Snel tot koop gekomen en snel afgeleverd

Een fijn bedrijf open en eerlijk

Geweldige service zeer tevreden

Hier een prachtige auto gekocht,Alles verliep vlot vlekkeloos en super vriendelijk!

Goed professioneel en snel schakelen

Goed professioneel en snel schakelen

Oeps we die it again

Hahaha 3 mnd geleden Mercedes gekocht hier en zagen een andere voorbij komen, nog mooier en stoerder dan die we hadden. Dus wat doe je dan…. Okee nemen we die. Alles weer top afgerond en fijne service zoals altijd. Bedankt mannen!

• Klantvriendelijkheid

Goede service en hulp door de verkoper Ook na bellen om nog wat in te bouwen geen probleem

Goede service!

Goede service!

Ik heb genoten.

Ik werd goed geholpen.Iederen moet hier langs komen.Ze zijn heel aardig tegen clanten.

Supersnel en vriendelijk!

Heel vriendelijk en goed geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Fijne dealer leuke mensen fijn geholpen

• Klantvriendelijkheid

Gastvrij en altijd welkom gevoel

Altijd vriendelijk en doet het extra stapje erbij

Deskundig advies

Ik kom hier al enkele jaren voor het onderhoud van mijn auto. Goed advies,snelle service en vaak een leenauto beschikbaar.

Geweldig!

Ik ben heel goed geholpen en ben super blij met mijn aankoop bij EAF Auto’s! Klasse!

Aandacht staat hier voorop

Zeer deskundig en vriendelijke werknemers. Maken tijd en aandacht. Zijn erg blij met de oplevering van een prachtige bolide Zeker aan te raden bedrijf

• Klantvriendelijkheid

Verkoop perfect , vriendelijk , vakkundig .

Fantastisch!

Goed advies, luistert naar je behoefte en behulpzaam. Ik ben te vrede met mijn nieuwe Audi Q2 !

• Klantvriendelijkheid

Een betrouwbaar en eerlijk bedrijf

Het zijn vriendelijken en betrouwbare mensen. We kregen een lekker kopje koffie. We hebben een super mooie auto gekocht

• Klantvriendelijkheid

Snelle service en niet te duur

Onovertroffen service

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en de service en klantgerichtheid is bijzonder hoog. Een aanrader voor elke autorijder.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijke service met een fair verhaal

Al jaren genieten wij van de toegewijde service en vriendelijke benadering van de mensen van EAF. Of het nu om onderhoud of aankoop van een auto gaat wij komen telkens graag terug.

• Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste moment warm welkom geheten. Fijne service en wij zijn heel blij met onze nieuwe auto!

• Klantvriendelijkheid

Goede voorlichting, ze komen afspraken 150% na, ze zijn super vriendelijk en de kwaliteit is top!!

Geweldige service

Goede ervaring met de verkopers Peter en Sander zijn toppers leuke gesprekken en helpen je overal mee

Eerlijk en professioneel bedrijf

Erg fijne mensen om zaken mee te doen, nette auto’s, eerlijke prijzen en top service. Peter en Sander hartelijk dank

Super geholpen!!

Had de auto op internet al gezien en snel wezen kijken. Hele snelle service en de keuze was al snel gemaakt. Binnen een week opgehaald en alles was super.

Kan snel gaan!

Snelle service, meedenkend, begripvol voor de autoliefhebber! Zeer tevreden en grote complimenten voor de verkopers & de fantastische showroom.

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.