Laden reviews...
116 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen steeds vaker de betrouwbare reparaties, eerlijke prijzen en vriendelijke medewerkers. De feedback geeft aan dat problemen snel worden opgelost en uitleg helder is. Over het algemeen wordt de dienstverlening als betrouwbaar en klantgericht beschreven.
Snelle vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.
21 July 2026
Pito
Kerkrade
Zeer goed en vakkundig geholpen
20 July 2026
Remco
Prettig Buiten de professionaliteit zijn ze vriendelijk En behulpzaam
19 July 2026
Boyd
Eygelshoven
Huub en zijn mannen leveren top werk!
18 July 2026
Peggy
Heel tevreden
Math Heckmans
Landgraaf
Kan altijd terecht en wordt geprobeerd om snel.te helpen
Marianne Meijers
Kerkrade
Hier wordt je nog behandeld als een goede klant. Je krijgt een afspraak op korte termijn en er wordt altijd gekeken of je nog eigen vervoer hebt, anders krijg je een leenauto of ze halen en brengen de auto op. Als er iets extra is wordt er altijd even overleg gepleegd zodat je niet voor (financiële) verrassingen komt te staan. De monteurs zijn stuk voor stuk vakmensen. Dit is nog een garage waar SERVICE met hoofdletters wordt geschreven
Ank
Eygelshoven
Mijn auto voor APK gebracht, direct duidelijke afspraken over eventuele kleine reparaties / grote reparaties. Gedurende de dag een telefoontje dat de auto klaar was en factuur achteraf. Prima service!
30 June 2026
Allemaal en altijd vriendelijk
21 June 2026
Ger
Bocholtz
Het enige wat iets minder is, is de plek waar uw klanten binnenkomen en (staande) wachten moeten in een smalle doorgang om geholpen te worden. Soms worden de klanten mee naar binnen geloodst naar het schaftruimte van de medewerkers.. Dat vind ik natuurlijk heel aardig maar toch wat generend. Een aparte en passende bezoekers/klanten ontvangst/wachtruimte zou aangenamer zijn (het hoeft echt geen danszaal te zijn..!).
19 June 2026
Paul E. Barnstijn
Eygelshoven
Goede service, behulpzaam en vriendelijk
18 June 2026
Roos
Kerkrade
Erg vriendelijk en zeer vakkundig personeel.
14 June 2026
Ine
9 June 2026
Peter
Heerlen
Doordat mijn auto na de APK keuring in de steekproef viel van RDW, kwam er extra wachttijd in beeld. Vanwege een crematieplechtigheid, waar wij naar toe wilden gaan, ontstond er echter tijdsdruk. Door de uitstekende communicatie vanuit Vakgarage Dorscheidt naar de controleur van RDW, was de auto ruim op tijd klaar, zodat wij rustig naar de afscheidsplechtigheid konden afreizen.
6 June 2026
Harrie
Kerkrade
Heel erg tevreden Heel erg vriendelijk personeel En ook de Baas Goede afspraken en tevreden Over de goede en snelle afhandeling wb Reparatie en of Apk etc.
5 June 2026
Birgit
6464ad kerkrade
Het is dat Hub Dorscheidt een prima kerel is. Als hij er niet zou zijn waren we al weg geweest. De service is slecht.
Beveelt niet aan
31 May 2026
Ton
KERKRADE
Alles volgens afspraak.
27 May 2026
Jacob
Kerkrade
De zaak is klantvriendelijk, neemt de tijd en de auto word voor een eerlijke prijs gerepareerd. Kom hier met alle vertrouwen voor een volgende reparatie terug
26 May 2026
D
Eygelshoven
Distributie van onze camper vervangen in combinatie met kleine beurt en apk. Dit alles op een manier zoals het hoort. Inclusief de sticker in de motorkap en het kaartje van de oliewissel. Er is verder gekeken dan de neus lang is, zodat ik weet waar in het vervolg op gelet moet worden. Prima service van Huub en zijn Team.
20 May 2026
Marco Meijer
EYGELSHOVEN
Word altijd snel en goed geholpen
17 May 2026
Koos