De afspraken worden altijd perfect nagestreefd. Zelf bij acute probleempjes is het nooit een punt om er een ogenblik heen te kijken. Zelfs mensen die de auto (nog) niet zo goed kennen, worden goed en vakbekwaam ingelicht waar op te letten. Top garage! Bedankt heren...en natuurlijk de dame van de planning.
Alles perfect geregeld, volgens de afspraken.
Fijn bedrijf dat afspraken nakomt en de onderhoudsbeurt keurig uitvoert in afgesproken tijd. En je wordt er snel geholpen.
Je wordt desgewenst thuisgebracht en opgehaald. Duidelijke informatie over werkzaamheden en kosten. Vriendelijke mensen. Kortom: Je auto is in goede handen.
Vriendelijk personeel. Altijd het zoeken voor de juiste oplossing. Bellen altijd als er iets met de auto is.
Correcte en beleefde behandeling,komen afspraak na
Al jaren een goede ervaring en deskundige reparatie.
ok
Perfecte service door vakmensen uitgevoerd
Erg vriendelijk.
Ben goed geholpen en APK tijdens wachten uitgevoerd
Top service en kwaliteit. Een echt vakgarage.
Gewoon ouderwets degelijk met zeer goede vakkennis
Afspraak is afspraak, klant staat centraal! Niets is teveel, en je wordt top geholpen!
Ik kan Vakgarage Dorscheidt alleen maar aanbevelen. Top monteurs die altijd eerlijk en oprecht zijn. Echte vakmannen die niks te veel gevraagd is. Ook de service is super als het nodig is kun je altijd een huurauto meekrijgen.
Uitleg mbt het vervangen van bepaalde onderdelen.
Heel erg tevreden.
De uitgevoerde reparatie word duidelijk uitgelegd en voor het begin goed uitgelegd
afspraken maken word in overleg gedaan. De behandeling van de monteurs tegenover de klant is vriendelijk en je word goed ingelicht over de aard en de kosten van reparatie/onderhoud.
Conform afspraak, goed onderhoud uitgevoerd.
vakkundig behulpzaam en vriendelijkj
Houden zich aan afspraken. Prijs bewust. Klant vriendelijk.
zeer vriendelijk en vooral vakkundig
Nievelsteenstraat 30
6471CB Eygelshoven