij ons altijd vrijblijvend en gratis.