Terwijl ik bij de garage waar ik onze 9 maanden oude auto heb aangeschaft 8 weken moest wachten om een afspraak te krijgen om een slangetje van de ruitensproeiervloeistof te vervangen, kon ik bij D&D meteen terecht. De factuur was ook nog eens veel lager dan de prijsopgave van de dealer.
medewerkers hebben de wagen weer in een goede toestand gebracht
Netjes volgens afspraak
Vriendelijk personeel Weet waar ze het over hebben ( deskundig) Mochten in de kantine wachten op de auto. Zeer tevreden. De auto rijdt weer als een zonnetje
Ik normaal dik te vreden over jullie service maar nu een stuk minder .ik liet vorig jaar bij jullie de remvoering veranderen .de desbetreffende monteur heeft toen een sensor geraakt waardoor het hele systeem ontregeld werd dat werd ook netjes door jullie opgelost door een nieuwe sensor te monteren kostenloos.daarna kreeg ik weer de melding auto langs gebracht de monteur krijgt de verkeerde informatie op de bon en er wordt er naar mij gebeld wat er nu precies fout is , ook dat is geen probleem .bij het ophalen van de auto vraag ik na wat was er nu eigenlijk de fout. Daar heeft de monteur de stekker losgetrokken en eigenlijk het systeem reset door het van het systeem te halen en daar werd mij verteld als dit niet helpt en storing komt weer terug dan moet er een nieuw kastje worden vervangen want dan is het gewoon kapot en dat kan voorkomen . Nou heb gereden met de auto maar misschien 50 kilometer en de storing is er weer . Dit probleem is ontstaan naar het vervangen van de remvoering de auto wordt niet veel gebruikt gelet op de kilometers . Het zou fijn zijn als dit probleem wordt opgelost en kostenloos . Zoals ik het al zegt ik ben normaal zeer te vreden over jullie en zal zeer zeker het onderhoud laten doen door jullie als dit maar netjes wordt opgelost
N.v.t.
Behulpzaam correct goed advies omtrent reparatie. Geen onnodige dingen
Professionele en fijne service
We kregen van tevoren duidelijk inzicht in de te verwachten kosten van een grote reparatie. Probleem is goed verholpen.
Klantgericht en -vriendelijk
Gewoon goed
Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk
Dorscheidt heeft onze aanhangwagens goed gerepareerd en onderhoud gepleegd
Massa stekker geplaatst
Nvt
Gewoon goed overleg
Reparatie en onderhoud correct
Beste Garage tot nu toe. hartelijke dank voor alles.
Sinds vele jaren deskundig, klantgericht en eerlijk
zeer correct, denken met de klant mee en prima service.
Dorscheidt vakgarage, komen altijd hun afspraken na altijd meedenken met klant. fijne zaak.
Goede garage
Auto altijd in topconditie, vakmensen en goeie service
Nievelsteenstraat 30
6471CB Eygelshoven